Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Tak z ciekawości, ktoś nie przyniesie fotelika to nie wypuszczą i ba siłę przetrzymają czy co?
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Wiesz co terka nie wiem jak do końca z tym jest w pl
ale wiem ze u mnie w Holandii masz obowiązek posiadać takowy fotelik /nosidełko i nie, nie wydadzą Ci dziecka jeśli nie masz fotelika nosidełka czegoś poprostu takiego nie musi być to fotelik samochodowy a nosidełko, kupując wózek zazwyczaj masz w zestawie ;)i wydaje mi się ze w pola E pod tym względem jest podobnie ze musisz poprostu mieć coś w co dzidzia odbierzesz ze szpitala żeby na rękach nie był
kryha lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
terka wrote:Haha Seli faktycznie jakies hormony chyba szaleją w Tobie
Pewnie tak, ale mam energie i fajnie sie cwiczylo. I az dziwne, ze ta torbiel jest bo mnie nie boli ;p smiesznie. -
Mała_Mii wrote:Wiesz co terka nie wiem jak do końca z tym jest w pl
ale wiem ze u mnie w Holandii masz obowiązek posiadać takowy fotelik /nosidełko i nie, nie wydadzą Ci dziecka jeśli nie masz fotelika nosidełka czegoś poprostu takiego nie musi być to fotelik samochodowy a nosidełko, kupując wózek zazwyczaj masz w zestawie ;)i wydaje mi się ze w pola E pod tym względem jest podobnie ze musisz poprostu mieć coś w co dzidzia odbierzesz ze szpitala żeby na rękach nie był
A to nie jest logiczne, ze ma sie nosidelko? Bo chyba nikt na rekach nie tra sportuje takiego malenstwa... -
Właśnie dlatego myśle ze tutaj zostało na poczadku tej konwersacji przez któraś złe sprecyzowane zdanie ;p nie trzeba mieć fotelika samochodowego bo jak tu mówicie nie każdy ma auto ,itd tylko poprostu coś nosidełko jakieś dla dzidzia . O to mi chodzi ..
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Moze ;p
Kupilam pierogi z brzoskwinia i jablkiemjestem szczesliwa
-
Pierogi z brzoskwinia ?;o a takie w ogóle się robi ?
Haha z jabłkiem jadłam ale brzoskwinia
A ja uszka z grzybkami i mięsem mam w zamrażarce mama mi ostatnio zrobiłai na barszcz taki wigilijny mnie wzięło ;p wiec jutro na obiad będzie barszcz z uszkami
śnieg spadł to co No
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Jest to taki pyszny farszyk. Brzoskwinie w kawalkach i jablka, domieszka cynamonu
mmm... Wracamy z silki i zjem kanapeczke z pomidorkiem a pierogami bede sie delektowac nimi jutro ;p
-
Mała_Mii wrote:Wiesz co terka nie wiem jak do końca z tym jest w pl
Nie no to wydawało mi sie logiczne ze nie w rękachale ok
no ja mam gondolkę z wózka i w tym mały będzie transportowany
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Mała_Mii wrote:Pierogi z brzoskwinia ?;o a takie w ogóle się robi ?
Haha z jabłkiem jadłam ale brzoskwinia
A ja uszka z grzybkami i mięsem mam w zamrażarce mama mi ostatnio zrobiłai na barszcz taki wigilijny mnie wzięło ;p wiec jutro na obiad będzie barszcz z uszkami
śnieg spadł to co No
Pierogi to taki wdzięczne stworzenie rak ludzkich (albo maszyn) ze z wszystkim je zrobisz
Od tradycyjnych owoców, poprzez nietypowe owoce, sery różnego rodzaju, szpinak, mieso, ziemniaki nawet fasole możesz dać jak lubiszhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Seli wrote:Jest to taki pyszny farszyk. Brzoskwinie w kawalkach i jablka, domieszka cynamonu
mmm... Wracamy z silki i zjem kanapeczke z pomidorkiem a pierogami bede sie delektowac nimi jutro ;p
Dla mnie dodatek cynamonu do owoców jest mistrzostwem!uwielbiam wszelakie przyprawy korzenne
21.01 69cm -
Ja tak średnio, ale te pierogi są niepowtarzalne
Nie wiem kto wymyślił by połączyć jabłko, brzoskwinie i cynamon... Ale to jest genialne
Jes... Mam po tej siłce powera, zaraz pykne w kuchni obiad i śniadanie na jutro -
Seli wrote:Ja tak średnio, ale te pierogi są niepowtarzalne
Nie wiem kto wymyślił by połączyć jabłko, brzoskwinie i cynamon... Ale to jest genialne
Jes... Mam po tej siłce powera, zaraz pykne w kuchni obiad i śniadanie na jutro
Korzystaj na zapas bo jutro nie wiadomo jaki len moze Cie dopaść!a gotowy obiadek mile widziany zawsze
21.01 69cm -
otóż to! A tak śniadanko będzie rano prawie gotowe, obiad też
A po śniadaniu znów chcemy siłownie zaliczyć. W ogóle coraz lepiej mi idzie. Jestem z siebie dumna. Mam też zaplanowane posiłki dla siebie - zdrowe, z małym ig i nawet na wadzę rano spojrzałam, że schudłam znówJakby jeszcze tak 2 kg zeszło, to byłaby bajka
Więcej to chyba nie, może jak byłam młodsza to to wyglądało jakoś ale teraz wolałabym zostać przy tym, mam fajny tyłek, uda... Nawet i tak kości biodrowe mam widoczne. A niby ważę 66,5 kg
Wcześniej ważyłam 58 - 5 lat temu.
-
Martusiaa wrote:Zależy co kto rozumie przez słowo nosidełko.. bo jeśli taka materiałowa gondole to u nas by nie przeszła:D albo nosidlo wlasnie fotelikowe albo sztywna gondola
Każda (mam nadzieje ale te co oglądałam na pewno) gondola jest usztywniana od spodu a nie taki worek miękkihttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Seli wrote:otóż to! A tak śniadanko będzie rano prawie gotowe, obiad też
A po śniadaniu znów chcemy siłownie zaliczyć. W ogóle coraz lepiej mi idzie. Jestem z siebie dumna. Mam też zaplanowane posiłki dla siebie - zdrowe, z małym ig i nawet na wadzę rano spojrzałam, że schudłam znówJakby jeszcze tak 2 kg zeszło, to byłaby bajka
Więcej to chyba nie, może jak byłam młodsza to to wyglądało jakoś ale teraz wolałabym zostać przy tym, mam fajny tyłek, uda... Nawet i tak kości biodrowe mam widoczne. A niby ważę 66,5 kg
Wcześniej ważyłam 58 - 5 lat temu.
No to brawo! I byle do przodu z postanowieniami i wytrwaniem w nich!https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm