Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli wrote:Mnie pociesza, ze nie ma "widocznej" endometriozy. I ja musze ja miec lagodna bardzo. Tarczycy mam nie ruszac. Insuline juz tak... :p no i mam hormony zbadac. Prolaktyne, testosteron, 17-OH progesteron,duzo innych, nie wymienie teraz. Dostalam usg jajnika
ciesze sie jak male dziecko. Ja u siebie podejrzewalam z moim ginem LUF i on powiedzial, ze moze tak byc dlatego wazna jest obserwacja. Mam teraz dupka brac 3x1 przez 10 dni. I dostalam tez 2 kartki z opisem wizyty! Mam ladne endometrium, wszystko prawidlowo. Ale musi obejrzec mi jajowod i jajnik na zabiegu. Mowi, ze moze nic nie byc a moze jest skrecony czy cos. No trzeba to zbadac.
Czyli w końcu upragniony konkret
Możesz spać spokojnie jużhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Tak, kocham Fabijanskiego
badania, wyniki, analiza. Nie wrozenie.
W ogole doczytalam, ze i proby watrobowe mam zrobic... uhh to na pewno trzeba potrzymac sie diety jakiejs i zdrowsze nawyki miec. -
Reybok witamy
Seli super, że wszysko zmierza w dobrym kierunku.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Powiedzialabym, ze jest bardzo dobrze. Jajnik pracuje, ja nie mam bolow na razie. No i mam konretne badania. Wiem co mam robic.
Mari92 lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:Tak, kocham Fabijanskiego
badania, wyniki, analiza. Nie wrozenie.
W ogole doczytalam, ze i proby watrobowe mam zrobic... uhh to na pewno trzeba potrzymac sie diety jakiejs i zdrowsze nawyki miec.
Chyba nieuniknionehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Dla mnie to mega trudne. I tak sie staralam mocno. Choc ostatnio przez stres bylo roznie...
A i dostalam sms godzine temu od tej mojej wspolwychowawczyni, ze jest na zwolnieniu do swiat. Spieprzyla bo za wiele afer narobila. Takze czeka mnie sajgon w robocie. -
Seli wrote:Dla mnie to mega trudne. I tak sie staralam mocno. Choc ostatnio przez stres bylo roznie...
A i dostalam sms godzine temu od tej mojej wspolwychowawczyni, ze jest na zwolnieniu do swiat. Spieprzyla bo za wiele afer narobila. Takze czeka mnie sajgon w robocie.
Uuuu... Będzie się działo... Ale to ma tez swoje dobre strony bo od niej będziesz miała spokójhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Witajcie dziewczyny
Wczoraj się wyłączyłam bo była u mnie koleżanka na herbatce i tak jakoś się zeszło do 21potem zaparzylam sobie meliske, wzięłam kąpiel tak jak radzilyscie i wiecie co? Zero bolu w nocy, zero stresu, spałam jak dziecko
W dzień jeszcze czułam mostek ale z każdą godziną coraz mniej aż zupełnie ustal
trochę mi ulzylo i powiedziałam sobie: nigdy więcej takich akcji
Seli ale super konkretny lekarz, takiego tylko ze świecą szukaćteraz w końcu wiesz co masz robić żeby było dobrze
I to jest najważniejsze
Ja powoli się szykuje do pracymam nadzieję że piątek minie spokojnie i Wam też życzę miłego i spokojnego początku weekendu
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
Hej
Jestem niewyspana
Ale emocje jeszcze nie opadły po wczorajszej wizycie.
Ogólnie czuje się pozytywnie nastawiona, bo skoro mamy robić monitoring, dokładną obserwację to będzie ok. On mówi, że nic gwałtownego, na spokojnie. W ogóle mówił, że może zanim się umówimy na zabieg to nie będzie potrzebny ;P Bo tak jest super ;P Choć ja czuje, że te moje pęcherzyki nie koniecznie lubią pękać.
Plusy? Nie denerwuje się na koniec cyklu - nie testuje, luz.
Nie denerwuje się w ogóle. Wiem kiedy będzie okres
W robocie mam tydzień luzu bez tamtej, muszę zorganizować wycieczkę dzieciakom bo w czwartek ma nie być prądu, w środę robimy dzień wiosny więc też muszę przygotować moją klasę.
Myślicie, że jak poproszę lekarza rodzinnego o zwolnienie na badania to je dostane? -
Witam dziewczyny
jeszcze chwila i weekend. U mnie deszcz pada a liczyłam dzisiaj ze zabierzemy dzieciaki na spacer albo plac zabaw, żeby sie wyszalały: /
Nigdy nie próbowałam brać zwolnienia na badania, zawsze jakoś przekladalam pracę czy cos i szłam na późniejszą godzinę. Ale zapytać możesz: )
Miss to dobrze że się bóle uspokoiłya melisa rzeczywiście działa, też pije przed snem i dzisiaj 5.20 się przebudziłam dopiero. A jutro pewnie w ogóle się nie obudzę i będę spac do oporu bo jedziemy do rodziców: ) a wiem że jak tam sie budzę to zero stresu bo nigdy do pracy nie wstaje tam
i jutro na 10 mam fryzjera jeszcze
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
U mnie nie przejdzie bo nie mam możliwości przekładania - państwówka - nie ma nawet na żądanie urlopu... A krzywą robi się 3 h
U nas też pogoda kiepska. Eh, jakoś dam radę -
Uuu Alex to zapowiada się relaksacyjny weekendzik
super
Seli ja bym spróbowała z tym zwolnieniem od lekarza rodzinnego, jeśli jest spoko to powinien dac aczkolwiek trudno przewidzieć
Jejku jaki ja dziś miałam senśniło mi się że się obudziłam dziś rano i patrzę że dostałam okres a mam dziś 17dc
rozwyłam się w tym śnie i nie wiedziałam co z sobą zrobić
pisalyscie że złe sny się interpretuje na odwrót to może w ogóle nie dostanę @
terka lubi tę wiadomość
-
Miss - oby tak
Zobaczę bo w ogóle jak tak przeanalizowałam kalendarz to koło 30.03 powinnam mieć 3dc i wtedy mam wolne, mam nadzieję, że święta nie pokrzyżują mi badań...MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Miss no widzisz jak fajnie ze sie wyluzowalas troszeczke. Seli nie wiem czy dostaniesz takie zwolnienie.. Może dziewczyny cos wiedzą na ten temat. Ale jest dzisiaj zimno.. A byla juz taka ładna wiosna.☺ ide do pracy a po poludniu jedzjrmy na nabozenstwo!
-
U mnie nie ma takiej opcji. Szczegolnie, ze co chwila na dywaniku jestem o cos ;p