Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:Ja też mam taki plan że jak w 3 cykle nam się nie uda to pójdę porobić te badania
ale wcześniej nie będę robić zeby się nie nakręcać, bo przecież nikt mnie nie goni a 3 cykle nie zbawią
tak myślę że niepotrzebnie robiłam tego proga w sobotę skoro nie wiedziałam kiedy miałam owu
A teraz się przez wynik tylko stresuje
Magda dobrze że Twój mąż Cię uspokaja i doprowadza do "pionu", mój jest taki sam i mówi że się uda bez badań i bez wspomagaczyno nic, zobaczymy jak to wyjdzie
Dziś kolejny dzień boli mnie podbrzusze, teraz jakby z prawej stronyja nie wiem co mi jest, może to z nerwów
Możliwe ze z nerwówmnie mąż tez na początku uspokajał chociaż widziałam ze mu przykro ale stawiał mnie do pionu tak jak wasi was ze przecież to początek spokojnie będzie wcześniej czy później itd i bardzo dobrze bo bez takiego wsparcia kobieta wariuje
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Możliwe ze z nerwów
mnie mąż tez na początku uspokajał chociaż widziałam ze mu przykro ale stawiał mnie do pionu tak jak wasi was ze przecież to początek spokojnie będzie wcześniej czy później itd i bardzo dobrze bo bez takiego wsparcia kobieta wariuje
wczoraj wieczorem mówię mu że mi nie dobrze jest a on na to "bo jesteś w ciąży"
żeby to było takie proste
ale biorąc pod uwagę ile inne pary się starały o dzidzie to my dopiero zaczynamy te przygodę bo to nasz tak naprawdę 1 cykl z takimi ogromnymi staraniami, wcześniejsze to tak na spontanie a teraz już tak na poważnie
-
Moj na poczatku ufal kazdemu lekarzowi a juz teraz sam wysyla mnie na progesteron, nawet juz o 6.20 pytal czy wychodze... ;p a jak mam zlecone badania to pyta czy mozna cos jeszcze do tego czy uwazam, ze wystarczy. Ale ja mam inny poglad na to, inne przejscia z lekarzami i w ogole.
-
Seli wrote:Moj na poczatku ufal kazdemu lekarzowi a juz teraz sam wysyla mnie na progesteron, nawet juz o 6.20 pytal czy wychodze... ;p a jak mam zlecone badania to pyta czy mozna cos jeszcze do tego czy uwazam, ze wystarczy. Ale ja mam inny poglad na to, inne przejscia z lekarzami i w ogole.
Ja jakos słabo ufam lekarzommoj mąż w sumie tez... Jak trzeba korzystamy ale bez większej ufności (poza moim ginem którego moj maz tez polubił
)
21.01 69cm -
MissKathy, terka trochę mnie pocieszylyscie
Wczoraj mówiłam mojemu że mnie piersi bolą to też mówił że ciąża xd on niby się nie przejmuje ale widzę że też już chce. Ciągle się pyta kiedy ten Karolek będzie w brzuchu.. (wymyślił sobie ze syn będzie Karol i nie ma na niego mocnych, nie wybije mu tego z głowy) :p -
Witam was dziewczynki w czwartkowy dzionek ;p No ja naszczescie należę dogruph która obydwa razy za pierwszym razem zaszła ;p
Powiem wam ze po stracie synka na poczadku trochę schizowalam ze teraz nam się już nie uda , chvialam dodatkowe badania robić które lekarze ( bo w nl i w pl byli zgodni) nie kazali .. i wtedy mąż mnie musiał trochę na ziemie sprowadzić bo zaczęłam w opsesje popadać od dnia kiedy pierwszy okres dostałam ( a wtedy mogliśmy już się starać ) ze z takim podejściem psychika ki nie pozwoli .. o trochę usiadłam sobiena szczęście wtedy tez się udało ;)co donprzecxuc męża ;p czasem się sprawdzają ;p pisałam wam 8 Dp mąż mi powiedział ze w cis y jestem żebym test zrobiła :p wiec kto wie jak u Cuebie
)
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Magdaa21 wrote:MissKathy, terka trochę mnie pocieszylyscie
Wczoraj mówiłam mojemu że mnie piersi bolą to też mówił że ciąża xd on niby się nie przejmuje ale widzę że też już chce. Ciągle się pyta kiedy ten Karolek będzie w brzuchu.. (wymyślił sobie ze syn będzie Karol i nie ma na niego mocnych, nie wybije mu tego z głowy) :pA czemu źle imię? Bardzo ładne
u nas jak się uda to będzie Ignaś
Magda pamiętaj: najważniejsze jest to żeby się nie stresować, się nie nakręcać i nie brać za dużo do głowyto co u niektorych jest normą lub grozi poronieniem u innych bedzie ok, każda kobieta jest inna i tego się trzymajmy
na pewno wszystko będzie dobrze
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
terka wrote:Ja jakos słabo ufam lekarzom
moj mąż w sumie tez... Jak trzeba korzystamy ale bez większej ufności (poza moim ginem którego moj maz tez polubił
)
Dlatego mowiez reszta jak widac u mnie nie mozna
-
Ja mam plan na 2 dziewczynki i chłopca
Adrian, Adriana i Liliana
Tak sobie czasem gdybam nad płcią i imionami, ale wiadome i oczywiste jest, że nie ważne jaka płeć, najważniejsze oby zdrowe dzieci były
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
panipuchatkowa wrote:EEee aLe fajnie sobie pomarzyć! Wiecie wczoraj po tym zastrzyku od razu mialam plodny śluz.
Super!
A mnie coś podbrzusze, po prawej stronie pobolewa, momentami tylko. Tak jakby jajnik?
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
MissKathy92 wrote:Karolek
A czemu źle imię? Bardzo ładne
u nas jak się uda to będzie Ignaś
Magda pamiętaj: najważniejsze jest to żeby się nie stresować, się nie nakręcać i nie brać za dużo do głowyto co u niektorych jest normą lub grozi poronieniem u innych bedzie ok, każda kobieta jest inna i tego się trzymajmy
na pewno wszystko będzie dobrze
Jestem tego najlepszym przykładem. Dziewczyny z moimi wynikami albo nie zachodzą w ciąże albo ja tracą na początku (do 10tc) a ja kulam sie w 25-tak kulam to dobre słowo
Każda jest inna
Karolek bardzo ładne imię! Olek, Rachela, Nathan! Kurczę to jednak prawda ze takie imiona wchodzą!bardzo fajne
ja chciałam namówić męża na Rite ale to moze moze kiedyś sie uda (oczywiście jak juz Laurka będzie bo tego imienia nie odpuścimy
)
21.01 69cm -
Mała_Mii wrote:Terka
czyli moeide ze planujesz trójeczka ?
Mężowi tak sie spodobałam w ciąży i wizja bycia tata ze mi zapowiedział 3 chłopaków i co najmniej 1 dziewczynkeMagdaa21 lubi tę wiadomość
21.01 69cm