Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam teraz ciemny blond. Ale juz mi trochę zrudziały, bo dawno nie dawałam fioletowej odżywki. Teraz powiem fryzjerowi żeby może jaśniejsze zrobił
My z mężem byliśmy na długim spacerze, poszliśmy na działkę odwiedzić mojego psiaka... muszę kupić jakieś ładne sadzonki kwiatów na jego skalniak. Jeszcze trochę i będę musiała porobić trochę na tej działce.
My mamy 1 pada i gramy na zmianę. Mąż też przez sieć gra w swoje gierki i czasem ciężko go z konsoli zgonicLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja ostatnio (1,5 roku temu) robiłam 'ombre' lekkie, rozjaśnione końcówki, no i śladu po tym nie ma
teraz mam ochotę zaszaleć.
https://i.pinimg.com/564x/6c/3e/bc/6c3ebccf3322c6ba9df4974eb089cca2.jpg
https://pl.pinterest.com/pin/AfGYMdVYXD2e1LFpl5C1jWd7Gbp5lzSfKmscrbAhdIZv04ITrDzqGMI/
coś takiego mi się podobaale nie wiem
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
Dziś się pierwszy raz ruszyłam z łóżka i pojechaliśmy do moich rodziców na obiad. Potem wróciliśmy i oglądam Twoja Twarz Brzmi Znajomo.
Widzę że temat gier. No niestety ja nie gram, bo za szybko się denerwuje przy nich:D nawet kiedyś Simsy zainstalowałam i mnie nudziły już..nie to jak było się dzieckiem
Leżę w łóżku i leżę i martwię się bo nie mam żadnych objawów ciąży. W piątek co prawda miałam stresujący wieczór i denerwowałam się... Bardzo się boje, chociaż staram się nie myśleć o tym -
Patulka, nie wszystkie kobiety mają od razu wszystkie dolegliwości, wiele nawet nie odczuwa ciąży do końca
Nie ma co się denerwować, to tylko szkodzi
-
Seli, mam wrażenie że zaraz po przebudzeniu najchętniej bym rzygala... W ciągu dnia to zanika. Odczuwam głód większy... Ale apetytu brak
no i jeśli za długo szczotkuje zęby to mnie cofa... Ale w ogóle nie mam objawów takich jak w pierwszej ciąży... Może dlatego że za bardzo skupiam się na nich... W czwartek będzie wszystko wiadomo
-
Ja mam Simsy na lapku, czasem sobie pogram jak mnie weźmie
Mnie to odstresowuje, mogę się trochę wyżyć
Przyjechaliśmy niedawno do domu i mąż już okupuje konsolę. Zdążyliśmy się tylko rozpakować i zamontować nową roletę w sypialni, bo w poprzedniej nam pękły zaczepy. I kupiliśmy sobie ciemniejszą, będzie się lepiej spało
Zrobiłam przed chwilą koktail bananowo-ananasowy, także bomba witamin jestDzisiaj dokucza mi prawy jajnik, aż do nerek mi pulsuje. Dziwne to wszystko. Wyczytałam na wątku o CLO, że przed owulacją robi się estradiol i się zastanawiam, czy by nie polecieć jutro albo we wtorek i zrobić. Ale nie wiem, nie słyszałam o tym i nie jestem pewna, w którym dniu cyklu go zrobić. Lekarz mi nie mówił nic, żeby robić...
Patulka, zawsze to jakieś objawy sąCzy głód, czy mdłości. To dopiero początek, więc wszystko spokojnie przyrasta. Jeszcze zatęsknisz za tym stanem jak będziesz się toczyć z wielkim brzuchem i czekać na poród!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2018, 18:00
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Ja mam Simsy na lapku, czasem sobie pogram jak mnie weźmie
Mnie to odstresowuje, mogę się trochę wyżyć
Przyjechaliśmy niedawno do domu i mąż już okupuje konsolę. Zdążyliśmy się tylko rozpakować i zamontować nową roletę w sypialni, bo w poprzedniej nam pękły zaczepy. I kupiliśmy sobie ciemniejszą, będzie się lepiej spało
Zrobiłam przed chwilą koktail bananowo-ananasowy, także bomba witamin jestDzisiaj dokucza mi prawy jajnik, aż do nerek mi pulsuje. Dziwne to wszystko. Wyczytałam na wątku o CLO, że przed owulacją robi się estradiol i się zastanawiam, czy by nie polecieć jutro albo we wtorek i zrobić. Ale nie wiem, nie słyszałam o tym i nie jestem pewna, w którym dniu cyklu go zrobić. Lekarz mi nie mówił nic, żeby robić...
Patulka, zawsze to jakieś objawy sąCzy głód, czy mdłości. To dopiero początek, więc wszystko spokojnie przyrasta. Jeszcze zatęsknisz za tym stanem jak będziesz się toczyć z wielkim brzuchem i czekać na poród!
Estriadol robi sie standardowo tak jak hormony 2-5dc ale dla kontroli jak rośnie jajo można powtórzyć i później. Ja tak robiłam i wtedy widać zbliżającą sie owu bo przy estriadolu (chyba 150 czy 200) jajo pękahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Patulka spokojnie! Objawy są albo ich nie ma nie jest to wyznacznik ciąży
to ze inaczej wcześniej przezywałaś oznacza tyle ze organizm inaczej na ta ciążę zareagował i tyle
rozumiem Twój strach ja tez panikowałam ale teraz wiem z doświadczenia ze nie warto sobie nerwów fundować dodatkowych
Niektórzy cala ciąże przechodzą bez żadnych dolegliwości i gdyby nie większy brzuch i brak @ to by nie wiedziały o ciąży
A jeśli masz mdłości i brak apetytu to juz znaczy ze cos maszhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Patulka, ciążę są różne
To, że poprzednia była taka to nie znaczy,że ta będzie taka sama
Może to też być uzależnione od płci, nie wiem, to jest po prostu normalne
Ile ciąż tyle rodzai
Moja mama ze mną nie miała objawów, zatrzymał jej się okres - tyle. Ani jakiegoś apetytu czy mdłości... Za to moim bratem miała skąpe okresy przez 3 miesiące, mdłości, apetyt jak nie wiem
Ja Fify nie zdzierżę... -
terka wrote:Estriadol robi sie standardowo tak jak hormony 2-5dc ale dla kontroli jak rośnie jajo można powtórzyć i później. Ja tak robiłam i wtedy widać zbliżającą sie owu bo przy estriadolu (chyba 150 czy 200) jajo pękaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej
ja rano byłam w kościele, a potem rozkrecil mi się okres na całego i pół dnia przelezalam w łóżku, mega bolało
Mój Mąż coś na dzień kobiet kombinuje, zmierzył mnie cała, biust, talia, biodra i wzrost xd czyżby jakas kiecka się szykowala? Tylko on mi nigdy sam z siebie żadnego ubrania nie kupił więc się trochę obawiam -
Magda, może jakaś seksowna bielizna albo coś
Albo coś szalonego szykuje
Ja mężowi zapowiedziałam, że nie chcę na dzień kobiet prezentu żadnego, tylko Rafaello na osłodę, super seks i owulacjęTyle mi do szczęścia wystarczy
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magdaa21 wrote:Hej
ja rano byłam w kościele, a potem rozkrecil mi się okres na całego i pół dnia przelezalam w łóżku, mega bolało
Mój Mąż coś na dzień kobiet kombinuje, zmierzył mnie cała, biust, talia, biodra i wzrost xd czyżby jakas kiecka się szykowala? Tylko on mi nigdy sam z siebie żadnego ubrania nie kupił więc się trochę obawiam
hahahahhaamój różnie, a to torebki, a to buty, raz w miesiącu zawsze coś kupi
Rozpieszcza mnie i powtarzam mu, że źle robi bo już przyzwyczajona jestem
tak jak teraz z torebką i portfelem, stwierdziłam, że to z okazji wypłaty a nie dnia kobiet, i chce pada
Ale musimy przestać tak szaleć.
-
ALex to życzę Ci żeby było tak jak sobie życzysz
bo ja jak miała
Urodziny mąż ciagle pytam co chce;D a ja ciagle tylko jedno ;p dziecko ;p
No i owulka wypadła w urodziny i jest dziecko ;p❤️alex0806, terka lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Do moich urodzin jeszcze daleko, bo w czerwcu. Mąż w maju. Najbliżej teściowa za 2 tygodnie i 1 kwietnia moja mama
Dzisiaj mamie się śnił trup, że go widzi leżącego i sprawdziła w senniku, że "otrzyma szczęśliwą, niespodziewaną wiadomość" więc jak dobrze pójdzie to na urodziny się dowie, że babcią będzie
Tak od razu sobie pomyślałam, jak to przeczytała.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
No to popatrz !
mówię skończą siebie ;p za dużo zbiegów okolocznosci hehe , trzymam kciuki
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Patulka ja prawie też nic nie czuję. Mmyślałam, że będzie i wiele gorzej
na poczatku miałam problem z jelitami, ale zaczelam jeść więcej blonnika, wiec jest lepiej
jedynie trochę bardziej sie mi chcę spać. Chociaż ja zawsze śpioch
mdłości nie mam, czasami tylko czuje "gule" w gardle. Także może jak zobacze na usg juz ksztalt ludzika albo zacznie kopać to bardzoej uwierzę, że jestem w ciąży
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny.