Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli wrote:Hahaha
my wyszlismy.
Niby facetom nie przeszkadza ale to wzrokowce. Lubia jak sie stroimy i dbamy o siebie
To niewątpliwie! Ale mowie o przypadkach gdzie w pewnym momencie wszystko im jedno i nie maja takiego problemu z myślami jak my
Zresztą -kobiety nie są wzrokowcami?tez wolimy popatrzeć na przystojnego męża co nie?
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:To niewątpliwie! Ale mowie o przypadkach gdzie w pewnym momencie wszystko im jedno i nie maja takiego problemu z myślami jak my
Zresztą -kobiety nie są wzrokowcami?tez wolimy popatrzeć na przystojnego męża co nie?
Niekoniecznie meza, nie odbijam innym ;p ahahahahaha ostatnio kolezanka mi jakis filmik ze striptizerem wyslala to myslalam, ze padne. -
terka wrote:Seli no to czekamy na wieści! Wiem ze moze długo poczekamy ale czekamy
Musicie wytrzymac ze mna w poczekalni. Maz przezywa po cichu ;p -
Już jestem przykładną żonką
Można brać męża w obroty
Ja po prostu przez ten tydzień miałam lenia i brak czasu tak naprawdę, ale już się ogarniam życiowo
Zaraz jeszcze do mamy zadzwonię, bo dzisiaj z nią nie gadałam, a później chyba się uda. Bo wczoraj już sił nie mieliśmy i odpuściliśmy, mimo wcześniejszych chęci.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Już jestem przykładną żonką
Można brać męża w obroty
Ja po prostu przez ten tydzień miałam lenia i brak czasu tak naprawdę, ale już się ogarniam życiowo
Zaraz jeszcze do mamy zadzwonię, bo dzisiaj z nią nie gadałam, a później chyba się uda. Bo wczoraj już sił nie mieliśmy i odpuściliśmy, mimo wcześniejszych chęci.
Ja wczoraj miałam plan poobracać dzisiaj trochę męża na wieczór, tak przed pracaa ten co? Z rańca jak wrócił do domu po pracy i chwilkę drzemnął, to mnie zaskoczył i poobracał mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 19:55
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Haha
nie mowcie bo mi sie chce ;p jestem w kolejce. Jedna w gabinecie, dwie przede mna ;p ale jedna podobno na krotko...
-
To pewnie do 21 już będziesz wiedziała co i jak
Chociaż niektórzy ginekolodzy lubią długo w gabinecie trzymać, mój zawsze ma obsuwę. A ja czasem po 50-40 minut u niego siedzę. Więc współczuję pacjentkom po mnie
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
No mnie tez jedna trzymala 50 min ;p teraz wchodzi babeczka i ja po niej ;p
-
Weszlam zaraz jak napisalam posta. Ehhh zajebisty jest ;p powiem Wam pozniej bo duzo tego. W ogole obsmial nas odrobine ale mam isc na stol, i nie jest zle.
-
Seli wrote:Weszlam zaraz jak napisalam posta. Ehhh zajebisty jest ;p powiem Wam pozniej bo duzo tego. W ogole obsmial nas odrobine ale mam isc na stol, i nie jest zle.
Nie jest zle ale masz iść na stol? No to nie rozumiem tego juzhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Mam duzy pecherzyk... obsmial distreptaze, ze to 70 letni lek. Obsmial dupka... hamuje owulacje. Mam duzy pecherzyk z poprzedniego cyklu. Jak pecherzyk sie wchlonie mam isc na laparoskopie. Hsg jest bolesne i mi nic nie da, bo jestem po operacji. Moja tarczyca jest spoko i nie musze brac euthyroxu, formetic tez kazal odstawic. Lh i fsh bez sensu bo mam super rezerwe i mam inne badania. Laparoskopia - bylam na to gotowa. Teram mam na 9 kwietnia wizyte.
-
Seli wrote:Mam duzy pecherzyk... obsmial distreptaze, ze to 70 letni lek. Obsmial dupka... hamuje owulacje. Mam duzy pecherzyk z poprzedniego cyklu. Jak pecherzyk sie wchlonie mam isc na laparoskopie. Hsg jest bolesne i mi nic nie da, bo jestem po operacji. Moja tarczyca jest spoko i nie musze brac euthyroxu, formetic tez kazal odstawic. Lh i fsh bez sensu bo mam super rezerwe i mam inne badania. Laparoskopia - bylam na to gotowa. Teram mam na 9 kwietnia wizyte.
Czyli to co do tej pory robiłaś to guzik warte bylo? Nieźle nieźle...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Tak. I moglo tylko spowodowac, ze ten pecherzyk nie pekl. Mowil, ze bezens branie dupka od 16 do 25 bo pewnie ona widziala tego 15 pecherzyk ale nie pekl i przerosl do teraz. Musi sie wchlonac. Mam zrobic badania i wrocic na monitoring. A moj jeszcze raz do kubeczka musi zrobic ;p hahaha. No i mowil, ze z tego co widzi po amh, usg to dobrze prognozuje. Tylko musi sprawdzic zrosty i jajowod bo ich nie widac na usg.
-
Seli No to super
najważniejsze ze znalazłaś lekarza który Ci pasuje , to już dużo może mu zaufasz a ob doprowadzi Cir już całkiem do porządku
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️