Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobitki
kryha gratki, i kciukasy za powodzenie
Martusia oby wszystko było w porządeczku,i zeby ta wizyta wniosła same dobre wiadomości.
a u mnie dziewczyny chłodny poranek ale, na szczęście wiosenna aura sprawia ze moje samopoczucie jest dobre nie tracę nadziei, mam wole walki. Bedę walczyć dalej moj mąz jest cudowny bardzo mnie wspiera daje mi tyle siły, aby tylko było nam dane za długo nie czekać.
milego piateczkuMagdaa21, Mała_Mii lubią tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
kryha wrote:Dzięki
Ja póki co też się nie martwię. W niedzielę w zasadzie mam dopiero termin @, więc nie ma potrzeby tak szaleć się kłuć. I tak się sporo pospieszyłam.
Tylko nie wiem kiedy mężowi powiedzieć. Wraca w niedzielę i już się pytał, czy jakieś wino z Francji ma przywieźć. Nie chcę go okłamywać, ale też boję się jeszcze przyznać. Będzie się pewnie martwił, że mieliśmy ten cykl odpuścić. Jakby nie patrzeć, to go wrobiłam
Póki co tylko przyjaciółka wie, bo jej zawsze wszystkie gorące newsy sprzedajęNo i wy oczywiście.
Jesli chcesz zrobić mu niespodziankę - to powiedz mu ze owszem kup winkoa na miejscu mu powiesz ze moze sie napić z okazji ze Ty pić nie możesz
Plamka_92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Kaassiia wrote:Hej kobitki
kryha gratki, i kciukasy za powodzenie
Martusia oby wszystko było w porządeczku,i zeby ta wizyta wniosła same dobre wiadomości.
a u mnie dziewczyny chłodny poranek ale, na szczęście wiosenna aura sprawia ze moje samopoczucie jest dobre nie tracę nadziei, mam wole walki. Bedę walczyć dalej moj mąz jest cudowny bardzo mnie wspiera daje mi tyle siły, aby tylko było nam dane za długo nie czekać.
milego piateczku
Super, że masz takie wsparcieTo najważniejsze.
-
terka wrote:Jesli chcesz zrobić mu niespodziankę - to powiedz mu ze owszem kup winko
a na miejscu mu powiesz ze moze sie napić z okazji ze Ty pić nie możesz
u mnie by raczej nie przeszedł bo mam za długo jęzor i codziennie mówię mężowi co się u mnie dzieje
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
-
Zjeść dziewczyny
Kasia przytulam Cię mocno , cieszę się ze jakoś u ciebie leci do przodu ;*
Kryha No ja nie wiem ja tam idrazu już dawno bym się wygadała z emocji ;p
Martusia będzie dobrze
Co do snów ;pp kiedyś mówiłam te złe to na odwożę ;p hehe
Jeju a ja się dzisiaj obudziliśmy miałam takie mdłości ze szok ... kaszlnelam i mnie naciągalo , ale na szczęście już lepiej i toalety nie zaliczyłam ;p[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Ja nie ogarniam w pracy ;p nie mozna nic zarezerwowac w czwartek.
-
Plamka_92 wrote:Kasia masz cudownego męża skoro tak Cię mocno wspiera
Wszystko się jeszcze ułoży
jest cudowny, ciężko było by mi bez niego, szczególnie ze daje tyle wsparcia i nastawia na pozytywne myślenie. Nawet ostatnio zauważyłam ze jakoś tak jesteśmy ze sobą bliżej, ze ta strata nas zbliżyła. wcześniej było super ale teraz jest jeszcze lepiej.
Plamka_92 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:jest cudowny, ciężko było by mi bez niego, szczególnie ze daje tyle wsparcia i nastawia na pozytywne myślenie. Nawet ostatnio zauważyłam ze jakoś tak jesteśmy ze sobą bliżej, ze ta strata nas zbliżyła. wcześniej było super ale teraz jest jeszcze lepiej.
I o to chodzi w małżeństwie
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)