Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, Rita bardzo ładne imię
my wybraliśmy dla dziewczynki Amelia a dla chłopca jak już wspominałam Ignacy
raczej już to się nie zmieni bo oba "wymyśliłam" ja i wszystkim się podoba
oprócz potencjalnej chrzestnej czyli mojej siostrze bo mówi że Ignacy brzydko
-
Mi Amelia bardzo się podobała ale jest tak oblegane, że sobie je odpuściłam

Może ja będę miała włochatą "córę" do parki
chyba tak to się skończy
-
Najważniejsze że organizm się normuje i teraz będzie elegancko pracowałSeli wrote:A mi to wsio ryba, coś tam się zadziało, organizm się stabilizuje.
Zimno mi tylko jakoś i bolą cycki, a pryszcze to już pewnie na okres
Idę o 18 z koleżanką na ciacho
udanego spotkanka z koleżanką życzę
-
Oby, bo dziś mam dziwne bóle... I trochę mnie to martwi. Przetrwam jeszcze kwiecień i po proszę by w maju mnie na stół położył.
-
No ja nie znam żadnej Amelii całe szczęścieSeli wrote:Mi Amelia bardzo się podobała ale jest tak oblegane, że sobie je odpuściłam

Może ja będę miała włochatą "córę" do parki
chyba tak to się skończy 
nawet teściowej się podoba
-
Ja pracuję z dziećmi, może to dlatego
no i w tabeli Amelia jest na pierwszym miejscu jako popularne imię w 2017 i 2016
-
Serio ? A myślałam że najbardziej oblegane to JuliaSeli wrote:Ja pracuję z dziećmi, może to dlatego
no i w tabeli Amelia jest na pierwszym miejscu jako popularne imię w 2017 i 2016 
-
Julia, Zosia, Amelia... Ale nie mogę znaleźć tego to bym Ci pokazała, widziałam to w jakimś spisie gdzie pokazywali pierwsze pół roku i potem drugie
-
Heleny nie widziałam nigdzie, w żadnej ze szkół, Antosi też
ale za to męskie wszystkie
a nie, oprócz Antoniego
-
Ja mam trzech Kubusiów w klasie, a w poprzedniej szkole byli sami Kubusie
-
Nam nie było do śmiechu jak np. zajęcia grupowe były i 10 na 15 dzieci to Kuba

Jej, trzęsie mnie zimno bo chyba mnie przewiało... -
Pisałam już, 6,78
Nic z tego nie będzie. Odstawiam jutro dupka bo bardzo chcę okres we wtorek. Inaczej badań nie zrobię przed następną wizytą.
-
Chyba tak zawsze jest że jak jakiś imię popularne to wokoło dużo rodziców takie wybiera
Jakub popularne- znam 3 w tym samym wieku, moja siostra uczyła się z dwiema Ewelinami bo akurat w jej roczniku te było bardzo popularne ale wiecie co? Mi to absolutnie nie przeszkadza, niech sobie będzie i 20 Amelii w klasie mojej córki a co tam
u mnie w rodzinie i znajomych nie ma żadnej
-
Ja mam Ewelina
i oprócz mnie były też dwie w klasie i jakoś w szkole było trochę Ewelin ale tak to teraz rzadko spotykane imię
-
O widziszSeli wrote:Ja mam Ewelina
i oprócz mnie były też dwie w klasie i jakoś w szkole było trochę Ewelin ale tak to teraz rzadko spotykane imię 
ja też w klasie miałam 2 Eweliny
na początku chciałam córkę Katarzynę ale siostra męża Kasia a najchetniej to bym swoje oddala
bo mam piekne Izabela