Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 21 marca 2018, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez właśnie myśle żeby jakieś fajne winko kupić i może storczyka w doniczce ? Ładnie wyglada .. a postoi dłużej niż bukiet cięty ;)

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 04:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała_Mii wrote:
    Tez właśnie myśle żeby jakieś fajne winko kupić i może storczyka w doniczce ? Ładnie wyglada .. a postoi dłużej niż bukiet cięty ;)
    Storczyk fajny pomysł :) ja bym była zadowolona gdybym go dostała :) szkoda właśnie że nie masz możliwości kupienia/zamówienia czegoś z grawerem, w sensie żeby taka pamiątka była jaką to okazja ale myślę że storczyk będzie ok :)
    Tak w ogóle ja już się witam w czwartek :)
    Jakoś spać nie mogę po wczorajszych 10h snu :p
    Brzuch mnie wczoraj bolał cały dzień, nawet jak się kladlam to musiałam kombinować jak się ułożyć żeby nie bolało :/ na szczęście okresu jeszcze nie mam, może się rozkręcić w środku dnia :(
    Tak czy siak życzę Wam udanego czwartku ;)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Seli Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 04:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się ;) u mnie lekki spadek, lece na 7 do laba ;)

Alex, moze i ladny ale czy cos wart ten moj wykres? Zobaczymy. Dzis mialam jakies glupie sny i tak dziwnie sie czuje, az mi przeczucia przeszly ;p czuje, ze mimo dupka dostane okresu.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • terka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 05:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Jeju same smutne historie wczoraj... Mam nadzieje że bedzie lepiej u małego okaże się to "tylko" stresowa reakcja.

Twoją pracę, Seli, wybacz ale przemilczę bo słów mi brak... Bezczelność...
    Trzymamy kciuki za dobre wyniki, oczywiście dawaj znać co i jak ;) i taki spadek to nie spadek wierz mi ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe ;D a jak Ty sie czujesz i Andrzejek?

Ja zaczne od kawki. Dzis juz mnie nie mdli ;p co dzien to u mnie nowosc.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki :-) ja już też na nogach

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej, a ja wstałam... I zabolało mnie podbrzusze jak się podnosiłam... teraz znów mam te skórcze w szyjce i macicy ;/ nie wiem co to... Może drugie dziecko mi się zagnieżdża hahahahah :D

terka, Mała_Mii lubią tę wiadomość

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Hehehe ;D a jak Ty sie czujesz i Andrzejek?

Ja zaczne od kawki. Dzis juz mnie nie mdli ;p co dzien to u mnie nowosc.

Przynajmniej się ze sobą nie nudzisz :D :D :D

A my dobrze, mały mlekopij pól dnia kopie radośnie pol śpi, albo kopie przez sen, kto go tam wie :P

Mnie czasem kręgosłup się odezwie jak długo siedzę i muszę się położyć ale to dla mnie żadna nowość w sumie bo przed ciążą tez tak miałam...

W sobotę idę na ta nieszczęsną glukozę... Także każde wsparcie się przyda żebym nie musiała go powtarzać i palic ze wstydu :P

• Seli Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Przynajmniej się ze sobą nie nudzisz :D :D :D

A my dobrze, mały mlekopij pól dnia kopie radośnie pol śpi, albo kopie przez sen, kto go tam wie :P

Mnie czasem kręgosłup się odezwie jak długo siedzę i muszę się położyć ale to dla mnie żadna nowość w sumie bo przed ciążą tez tak miałam...

W sobotę idę na ta nieszczęsną glukozę... Także każde wsparcie się przyda żebym nie musiała go powtarzać i palic ze wstydu :P

Weź zrób od razu i za mnie... Kupujesz swoją glukozę? Podobno ta swoja jest lżejsza :P Ja właśnie ze sobą nigdy się nudzić nie mogę :)

Też mnie pobolewał kręgosłup, ale ćwiczę coraz więcej i naprawdę, odpukać nie boli mnie :)

A mały to już by na wiosne w piłkę chciał grać :D hahaha

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Weź zrób od razu i za mnie... Kupujesz swoją glukozę? Podobno ta swoja jest lżejsza :P Ja właśnie ze sobą nigdy się nudzić nie mogę :)

Też mnie pobolewał kręgosłup, ale ćwiczę coraz więcej i naprawdę, odpukać nie boli mnie :)

A mały to już by na wiosne w piłkę chciał grać :D hahaha

Mam mieć swoją ale nie wiem czy się różnią... Grunt to mieć to za sobą już :P
    A młody to chyba całą olimpiadę ma :D

• Seli Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę to napisać...

BOLĄ MNIE CYCE!!! JAK CHOLERA ;( BOLI MNIE... SZYJKA I BOLĄ MNIE PRYSZCZE!! ;(

Dziękuje za uwagę :P

Może nikogo nie zabije na ulicy dziś. Nie chce mi się iść na te badania, ale ruszam dupsko...

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z ta glukozą tragedii nie ma :) pij daszkiem, nie przerywaj. Później po wypiciu jest dziwny posmak i ogólnie ja czułam jakbym się przejadła.
    Tez sie do pracy zbieram. Wieczorem przychodzi koleżanka na paznokcie więc byle do tej 16 przetrwać. Bo pewnie znowu będę musiała dłużej zostać w pracy.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale kolejka... Mam nadzieje, ze zdaze. :/

dZhdp1.png

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka dasz rade z glukoza!☺ alex szybko zleci dzień.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Martusiaa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wcisnelam sobie pół cytryny do glukozy i jakoś przeszło;) ale potemslabo mi się robiło mi się słabo trochę, dlatego cały czas siedziałam:) i ten czas tak mi się służył

3jgxyx8d40d83sxa.png
    6 cs
    Beta hcg
    20.02.2018r 27 dc -299,26
  • Seli Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie w kolejce babeczka mi podpowiedziala bo czeka i robi krzywa ;) sprobuje z cytryna sama bo pewnie za tydzien mnie nie ominie...

dZhdp1.png

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pilam bez cytryny i poszlo. Ale doznanie okropne i niezapomniane.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja padlam po tym ;p hahaha

Jeju mam mieszanke hormonow w sobie dzis... jestem jakas nerwowa, wszystko mi jedno a zarazem szczesliwa ;p

Juz po. Do 15 wyniki ;)

dZhdp1.png

• Martusiaa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli trzymam kciuki ;)

3jgxyx8d40d83sxa.png
    6 cs
    Beta hcg
    20.02.2018r 27 dc -299,26
  • terka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja juz wypytałam w labku babeczki jak mam sobie pomoc to powiedziała mi o tej cytrynie ;) podobno pomaga uff :D ja sie nie boje samego picia dziewczyny tylko tego żeby to w żołądku utrzymać przez te 2h...
    Bo wszystko fajnie ale to kurka dawka na czczo jest gdzie ja słodkiego na czczo nie jem.. Ogólnie mało słodyczy w ciąży jem... Ale i tak dzięki Bogu robię to teraz a nie na początku ciąży. Teraz jestem w stanie cokolwiek słodkiego w siebie włożyć, na początku opcji nie było, na bank bym tego nie zrobiła.
    Jak mi będzie słabo to sie gdzieś położę i mam to w nosie :P byleby tylko rewolucji żołądkowych nie bylo :P

‹‹ 766 767 768 769 770 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ