Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli super, tak trzymaj<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Seli wrote:Nawet jeśli byłby mały... To zawsze można sprawić by był większy
Najwazniejsze by była owulacja
jutro sprawdzę i zobaczymy na czym stoję
-
W ogóle ona ma dopiero ślub za rok... Ale miała dość hormonów i na początku się wzbraniała ale teraz stwierdziła, że jej wszystko jedno i jak będzie to będzie
I mówi do mnie bym robiła co trzeba to razem sobie będziemy
hahaha razem raźniej
-
Trzymamy
A dlaczego zmieniasz?Pytałam w ogóle o tą inhibinę b ale powiedział, że nie ma to takiego diagnostycznego znaczenia, że w klinikach na to patrzą.
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
Martusiaa wrote:Boli mnie dziś brzuch i mam plamienia ;( masakra niech to plamienie się już skonczy i całe to zagrożenie
co nie zacznę myśleć pozytywnie to już coś zaczyna się dziać
Ale im bardziej się denerwujesz i w ogóle to tym gorzej. -
Plamka_92 wrote:Dziewczyny jutro ja mam wizytę u nowego gina
Trzymajcie kciuki za same dobre wiadomościbędą jedynie dobre wieści i nie może być inaczej
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:Trzymamy
A dlaczego zmieniasz?Pytałam w ogóle o tą inhibinę b ale powiedział, że nie ma to takiego diagnostycznego znaczenia, że w klinikach na to patrzą.
Ponieważ mikrobiolog który badał nasienie mojego męża rozmawiał również ze mną i polecił mi dobrego lekarza. I mówił, że On z żoną rownież mieli problemy i długo się starali, więc zaufałam mu i sprawdzę tego lekarza
O widziszdobrze, że pamiętałaś żeby się zapytać
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Martusia myśl pozytywnie<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Plamka_92 wrote:Ponieważ mikrobiolog który badał nasienie mojego męża rozmawiał również ze mną i polecił mi dobrego lekarza. I mówił, że On z żoną rownież mieli problemy i długo się starali, więc zaufałam mu i sprawdzę tego lekarza
O widziszdobrze, że pamiętałaś żeby się zapytać
nie no, spisałam sobie wiele i rzeczy mówiłam, pytałamAMH za to mam super, bałam się, że może one świadczyć o policystycznym jajniku ale jest dobrze
-
A ja dzisiaj byłam u koleżanki co urodziła 5 tyg temu ❤️ Boziu jak malutki skarb ma on się malutki urodził tetaz dopiero ma 55cm a niektóre dzieci takie się już rodzą ale taki kochany ze szok ❤️Aż się swojego dzidzia nie mogę doczekać normalnie się zakochałam w nim
)
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Plamka_92 wrote:A jaki wynik świadczy o policystycznych? W ogole wydawało mi się, że ja miałam robione kiedyś AMH, ale przejrzałam teraz wszystkie swoje wyniki w historii i jednak nie robiłam.
jak jest bardzo wysoki, ponad normę dla wiekumediana dla naszego wieku to ok. 4 a ja mam 5,3
a byłoby np. źle jakby było 12 albo np. 1
-
Seli wrote:jak jest bardzo wysoki, ponad normę dla wieku
mediana dla naszego wieku to ok. 4 a ja mam 5,3
a byłoby np. źle jakby było 12 albo np. 1
Tak myślałam, że o zawyżony jednak chodzi
To faktycznie ładny wynik
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Ja AMH nie miałam robionego, ale myślę że przy moim PCOS nie ma sensu i tak, bo ponoć wtedy wychodzi wysokie?
I tak w sumie sobie myślę, że się nie przejmuję, że znowu bezowulacyjny cykl. Już się przyzwyczaiłamW kolejnym cyklu z CLO sobie mocno przypilnuję monitoringu, będę biegać do mojego gina do porzygu
Teraz zjadłam mamine pierogi ruskie i aż człowiekowi lepiej!
I aż mi brzuch wywaliło, teraz to dopiero ciąża spożywcza. A już mi się taki ładny płaski zrobił brzuszek
Przez weekend będę chodzić przytyta, bo mama mi same wspaniałości ugotuje
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hmm... Alex, potwierdziloby pco. A te fsh i lh masz dobry stosunk?
-
alex0806 wrote:A coś ty. W sierpniu miałam 2,2. A w grudniu na tych badaniach w szpitalu wyszło 4:1. Także nie ma po co tego AMH robić.
No tak. U mnie to bylo pierwsze z badan ;p sama zrobilam. Chcialam hormony lh i fsh ale u mnie bez sensu bo jajnik pracuje ladnie. A na zdjeciu usg oprocz jednego ogromnego mam jakies 6 innychmalych. I mowi, ze to jest normalne przy jednym, zdrowym.