Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej dziewczyny to tylko ja tak potrafię trzymać jęzor?
Zawsze wiedziałam ze jestem dziwna ale żeby aż tak?co do ciąży to wszystko z racji męża bylo mówione on nie miał trzymać tajemnicy, zaraz wszystko gadać musiał a ja dręczyłam ludzi niepewnością bo on cos tam powiedział a ja próbowałam to nakręcić żeby nie bylo to takie pewne póki sie z kimś nie zobaczymy
pomysł z winem wpadł mi do glowy właśnie podczas spotkania ze znajomymi bo podejrzewali (przez mezula i jego gadkę gdzie niby nie powiedział ale jednak
) i stwierdziłam ze jak ja powiem ze fajnie winko kupić to podejrzenia znikną
i miałam racje, kupiliśmy winko, poszliśmy do domu-znajomi ciut rozczarowani bo myśleli ze maja dobre przypuszczenia a tu potem przy nalewaniu pyk-ja dziękuję wypijcie za to ze ja nie pije
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ja pewnie sie wygadam jesli zajde w ciaze ;p
O swoich problemach tez rozmawiam z kolezankami. Tym bardziej, ze widza ze czasem zle sie czuje i glupio mi. Nie chce wychodzic na lenia. -
U mnie narazie wiedza tylko rodzice moi i męża i kilka koleżanek reszta narazie nic nie wie i niechce mówić
reszta rodZiny i znajomych dowie się w swoim czasie
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Weekendzik: )
Ja pewnie o ciąży też sie szybko rodzicom wyglądam i najbliższym. Przyjaciółka i mąż będą wiedzieli jako pierwsi, siostra tez na pewno; ) byleby się udało: )
My właśnie jedziemy do rodziców na weekend. Śnieg pada jak szalony. Idziemy jutro na sanki na pole jak tak Bedzie dalejblisko gór będziemy to na bank będzie zimno i śnieżnie
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
U mnie o staraniach wie moja mama, dwie przyjaciółki i koleżanka
I wiem że jeśli nam się udało w tym cyklu to nie wytrzymam i powiemy wszystkim w święta a to byłby dopiero tydzień po spodziewanej @
nie chce tego tak wcześnie mówić ale znam siebie i wiem że nie wytrzymam
I boję się że zapesze i coś później będzie nie tak
-
terka wrote:Miss nie ma czegoś takiego jak zapeszę... Jeśli w danym momencie byłabyś w ciąży to nic tego nie zmieni nawet gdyby coś. Ale nie ma co myśleć od razu że będzie źle
Niby tak, ale w razie tego złego scenariusza, ciężko wszystkim tłumaczyć, że już się jednak nie jest... -
Ja to bym wybuchnęła szczęściem wtedy więc nie wytrzymalabym dlugo w tajemnicy
na pewno maz by sie dowiedział od razu bo 24/7 jesteśmy razem więc jak będę test robić to on zawsze w pobliżu; )
U mnie im bliżej do domu rodzinnego tym śniegu jest więcejLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
kryha wrote:Niby tak, ale w razie tego złego scenariusza, ciężko wszystkim tłumaczyć, że już się jednak nie jest...
Jasne ze ciężko wszystkim. Ale najbliżsi to nie w wszyscy. Zostać samemu tez nie jest łatwo. A tak naprawdę nie ma reguły bo jak już tak czarnymi scenariuszami idąc to może być tak że cos się stanie w 6, 12, 18 czy tez 30 tc...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
U mnie śniegu masa...
ja mam na razie piękny wykresale owulacji nie ma... Mam ochotę sprawdzić progesteron, wiecie? Bo... On powiedział coś w stylu, że nie wiadomo jaka norma jest dla mnie. Powiedział, że już 3 potwierdza owulacje ale 10 to za mało na dobre zagnieżdżenie i się zastanawiam czy ja mogę mieć wzrost progesteronu pomimo niepękniętego pęcherzyka... Ale może to głupie?
-
alex0806 wrote:Ja to bym wybuchnęła szczęściem wtedy więc nie wytrzymalabym dlugo w tajemnicy
na pewno maz by sie dowiedział od razu bo 24/7 jesteśmy razem więc jak będę test robić to on zawsze w pobliżu; )
U mnie im bliżej do domu rodzinnego tym śniegu jest więcej
U nas też śnieg zaczął padać zaczęło się od deszczu, potem deszcz ze śniegiem a teraz śnieghttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Seli wrote:U mnie śniegu masa...
ja mam na razie piękny wykresale owulacji nie ma... Mam ochotę sprawdzić progesteron, wiecie? Bo... On powiedział coś w stylu, że nie wiadomo jaka norma jest dla mnie. Powiedział, że już 3 potwierdza owulacje ale 10 to za mało na dobre zagnieżdżenie i się zastanawiam czy ja mogę mieć wzrost progesteronu pomimo niepękniętego pęcherzyka... Ale może to głupie?
Jest coś takiego że pęcherzyk nie pęka ale progesteron wytwarza... Tak-owu potwierdza się od 3-4 ale dobrej jakości owu od 10 niektórzy mówią że od 18 dopiero. U mnie na poziomie 12 nic nie wynikało. Dopiero powyżej 20 się udałohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Jest coś takiego że pęcherzyk nie pęka ale progesteron wytwarza... Tak-owu potwierdza się od 3-4 ale dobrej jakości owu od 10 niektórzy mówią że od 18 dopiero. U mnie na poziomie 12 nic nie wynikało. Dopiero powyżej 20 się udało
Ciekawi mnie to, choć mam zrobić jakiś progesteron 17-OH i podobno to więcej mu powie... Mimo to jestem ciekawaBo ja zawsze lubię
hahaha
-
alex0806 wrote:Miss u mnie pewnie byłoby tak samo
Ale nie wiem czy mam na co liczyć po tej temperaturze. Dzisiaj znowu wzrost. Góry i doliny.
u Ciebie wygląda jakby był jednak bezowulacyjny... Szkoda, że nie mogłaś sprawdzić, możesz jedynie od tamtego dnia spróbować progesteron zrobić. Zawsze coś. -
terka wrote:Jasne ze ciężko wszystkim. Ale najbliżsi to nie w wszyscy. Zostać samemu tez nie jest łatwo. A tak naprawdę nie ma reguły bo jak już tak czarnymi scenariuszami idąc to może być tak że cos się stanie w 6, 12, 18 czy tez 30 tc...
jak ma być dobrze to będzie dobrze w 3 czy 30tc, a jak nie jest pisane to w każdym momencie może coś się wydarzyć, nie tylko na samym początku
Ja jutro lecę progesteron zrobić, będę przynajmniej mniej wiecej wiedziała czy miałam owulacje czy nie i czy moge sie czegos spodziewactroche sie boje ze bedzie malutki
ale narazie na luzie do tego podchodze bo nie mam na to wpływu
-
MissKathy92 wrote:I tego się będę trzymać
jak ma być dobrze to będzie dobrze w 3 czy 30tc, a jak nie jest pisane to w każdym momencie może coś się wydarzyć, nie tylko na samym początku
Ja jutro lecę progesteron zrobić, będę przynajmniej mniej wiecej wiedziała czy miałam owulacje czy nie i czy moge sie czegos spodziewactroche sie boje ze bedzie malutki
ale narazie na luzie do tego podchodze bo nie mam na to wpływu
Nawet jeśli byłby mały... To zawsze można sprawić by był większyNajwazniejsze by była owulacja
-
Hej dziewczyny, ja już po pracy
Miłego piąteczku<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Ja skończyłam o 13.20 i byłam na pizzy i drinku z koleżanką
W dodatku kupiłam sobie winko bo mąż wychodzi...