Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mari jaki piękny bobo na zdjęciu
Wiecie co? Doszłam do wniosku że to na bank nerwobole. Byłam teraz na budowie, zimno strasznie i jeszcze nic mi nie szło, tak się zdenerwowałam, o mało nie rozryczalam się z nerwów i od razu poczułam znowu taki ucisk w mostku
Poprosiłam męża żeby mi kupił tą melise bo ja dziś do późna w pracy
Kurczę wiem że panikuje ale tak bardzo się boję że jeśli miałam owu i doszło do zapłodnienia to przez te nerwy długo nie utrzymam tej ciąży nawet jeśli do niej doszłono i od razu dopada mnie strach i stres i koło się zapętla
dziewczyny co mam robić ?
Mari92 lubi tę wiadomość
-
panipuchatkowa wrote:Miss jestes bardzo zestresowana za dużo myslisz i nic dziwnego ze organizm wariuje z nadmiaru emocji.. Musisz sie wyciszyć. Moze jakas kąpiel albo randka z mężem? Może kino?
ale może to i lepiej bo wczoraj mnie też mocno zdenerwował i się poklocilismy
ogólnie od tego fatalnego wtorku czuje taki wewnętrzny niepokój i strach
-
Plamka_92 wrote:Miss pewnie nawet nie ma takiej opcji, żebyś się zwolniła do domu?
A może niech mąż kupi Ci faktycznie jakieś tabletki ziołowe na uspokojenie.jeszcze do 18 muszę pracować
ale za to jutro normalnie 8h ale jeśli mnie znowu tak będzie boleć mocno w nocy w tym mostku to pojadę na pogotowie
-
Miss mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby żebyś jechała na pogotowie :*
Może jak Panipuchatkowa pisze, weź sobie wieczorem kąpiel,wypij meliskę i przejdzie. Może to taka kumulacja nerwów i zaraz się wszystko wyciszy.
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Miss a może masz koło siebie tzw. "toksycznych ludzi", którzy zabierają Ci całą radość życia?
Ale na początek gorąca kąpiel, meliska, ciepły kocyk i błogie lenistwo<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Plamka_92 wrote:Miss mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby żebyś jechała na pogotowie :*
Może jak Panipuchatkowa pisze, weź sobie wieczorem kąpiel,wypij meliskę i przejdzie. Może to taka kumulacja nerwów i zaraz się wszystko wyciszy.ma przyjść do mnie moja znajoma to będę miała zajęte myśli chociaż
A potem te kąpiel wezmę
jeszcze nigdy tak nie miałam żeby się aż tak denerwować
A najgorsze jest to że wczoraj byłam u rodzinnej a żebym miała dziś wizytę to bym jej o tym powiedziała, może by coś zaradzila
ale mam nadzieję że już dziś mi przejdzie i nie będzie potrzebna interwencja lekarza
dziękuję za wsparcie :*
-
Mari92 wrote:Miss a może masz koło siebie tzw. "toksycznych ludzi", którzy zabierają Ci całą radość życia?
Ale na początek gorąca kąpiel, meliska, ciepły kocyk i błogie lenistwoogólnie sąsiadów mamy jakiś dziwnych w tym jedna sąsiadka gra mi na nerwach ale już trochę z nią odpuściłam i mam w nosie co ona myśli
W pracy szef ok
więc chyba to nie o ludzi chodzi aczkolwiek nimi się bardzo przejmuje tak jak np tą endokrynolog z wtorku
-
No własnie, brak dupka/luteiny moze zaszkodzic. Ale ogolnie jak nie wiesz kiedy byla owulacja to ciezko sprawdzic. Z innej strony... Dlaczego masz brac jak nikt nie sprawdzil jaka jest owulacja, czy jest itp.
-
Miss, ja Cię pocieszę, że w tym cyklu od owulki chodziłam praktycznie codziennie mega wkurzona. Nerwy mnie brały dosłownie na wszystko, aż zaczynała głowa boleć i brzuch. Kilka nocy bardzo źle spałam.
Też się bałam, że przez to nic nie wyjdzie, ale jednak beta wysoka i jest nadzieja na zdrową ciążę
Trzymam kciuki, żeby u Ciebie też było pozytywnieMissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Ja sie dziewczyny bardzo dziwie ze wam przepisują dupka od do. Bez sprawdzania czy owu byla do tej pory. Wiem ze sie mowi ze nie blokuje bo syntetyczny itd ale skąd wiadomo jak dany organizm zareaguje? Tego sie nie przewidzi na zapas przecież.
Miss dziolszki dobrze mowia- po pracy klachy, kąpiel, filmik albo książka i podwójna meliska do snu
Nerwy tak potrafią namieszać ze hej!
Mari-i Ty jeszcze na L4 nie jesteś? Właśnie kojarzyłam cos ale tyle nas tu ze nie byłam pewna czy Ty pracujesz na stołówce czy ktoś inny
Kobieto podziwiam Cię... Jak ja bym pracowała w zawodzie (jestem kucharzem) to bym z racji warunków o L4 walczyła bo gastro jak widzę wszystkie z nas wiedza łatwe nie jest... Lekarz nie pytal Cię o warunki pracy do tej pory? Czy uznal ze nie ma źle?MissKathy92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Seli wrote:No własnie, brak dupka/luteiny moze zaszkodzic. Ale ogolnie jak nie wiesz kiedy byla owulacja to ciezko sprawdzic. Z innej strony... Dlaczego masz brac jak nikt nie sprawdzil jaka jest owulacja, czy jest itp.
-
Miss rozumiem. To zostaje się tylko zrelaksować i myśleć pozytywnie.
Ja musze dzisiaj do pracy na 12, też boję się co tam zastanę. Jeszcze trochęMissKathy92 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari uciekaj na l4..
I tak długo wytrzymałas
Jak ten czas szybko lecizaraz 2 trymestr zaczniesz..
A mnie dziś boli brzuch.. Z lewej strony..Z tego co zauważyłam, to pecherzyk też był z lewej.. martwię Pieniny to nie jest silny ból.. Ale jednostajnym i się utrzymuje. Jutro wizyta. Aż się bojeMała_Mii lubi tę wiadomość
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26