Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Eska ja tez na Twoim miejscu bym to sprawdziła , nawet jeśli test wyjdzie negatywny to poszłabym do ginekologa sprawdzić to
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Eska1234 wrote:Terka, za którym razem Ci się udało ?
W 4 cyklu starań, choć miesięcy łącznie 6 (2 cykle odpuszczone w tym czasie z powodu choroby) wiec jakas wielka weteranka nie jestem ale swoje poprzeżywalam tu z dziewczynamihttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Wszyscy śpią?
Ja się przespałam i jakoś przebudziłam bo mąż dalej nie wrócił... Więc gessler włączyłam sobieTyle śniegu!! I sypie bardziej
W sumie fajnie. Kot jest zdziwiony, puściłam go na balkon, bo tam spora warstwa, pobawił się i szybko wrócił.
-
No ja tez moe śpię ;p horrora oglądałam ;p i wybieram się dopiero do łóżka ;p
Nic dziwnego ten śniegw Polsce już od kilku lat święta się myla co to por roku ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:No ja tez moe śpię ;p horrora oglądałam ;p i wybieram się dopiero do łóżka ;p
Nic dziwnego ten śniegw Polsce już od kilku lat święta się myla co to por roku ;p
Hahaha
Ej ale nie mówcie że do kwietnia będzie śnieg... Ja chce wiosnę bo się powoli w kurtkę zimową nie mieszczę i myślałam że już będę mogła w wiosenne rzeczy wskakiwaćhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Oj Terka, Tobie będzie ciężko
Oby było coraz cieplej, choć u mnie od wczoraj nieprzerwanie pada śnieg, balkon mam zasypany, kot teraz wyszedł i zaraz też go zasypie
hahaha ale on się cieszy akurat z tego.
Śmieszy mnie ten mój wykresIdealnie wyznaczyło owulację, tak jak myślałam. W ogóle boli mnie inaczej w tym miesiącu, więc czuje, że ta torbielka jest na tym jajniku, ale w poprzednich cyklach musiały być bardzo małe. Mam nadzieje, że się wchłonie.
-
Seli wrote:Oj Terka, Tobie będzie ciężko
Oby było coraz cieplej, choć u mnie od wczoraj nieprzerwanie pada śnieg, balkon mam zasypany, kot teraz wyszedł i zaraz też go zasypie
hahaha ale on się cieszy akurat z tego.
Śmieszy mnie ten mój wykresIdealnie wyznaczyło owulację, tak jak myślałam. W ogóle boli mnie inaczej w tym miesiącu, więc czuje, że ta torbielka jest na tym jajniku, ale w poprzednich cyklach musiały być bardzo małe. Mam nadzieje, że się wchłonie.
Może głupie pytanie zadam ale nie znam siea mogło być tak że ten pęcherzyk pęknął? W sensie że owu mogłaby byc a ten co bylo widać to nie przerośnięty tylko taki akurat do owu?
A co do mnie... Znalazłam płaszcz zimowy, średnio wygodny (kiedyś lubiłam plaszcze teraz mniej) ale ciepły i pasujący.. Ba, w nim nawet nie widać ze w ciąży jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 06:54
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Może głupie pytanie zadam ale nie znam sie
a mogło być tak że ten pęcherzyk pęknął? W sensie że owu mogłaby byc a ten co bylo widać to nie przerośnięty tylko taki akurat do owu?
On powiedział, że owulacji nie było... Ale z tego co słyszałam od wielu mamTo taka możliwość jest. Pójdę zrobić proga
Bo ciekawi mnie to bardzo. A dziwi mnie, że skoro mam to coś od początku cyklu... To dlaczego nie mam tej temperatury od razu wysokiej tylko kurczę mam piękny wykres
-
Seli wrote:On powiedział, że owulacji nie było... Ale z tego co słyszałam od wielu mam
To taka możliwość jest. Pójdę zrobić proga
Bo ciekawi mnie to bardzo. A dziwi mnie, że skoro mam to coś od początku cyklu... To dlaczego nie mam tej temperatury od razu wysokiej tylko kurczę mam piękny wykres
Toteż właśnie też mnie to zastanowiło u Ciebie stąd moje pytaniehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Nie podważam go, naprawdę uważam, że jest świetny, ale znam przypadki, że jest wielka torbiel już nawet, mówią, że blokuje owulację a potem w tym samym momencie ciąża
Nie pomyśl, że się nakręcam czy coś, próbuje zrozumieć wykres. Bo jeszcze tak super nie miałam. Się zastanawiam czy nie było np. dwóch pęcherzyków. W sobotę po
bardzo mnie bolało, potem też i ucichło. Teraz mnie boli od jego wizyty bo poruszył to. Robił usg bardzo delikatnie ale dotknął tego i powiedziałam, że boli. Hmm....
Ale dobrze, że mam piękne ednometrium, i gładką szyjkębo tamta mnie straszyła mięśniakiem.
-
Seli wrote:Nie podważam go, naprawdę uważam, że jest świetny, ale znam przypadki, że jest wielka torbiel już nawet, mówią, że blokuje owulację a potem w tym samym momencie ciąża
Nie pomyśl, że się nakręcam czy coś, próbuje zrozumieć wykres. Bo jeszcze tak super nie miałam. Się zastanawiam czy nie było np. dwóch pęcherzyków. W sobotę po
bardzo mnie bolało, potem też i ucichło. Teraz mnie boli od jego wizyty bo poruszył to. Robił usg bardzo delikatnie ale dotknął tego i powiedziałam, że boli. Hmm....
Ale dobrze, że mam piękne ednometrium, i gładką szyjkębo tamta mnie straszyła mięśniakiem.
Ja gez nie chce podważać ale organizm kobiecy to jedna wielka zagadka i nie wszystko lekarz przewidzi i zobaczy a potem są niespodziankihttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Ja gez nie chce podważać ale organizm kobiecy to jedna wielka zagadka i nie wszystko lekarz przewidzi i zobaczy a potem są niespodzianki
Zobaczę jak do piątku będzie się zachowywać to pojadę na progabo może to taki chwilowy ładny wykres? Może pykną góry i doliny za chwilę... Ale na razie równomiernie, codziennie rośnie co 0.05
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 07:06
-
Seli wrote:Zobaczę jak do piątku będzie się zachowywać to pojadę na proga
bo może to taki chwilowy ładny wykres? Może pykną góry i doliny za chwilę... Ale na razie równomiernie, codziennie rośnie co 0.05
Haha no to bardzo ciekawe jest z tym wykresemmasz racje poobserwuj sobie go i wtedy pomyślisz czy warto czy nie
ale to chyba troszkę wcześniej byś miała iść na proga niż w piątek co nie? Bo to będzie juz dalej niż 7-8dpo. Chyba ze owu byla później
Kiecy Ty byłaś u tego lekarza? Którego dnia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 07:08
21.01 69cm -
terka wrote:Kurde dziolszki! Zajrzałam bardziej przez okno... Ile śniegu... Na dachach tak niepozornie to wyglądało. Mamma mia...
Anoi nas jest bardzo dużo
Ale w sumie się cieszę chociaż wolałam wiosnę
-
terka wrote:Haha no to bardzo ciekawe jest z tym wykresem
masz racje poobserwuj sobie go i wtedy pomyślisz czy warto czy nie
ale to chyba troszkę wcześniej byś miała iść na proga niż w piątek co nie? Bo to będzie juz dalej niż 7-8dpo. Chyba ze owu byla później
Kiecy Ty byłaś u tego lekarza? Którego dnia?
No tak, najpóźniej to 8 dzień w czwartek.
Ja byłam 15dca niby 14 dc miałam tą domniemaną owulację. Tak sobie myślę, że może były dwa pęcherzyki, jeden pękł mniejszy, albo coś i ten duży "przykrył" ślady po nim? no nie wiem. Na zdjęciu po prostu widać jakby ten torbielek poprostu przykrywał niemal cały jajnik i w ogóle
więc i te inne pęcherzyki, maluśkie były ledwo widoczne. Kto wie. Mnie to naprawdę zastanawia. Albo to nie jest pęcherzyk z tamtego cyklu, albo miałam owulację jednak. Bo co? Nagle temperatura wystrzeliła? Ona wystrzela jeśli pęcherzyk nie pęknie ale rośnie jak do normalnej owulacji.
-
Martusiaa wrote:Jak tam eska?
Jak dziś się czujesz? Widziałam zdjęcie usg jak wróciłam do domu, kruszynka -
Seli wrote:No tak, najpóźniej to 8 dzień w czwartek.
Ja byłam 15dca niby 14 dc miałam tą domniemaną owulację. Tak sobie myślę, że może były dwa pęcherzyki, jeden pękł mniejszy, albo coś i ten duży "przykrył" ślady po nim? no nie wiem. Na zdjęciu po prostu widać jakby ten torbielek poprostu przykrywał niemal cały jajnik i w ogóle
więc i te inne pęcherzyki, maluśkie były ledwo widoczne. Kto wie. Mnie to naprawdę zastanawia. Albo to nie jest pęcherzyk z tamtego cyklu, albo miałam owulację jednak. Bo co? Nagle temperatura wystrzeliła? Ona wystrzela jeśli pęcherzyk nie pęknie ale rośnie jak do normalnej owulacji.
Czasem rośnie chwile przed albo chwilkę po owu. I albo jest tak jal mówisz o dwóch albo tamten niespodziewanie pękł np 16dci wtedy ta dam! Zobaczymy jak zrobisz proga
21.01 69cm