Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Usnełam wczoraj jak dziecko
Seli super że trafiłaś na fajnego lekarza i wszystko idzie w dobrym kierunku
Ja się cieszyłam że od kilku dni nie plamie , a tu poszłam o północy na siusiu kichnelam ...I masz... różowo czerwony śluz na papierze i troszkę w muszli..wiedziałam że ten wczorajszy ból to nic normalnego.. włożyłam luteine położyłam się i narazie czysto jak chodziłam siu siu...dziś wizyta.. okr9pnie się boje ;( mam jakiegoś doła i strach w sobie..zle się czuje..poza tym już nie mogłam spać w nocy się poryczalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2018, 07:48
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Seli postaraj się o l4, będziesz spokojniejsza<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Eh, ale nerwy nie pomoga a tylko szkodza ;( tylko latwo sie mowi...
-
MissKathy92 wrote:Uuu Alex to zapowiada się relaksacyjny weekendzik
super
Seli ja bym spróbowała z tym zwolnieniem od lekarza rodzinnego, jeśli jest spoko to powinien dac aczkolwiek trudno przewidzieć
Jejku jaki ja dziś miałam senśniło mi się że się obudziłam dziś rano i patrzę że dostałam okres a mam dziś 17dc
rozwyłam się w tym śnie i nie wiedziałam co z sobą zrobić
pisalyscie że złe sny się interpretuje na odwrót to może w ogóle nie dostanę @
Heh, ja całkiem niedawno pisałam, że śniło mi się coś bardzo podobnego
Rano po obudzeniu i zmierzeniu temperatury krem mnie zalała, a też byłam jakoś w połowie cyklu i zdziwienie.
Wierzę, że również u Ciebie będzie to dobry znak!
Martusia, ja również trzymam kciuki za wizytę
A mnie jakaś choroba łamie. Wszyscy w domu u nas chorzy, to i mnie się dostało. Miałam jechać dzisiaj na powtórkę bety, ale raczej odpuszczę.
W mieście będę w poniedziałek, wtedy pójdę do labu. -
kryha wrote:Heh, ja całkiem niedawno pisałam, że śniło mi się coś bardzo podobnego
Rano po obudzeniu i zmierzeniu temperatury krem mnie zalała, a też byłam jakoś w połowie cyklu i zdziwienie.
Wierzę, że również u Ciebie będzie to dobry znak!
Martusia, ja również trzymam kciuki za wizytę
A mnie jakaś choroba łamie. Wszyscy w domu u nas chorzy, to i mnie się dostało. Miałam jechać dzisiaj na powtórkę bety, ale raczej odpuszczę.
W mieście będę w poniedziałek, wtedy pójdę do labu.
Bedzie ciężej określić przyrost ale da siea po co masz sie drobić przy taniej pogodzie jaka obecnie jest jak cos Cie bierze...
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Martusia... Do 12 czy 13 juz coraz bliżej... Leż sobie... W toalecie czasem moze tak byc bo to zawsze jakiś wysiłek (kaszel, kichanie także) to nie musi oznaczać nic złego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2018, 08:50
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
panipuchatkowa wrote:Kryha jakos jeatem o Twoją ciążę spokojna mam przeczucie że będzie wszystko dobrze.☺ i zdrówka życzę!
DziękiJa póki co też się nie martwię. W niedzielę w zasadzie mam dopiero termin @, więc nie ma potrzeby tak szaleć się kłuć. I tak się sporo pospieszyłam.
Tylko nie wiem kiedy mężowi powiedzieć. Wraca w niedzielę i już się pytał, czy jakieś wino z Francji ma przywieźć. Nie chcę go okłamywać, ale też boję się jeszcze przyznać. Będzie się pewnie martwił, że mieliśmy ten cykl odpuścić. Jakby nie patrzeć, to go wrobiłam
Póki co tylko przyjaciółka wie, bo jej zawsze wszystkie gorące newsy sprzedajęNo i wy oczywiście.
-
Kryha właśnie kojarzyłam że któraś z Was też miała podobny sen
mam nadzieję że nic tam poważnego Cię nie złapało i szybko wrócisz do formy
Martusia ja też trzymam kciuki za pomyślną wizytęna pewno wszystko będzie dobrze
-
Hej dziewczyny,
Martusia, trzymam kciuki!
Kryha, będzie okja bym mimo wszystko powiedziała mężowi, ostatnio sama robiłam tajemnice jak szłam na betę itd i on się potem zdenerwował i powiedział że mam mu niespodzianek nie robić tylko mówić wszystko bo to też jego sprawa :p
Macie też tak że w czasie około owulacji macie większe piersi? -
Magdaa21 wrote:Hej dziewczyny,
Martusia, trzymam kciuki!
Kryha, będzie okja bym mimo wszystko powiedziała mężowi, ostatnio sama robiłam tajemnice jak szłam na betę itd i on się potem zdenerwował i powiedział że mam mu niespodzianek nie robić tylko mówić wszystko bo to też jego sprawa :p
Macie też tak że w czasie około owulacji macie większe piersi?
Powiem mu pewnie w poniedziałek wieczorem, jak dostanę wynik drugiej bety
Teraz i tak jest dopiero 3t6d, więc mega mega wcześnie.