Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwiaa992 wrote:Magda moze cos zle zrozumialas? Bete powtarza sie co 48h najlepiej, wiec chyba jej chodziło o cos innego
10-14 dni robi się bete ale to od czasu owulacji
"Dzien dobry, komentowalam wynik badania i napisalam Pani aby powtórzyć badanie HCG za 10-14 dni, bardzo proszę przyjść na wizyte."
A pod samym wynikiem napisała tak:
"prawdopodobnie bardzo niska ciaża. Proszę cierpliwie zaczekać 14 dni i wykonać powtorne badanie Hcg"
Postaram się o tym nie myśleć -
Alex, no to jak masz takiego gin. to szacun!
Właśnie miałam pisać czy też odczuwacie dziś zmęczenie, ale Alex Ciebie nie pytam. Toć przez Twoje wpisy czuć, że po domu latasz
Magda, też czasem raz przeczytam, pół h rozkminy, pytam, a potem "o matko to było takie oczywiste"Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 19:33
alex0806 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Latam, ale zmęczenie już zaczynam odczuwać
Robię mężowi obiad na jutro i tak jedną nogą jestem już w wannie z gorącą wodą, a drugą w łóżku. I nie wiem co wybrać
Ale ogólnie jestem mega zadowolona z życia dzisiaj
Kuzynka męża na dniach rodzi. Na 5 marca ma termin. Mają już 11 letnie dziecko, później 2 razy poroniła i teraz druga córeczka. Rozmawiałam dzisiaj z ciotką męża przez telefon, świetna kobieta - teściowa tej kuzynkiI ona wie, że mamy takie przeboje z zajściem w ciążę. I jej mówię, że zaczynamy stymulację itd (ona zorientowana jest przez tą Dorotę właśnie). A ona na mnie "Ale ja mam nadzieję, że na wesele przyjdziecie!" - jak mi się wydarła
Z radością oczywiście. Bo wesele jej syna mamy we wrześniu
to jej powiedziałam, że tego nie opuścimy i z brzuszkiem przyjdę
A poród Doroty przewidziałam na sobotę, u mnie się takie prognozy porodów sprawdzają!
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sylwiaa992 wrote:Hmm bardzo dziwne, żeby hcg powtarzać za 14 dni
bieganie nie zaszkodzi gdyby nawet.. Nie będę o tym myśleć
I tak miałam iść ok 12.03.na kontrolę wymazu więc i tak będę u lekarza
-
ALex super ze energia Cię rozpiera
) to dobry znak . Fajnie ze na takiego lekarza trafiłaś naprawdę ! Tetaz to już musi być dobrze żeby nie wiem co ;p
Alegzi Ojj aż mi przykro ze musisz wracać do pl ale pamiętaj jak mówiłaś ze mąż ułożył grafik;p ze co chwile się widzicie w dni płodne i w ogóle) tak wiec szybko zleci od wizyty do wizyty mało czasu ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Magda ja z Opola jestem
I nasza Mari
Ty też?
Obiad ogarnięty, mieszkanie ogarnięte, kąpiel ogarnięta, pranie prawie ogarnięte, trzeba tylko wywiesić - widać, że żona dzisiaj w końcu też ogarniętaChociaż raz na jakiś czas może tak być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 20:53
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Cześć Dziewczyny
Ja tak jeszcze nieoficjalnie, ale rozpoczynam 15 cykl starań. Dzisiaj zaczęłam coś delikatnie plamić, pewnie jutro rozkręci się @.
Ale wiecie co? Jakoś o dziwo bardzo się nie przejęłamMam takie przeczucie, że niebawem się uda
Ja jestem z okolic Lublina
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Uda się, uda
U mnie w sumie 15 cykl starań, ale zostaję na 14, bo poprzedni był z góry stracony
Tylko 1
.
W tym działamy ze zdwojoną siłą, wsparciem arsenału i w ogóle
Jak będę miała syna to na drugie dam mu Maciej, po moim lekarzu normalnieJak zajdę w ciążę dzięki jego pomocy (jakkolwiek to brzmi)
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja jestem z mniejszej miejscowości w opolskim, obecnie Wrocław a w przyszłości 20km od Opola
jeśli będę kiedyś rodzic to chciałabym albo w Opolu albo w Strzelcach
Dziewczyny, jestem pewna, że niedługo nam się wszystkim uda, a Tym którym się udało wszystko pójdzie w porządku -
alex0806 wrote:Uda się, uda
U mnie w sumie 15 cykl starań, ale zostaję na 14, bo poprzedni był z góry stracony
Tylko 1
.
W tym działamy ze zdwojoną siłą, wsparciem arsenału i w ogóle
Jak będę miała syna to na drugie dam mu Maciej, po moim lekarzu normalnieJak zajdę w ciążę dzięki jego pomocy (jakkolwiek to brzmi)
Hahahano Maciej ładne imię
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Dziewczyny wracam w sobotę. Mąż zostaje do końca czerwca. Mamy się widywać co 2,5 tygodnia na okres jednego tygodnia. Nie jest źle
Alex, cóż za plany
Ja mykam do wyrka, bo jak zawsze przed małpką i tym razem dopada mnie mega zmęczenie. Dobranoc1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Ja też z mniejszej miejscowości, ok 70 km od Opola. Ale mieszkamy z mężem już 4 lata prawie w Opolu razem, a ja od początku studiów
Chcemy wrócić na stare śmieci jak się dzidzia pojawi
Plamka, Maciuś równy gośćMuszę koleżance winko postawić za to, że mi go kiedyś poleciła
Młody, ale tak ogarnięty facet, że mogę epopeję na jego cześć napisać jak zajdę w ciążę
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵