Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:No to brawo! I byle do przodu z postanowieniami i wytrwaniem w nich!
Mam nadzieję, że te badania krzywych mi wyjdą dużo lepszeBo jeśli będzie kazał mi robic diety... W życiu - nie dam rady. I tak wkładam w to co jest teraz ogromny wysiłek
Mi się wydaje, że każda normalna kobieta, nie weźmie tak dziecka ;P tylko właśnie w takim sztywnym nosidełku. -
Seli wrote:Mam nadzieję, że te badania krzywych mi wyjdą dużo lepsze
Bo jeśli będzie kazał mi robic diety... W życiu - nie dam rady. I tak wkładam w to co jest teraz ogromny wysiłek
Mi się wydaje, że każda normalna kobieta, nie weźmie tak dziecka ;P tylko właśnie w takim sztywnym nosidełku.
Widać to co oczywiste nie zawsze jest oczywiste dla wszystkichstad w sumie nieporozumienia wszelkie
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Widać to co oczywiste nie zawsze jest oczywiste dla wszystkich
stad w sumie nieporozumienia wszelkie
A to tak jest... Oczywistości są różneterka lubi tę wiadomość
-
Tym razem ja pierwsza idę spac
nie śpię od (chyba) 5.00 czy 6.00 mimo weekendu wiec czas na mnie
maz juz od godziny śpi, dzieć spac nie ma zamiaru i bawi sie w najlepsze... Jak dobrze że przestawi mu sie to z czasem bo bym chyba zwariowała gdyby taki tryb miał tak jak teraz
ale widać ze aktywniejszy jest jak tata w pobliżu gdzieś jest niż jak jest np w pracy... Niesamowite to...
21.01 69cm -
Ja też się chyba niedługo położę. Byliśmy z psem na spacerze i zamarzłam. Śnieg sypie nadal, wszystko oblodzone jest. Niby -7, ale czuje się jakby było z -20. Wiatr do tego i śnieg po oczach zacina. Brrr... Zaraz wskakuję w mojego seksi pajaca w jednorożce i do łóżka
Dzisiaj raczej seksów nie będzie, jutro w domu sobie odbijemy
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
kryha wrote:Mój mąż już wraca z urlopu
jutro ok. południa powinien być w domu. Strasznie mi było smutno i nudno bez niego
Jeździ na urlopy sam?
Alex - co się odwlecze nie uciecze
Kurcze, mam dziwny śluz i skurcze w szyjce. A tego jajnika prawie nie czuje. Może mi to coś pękło? Ale zazwyczaj pękały przy okresie... -
Seli wrote:Jeździ na urlopy sam?
Alex - co się odwlecze nie uciecze
Kurcze, mam dziwny śluz i skurcze w szyjce. A tego jajnika prawie nie czuje. Może mi to coś pękło? Ale zazwyczaj pękały przy okresie...
Pojechał na narty z moimi rodzicami. 24h autokarem, więc ja dziękuję
A tak to wszędzie jeździmy razem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 21:39
-
Ja bym nie wytrzymała
Ale do poniedziałku blisko, jakoś jutro dasz radę: )
Ja sobie właśnie włączyłam chirurgów, wskoczylam do łóżka w moim pajacyku i się grzeje. Mąż już chrapieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 21:51
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Cześć dziewczyny!!
Też jestem rocznik 92
Kilka słów o mnie. Jestem po ślubie pół roku, natomiast znamy się z mężem już ponad 7 lat. O maleństwo staramy się prawie dwa latka. Jak na razie bez efektów..
Podjeliśmy decyzję o rozpoczęciu procedury in vitro a konkretnie ICSIMała_Mii lubi tę wiadomość
28 lat
starania od 2016 roku
07.2016 laparoskopia, endometrioza 4 st.
10.2017 HSG, jajowody drożne
03.2018 ICSI transfer świeżaka❤️
10.2018 syn 👶
❄️❄️
05.2019 naturalsik (*6tc)
08.2019 naturalsik CB
12.2019 naturalsik CP (*6tc) usunięcie prawego jajowodu
11.2020 FET
-
Renius witam Cię
Kryha ja tez bym nie wytrzymałanie potrafiłabym ukryć tego ;p
Ja u teściowej siedzę ale już się zbierać będziemy do domy ;p[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
renius wrote:Cześć dziewczyny!!
Też jestem rocznik 92
Kilka słów o mnie. Jestem po ślubie pół roku, natomiast znamy się z mężem już ponad 7 lat. O maleństwo staramy się prawie dwa latka. Jak na razie bez efektów..
Podjeliśmy decyzję o rozpoczęciu procedury in vitro a konkretnie ICSI
Cześć
Rozgość się
Skąd jesteś?
Znacie może powód tych niepowodzeń?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
kryha wrote:Jutro jeszcze nie. Chyba dopiero w poniedziałek po drugiej becie, jaka by nie wyszła
Podziwiam!o ile innym potrafiłam długo nic nie mówić to maz po minie u mnie widział od razu co chce mu powiedzieć
Ale skoro chcesz mu powiedzieć bez względu na wynik to dlaczego nie pozwolisz żeby był z Tobą wtedy? Wiem doskonale jaki to stres... I ze wsparcie takie jest bezcenneWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2018, 05:27
21.01 69cm -
Witajcie dziewczyny
Renius witaj w naszym gronie
Ja właśnie wstałam i idę mężowi kawkę robić, na 7 lecimy do kościółkadziś zaczynają się u nas rekolekcje więc wolę iść na 7 gdzie będzie nauka ogólna bo na 9 jest nauka dla młodzieży
kurde dopiero wczoraj do mnie dotarło że za tydzień już niedziela palmowa
Ja dziś będę jak na szpilkach chodzić, jutro wynik progesteronu, dobrze że dziś odwiedzi mnie przyjaciółka to przynajmniej nie będę tak myśleć o tymmąż oczywiście na popołudnie do pracy, na szczęście ostatni dzień
A ja będę odpoczywać w domku
Życzę Wam dziewczynki słonecznej i ciepłej niedzieli -
Hej
Ja nie potrafilabym ukrywac tego przed mezem. To nasz wspolny "problem" ;p Ja dzis tez pierwsza wstane i zrobie kawke a potem sniadanko.
Ps. Smieszy mnie moj wykres ;p -
terka wrote:Każda (mam nadzieje ale te co oglądałam na pewno) gondola jest usztywniana od spodu a nie taki worek miękki
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Hmmm
A widzicie, ja nie wiem jakie były, te co oglądałam, widziałam... Wszystkie były usztywnione, zrobione z jakiegoś plastiku.