Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli wrote:Dziewczyny, musze sie pochwalic. Rodzice jedza mi z reki, dzieciaki uwielbiaja. Normalnie odkad tamta jest na zwolnieniu to ja mam swoje 5 minut slawy i jest szal
tyle dobrego z tej mojej pracy
Gdyby jeszcze kadra była normalna to aż by się chciało chodzić do pracy
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Eh.. Na razie dam sobie spokój. Będzie co ma być. Jak za kilkanaście tygodni nie będzie efektu to zacznę działać. Nie chcę się znowu nakręcac i myśleć ciągle o badaniach. Ale listę sobie zapisze na przyszłość - dziękuję, choć mam nadzieję że mi nie będzie potrzebna
-
Plamka_92 wrote:Gdyby jeszcze kadra była normalna to aż by się chciało chodzić do pracy
Dokladnie, ale staram sie miec jak najmniej stycznosci z nimi
Magda - rozumiem, ja lekarzy mam dosc, czasem juz tym rzygam... Ale wole wiedziec co i jak i miec konkrety (badania) niz dac sobie wciskac kit. Jeden mi mowil -czekac rok. Mowilam wmawiali mi owulacje i braki owulacji. I przyznam, dalam sie leczyc jakims dziadostwem ale tylko chwile a nie trzy miesiace i czekac na efekty... Znalezc dobrego lekarza jest ciezko. Ale majac wiedze o sobie, swoich problemach mozesz duzo zdzialac.Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Martusiaa wrote:Seli super że chociaż tyle dobrego w tej twojej pracy
Co do tej ja też mam 2.69 A nie przeszkodziło w zajsciu w ciążę za to u mnie problemem była prolaktyna i wlasnie progesteron
U mnie pewnie nadnercza i ta insulina... to przez zle odzywianie sie od lat... -
Rozumiem, ja mialam tak po operacji ;p do tego hormony gdzie czulam sie fatalnie i obrzek mialam +15kg w 3 miesiace. A jeszcze na 6msc zero zycia bo bole, szwy. A odkad odstawilam anty to co chwila inny lekarz, badania i masa kasy na to.
-
Jeszcze ta kasa.. Nie wiem, jeśli chodzi o nerki to miałam zapalenie klebuszkowe nerek 6 lat temu i wtedy byłam gruntownie badana, tym się nie martwię. Testosteron też miałam parę lat temu i było ok.
Jeśli do września nic nie pyknie to wtedy będę działać. -
Ale podstawe powinnas wczesniej zrobic. To co bylo 6 lat temu, czy nawet rok, pol nie ma wiekszego odniesienia teraz.
Zrobisz co uwazasz ale jak pisalam wyzej, warto miec podglad. -
Wiecie co ja we wrześniu badałam sobie tarczyce od tak jak co roku , i miałam 2.14 czyli okej w normie jednak mówią ze dla ciąży to najlepiej 1,50 mieć chodz i znam opinie ginekologów ze wystarczy poniżej 2 .. No wiec zaszłam wtedy w ciąże bez problemu i niby w ciąży hormon ten lubi wzrosnąć a wiecie co ja po ciąży dokładnie 21 dni znów zrobiłam a tam miałam 1,90 czyli jesZcE spadł
ja to się jednak cięższe ze nie mam takich problemów .. zawsze za każdym razem jak jestem w pl to sobie idę na badania różne . Kiedyś miałam problem z bilirubina strasznie mi skakała ale i tak zawsze była za wysoka .. raz po sałatce z czosnkiem bolało mnie w mostku , lekarz odrazu ze to wątroba po wynikach kazali mi robić wzwb i c czy jak to się nazywa i inne badania nastraszyli zapaleniem wątroby niewydolnością itd zz bo wątroba z jednej strony powiększona , 2 miesiące później już chropowata .. masakra w końcu poszłam do lekarza który specjalizuje się wątrobami
i okazało się ze nie wątroba za duża tylko ja za mała do niej .. bo powinnam być grubsza wszytkie wnętrzności są na ścisk taka chudzina byłam 42 kg ważyłam , noni poprostu mam zespuł gileberta , żadna choroba na która się umiera tylko poprostu muszę uważać nie przesadzać z alko Tz nie mogę popaść w alkoholizm , nie tyle co w ogóle pic , zero stresu ciężkiej pracy mam się wysypiać , zero odchudzania .. No żeby to wszytko piękne było takie i łatwe
mam prorosyjski z tym żyć ale pd jakiegoś czasu jak robię bilirubine sobie to mam ja w normie , myśle ze wtedy stres ja uaktywnił bo miałam go bardzo dużo .. przygotowania do ślubu a tak na odległość 1500km ciężko
jeszcze przed ślubem dowiedziałam się ze mojej sukienki nie ma i na gwałt szukałam innej
to jzibcalkiem klops
Powiem wam ze masakra mam ze słodkim teraz ... nie mogę normalnie na zwykły cukier patrzeć .. bo mi nie dobrze .. a paluszki które JesCze ostatnio uwielbiałam lajkonika te dla dzieci bez soli uuu.. mąż właśnie otworzył i mi chciał dać .. e e .. nie dało się za słodkie są dla mnie bez tej soli ...[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Magda, my zaczęliśmy się starać od stycznia 2017, a dopiero w lipcu zabrałam się za gruntowne badania. I żałuję, że tak długo czekałam. Zrobisz, jak uważasz, ale z doświadczenia wiem, że ten przysłowiowy rok starań w większości przypadków można sobie wsadzić w... wiadomo
Ja mam nadzieję, że po tym drugim cyklu z CLO mi coś urośnie. Nie wezmę teraz Dupka, dopóki mi owulacji nie potwierdzi... Dzisiaj znowu zalewa mnie śluz, w pewnej chwili myślałam w pracy, że okres dostałam, bo aż mokro miałamDziwne to wszystko.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
My zaczelismy sienstarac w grudniu 2016 no i generalnie 5 miesięcy sie staraliśmy ale sie nie powiodlo.. U lekarza ktorego bylam nestety wizyty sprowadzaly sie tylko do przepisywania duphastonu dopiero po jajkiejs wizycie tknęło go ze nie da rady mi pomóc i przepisal mnie do innej lekarki. Ale jak dziewczyny mówią i jak widac na naszych przypadkach- warto się badać wczesniej.☺
-
panipuchatkowa wrote:Alex ja wierzę że już niedługo ujrzysz II.☺
Na razie chciałabym ujrzeć u siebie taki piękny wykresik jak u Seli
W ogóle dziewczyny, podsuńcie jakiś pomysł na prezent dla mamy. Ma 1 kwietnia urodziny. A ja zupełnie wyprałam się z pomysłów...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Magda, my zaczęliśmy się starać od stycznia 2017, a dopiero w lipcu zabrałam się za gruntowne badania. I żałuję, że tak długo czekałam. Zrobisz, jak uważasz, ale z doświadczenia wiem, że ten przysłowiowy rok starań w większości przypadków można sobie wsadzić w... wiadomo
Ja mam nadzieję, że po tym drugim cyklu z CLO mi coś urośnie. Nie wezmę teraz Dupka, dopóki mi owulacji nie potwierdzi... Dzisiaj znowu zalewa mnie śluz, w pewnej chwili myślałam w pracy, że okres dostałam, bo aż mokro miałamDziwne to wszystko.
i do tego brzuch mnie boli jak na @ i za każdym razem w łazience spodziewam się @ a tu multum śluzu białego
-
Dziewczyny pomóżcie bo oszaleje w sobotę idziemy dk znajomych na 10 rocznice ślubu a ja kompletnie nie wiem co im kupić ..
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Niestety to nie polska
bierzmy pod uwagę tego nie wiem jak tu ogarnąć , nic nawet w necie nie mogę znalesc ;(
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️