Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Taka z plastiku myślę by przeszła..ta o której ja piszę to właśnie takie nosidla z wózka , w którym u nas by dziecka nie wypuścili.. dlatego napisałam że zależy kto co ma na myśli, mówiąc o nosidle
bo taki Ala fotelik samochodowy z wózka też nazywany jest nosidlem
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
http://pu.i.wp.pl/k,NjkwODg3NTcsNDcwODMxNjU=,f,nosidelko_first_primeur_sz_LRG.jpg
mi chodzi o coś takiego, ale po wpisaniu w google rzeczywiście pod hasłem nosidełko są i materiałowe
Nic mnie nie boli, chyba mi się już wchłonęło... Albo pękł? Mąż mnie z rana wyszarpał ale nie zwijam się z bóluTak samo wczoraj na siłowni nie czułam tego jajnika. Dziwne to.
-
http://pu.i.wp.pl/k,NjkwODg3NTcsNDcwODMxNjU=,f,nosidelko_first_primeur_sz_LRG.jpg
mi chodzi o coś takiego, ale po wpisaniu w google rzeczywiście pod hasłem nosidełko są i materiałowe
Nic mnie nie boli, chyba mi się już wchłonęło... Albo pękł? Mąż mnie z rana wyszarpał ale nie zwijam się z bóluTak samo wczoraj na siłowni nie czułam tego jajnika. Dziwne to.
-
terka wrote:Podziwiam!
o ile innym potrafiłam długo nic nie mówić to maz po minie u mnie widział od razu co chce mu powiedzieć
Ale skoro chcesz mu powiedzieć bez względu na wynik to dlaczego nie pozwolisz żeby był z Tobą wtedy? Wiem doskonale jaki to stres... I ze wsparcie takie jest bezcenne
Nie wiem, tak już chyba mamto może i dziwne, ale wolę mieć szerszy zakres danych, żeby było o czym mowić.
-
panipuchatkowa wrote:Cześć renius! Miss ale z Ciebie ranny ptaszek.☺
-
Hej dziewczyny: ) ja też cos o dziwo wyspana, już nie zasnę na dłużej; ) mąż jeszcze śpi to sobie poleżę.
Cześć Renius, opowiedz nam coś o sobie
Seli Ciebie śmieszy twój wykres a ja myślę że po prostu zaskoczyła cie owulacja
A ja się obawiam ze dostanę okres szybciej. I nie dam rady przełożyć wizyty u lekarza na środę przed świętami bo pewnie już miejsc nie będzie; / zaczynają mnie boleć i swedzieć sutki a przed okresem mnie bolą. Do lego jakieś lekkie cmienie brzucha. Za szybko jeszcze i przecież dupka biorę... cholera mnie bierze od samego ranaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mam brać do okresu. I tak się zastanawiam czy on ma przyjść sam, bo w sumie lekarz nie mówił żeby odstawić. Biorę po 1 tabletce. Mam nadzieję ze że ten okres jednak za tydzień przyjdzie bo później monitoring mam od 4 kwietnia. A mój gin w tej przychodni tylko w środy na medicover przyjmuje ;/Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex się nie denerwuj, co będzie to będzie
A szkoda zdrowia na nerwy
Panipuchatkowa u mnie też wieje nieźle, niby jest -8 a odczuwalna około -15 na pewnoale ważne że słoneczko jest a nie deszcz/śnieg
-
U mnie też słońce i temperatura na plusie z jednej strony bloku. A po drugiej śnieg, zamarznięte wszystko i niby -12
Więc pewnie słońce termometr nagrzało.
Będę brała dupka na pewno do piątku/soboty. Chyba, że okres się wcześniej pojawi samoistnie.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, nie wiem co Ci powiedzieć, ja biorę 3x1 dupka na wchłonięcie tej torbielki
I właśnie albo się wchonęło albo pękło, nie wiem, najważniejsze, że nie boli
Musi ci dobry monitoring zrobić, zobaczyć co się dzieje
U mnie -4 na razie i jest słonecznie
-
Seli, a dupka kazał ci odstawić tak? Bo ja zawsze odstawiałam na wywołanie okresu, ale wtedy brałam przez 5 dni tylko po 2 tabletki. A teraz biorę codziennie po 1. I kazał brać do okresu, czyli w ten sposób pewnie się pojawi sam
Albo ogólnie do czasu okresu.
W przyszłym cyklu będę za tym monitoringiem biegała, żeby tylko konkretnie dało się to zrobić. Najgorsze jest właśnie to, że przyjmuje w środy tylko na Medicover. Ewentualnie w drugiej placówce się wtedy wbiję do niegoBędzie musiał coś wykombinować.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja mam brać 10 dni po 3x1 i odstawić, odstawię 25 dc w sumie. Więc jeszcze chwila
Ale chce zrobić progesteron, zastanawiam się jak to logistycznie zrobić bo mam w pracy sajgon.
Alex, szkoda trochę czasu - rozumiem to, ale jak masz dobrego lekarza i teraz tego dopilnuje to musi pyknąć -
Akurat na to mi czasu nie szkoda
Będę do niego chodziła do skutku. Jedynie co to właśnie muszę przypilnować monitoringu i o tego Dupka zapytać, a wszystko będzie jasne
Może teraz dopiero wezmę Dupka faktycznie po potwierdzonej owulacji i będzie wszystko bez domysłów i problemów.
Ja jakbym miała robić proga to dzisiaj/jutro. Jakby liczyć od tego mocnego bólu jajnika. Ale temperatura niska i dzisiaj znowu spadła, więc nie ma sensu. Jak się okres nie pojawi w tym tygodniu to siknę w sobotę, ale chyba po to, żeby sobie znowu na I krechę popatrzeć.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Progesteron by pokazał czy była owulacja czy nie. Testu nie ma sensu, szczerze u Ciebie wygląda na bezowulacyjny. U mnie... No niby ładnie ale kto tam wie
Naprawdę miałam dużo gorsze wykresy i była owulacja. Ale skok zawsze był. Jak nie było owulacji to nie było skoku.
Ja najchętniej to bym zrobiła jutro progesteronwiedziałabym czy jakikolwiek jest, czy nie ma wcale.
-
Dlatego nigdzie się nie wybieram, szkoda czasu i kasy na bieganie po labach. Czuję, że okres przyjdzie za kilka dni. Mam nadzieję, że nie wcześniej jak piątek/sobota. Bo już sobie wszystko perfekcyjnie zaplanowałam i nie chcę nic przekładać
Idę 4 i 11 kwietnia do gina, zastanawiam się czy jeszcze na 18 się nie umówić. Bo 4 będę przy dobrych wiatrach około 11-12 dc, później 18-19 dc. Chyba, że się coś poprzestawia. Teraz mi tej jednej wizyty w tym tygodniu bardzo brakowało
Seli, może faktycznie idź na to badanie. Będziesz coś więcej widziała. Jak dla mnie to u ciebie na 90% była ta owulacja. Nigdy tak pięknego skoku nie miałam jak u ciebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2018, 09:25
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Dlatego nigdzie się nie wybieram, szkoda czasu i kasy na bieganie po labach. Czuję, że okres przyjdzie za kilka dni. Mam nadzieję, że nie wcześniej jak piątek/sobota. Bo już sobie wszystko perfekcyjnie zaplanowałam i nie chcę nic przekładać
Idę 4 i 11 kwietnia do gina, zastanawiam się czy jeszcze na 18 się nie umówić. Bo 4 będę przy dobrych wiatrach około 11-12 dc, później 18-19 dc. Chyba, że się coś poprzestawia. Teraz mi tej jednej wizyty w tym tygodniu bardzo brakowało
Seli, może faktycznie idź na to badanie. Będziesz coś więcej widziała. Jak dla mnie to u ciebie na 90% była ta owulacja. Nigdy tak pięknego skoku nie miałam jak u ciebie.
Ja miewałam do 36.70 ale może dobić za parę dni do tegoAle miewąłam jakieś zawirowania, albo mniej widoczne skoki. Albo nie zgrywały się z objawami.
Ale jutro to byłby 5dpo a 7 się niby sprawdza... Tylko boje się,że w czwartek nie dam rady, a to będzie 8dpo -
To Seli faktycznie może być jeszcze za szybko. W czwartek od rana pracujesz?
Ja idę mamie włosy zafarbowaćA później idziemy na działkę zobaczyć co się tam dzieje, bo ponoć włamania były w okolicznych altankach
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵