Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Na razie w wannie leze i mi o niebo lepiej
winka sie tez napije.
Wstawie, mam tez instagrama mojego kotka ;p - zarganowo ;p
W ogole na duchu jakos mi lepiej jak maz wrocil... z rana sie wkurzylam w pracy bo ktos mi ukradl karte wycieczki - wiem, ze to specjalnie bylo... Na szczescie moglam wziac ta z sekretariatu choc to ogolnie wbrew prawu... a potem zryczalam sie na tym filmie i zawiodlam wykresem... Ale bardziej chyba tym, ze jeszcze maz rano byl taki szczesliwy i wierzyl w to ze sie udalo chyba bardziej niz ja... A teraz jest ok. Mamy zaklepanego kota
a mowi, ze jakos damy rade przetrwac te badania i reszte...
Musze kupic kwas foliowy i pic miete oraz ostropest. -
terka wrote:Seli to odpoczywaj jeśli zmęczona jesteś i juz

Co do kota go jednak wariaty jesteście
ale tak to jest jak sie ma bzika na jakimś punkcie 
Plamka i jak wyniki?
Dziewczyny jak patrzę na to ile kosztuje pies czy kot to cieszę sie ze mam papużki

Czekam, odświeżam stronę z wynikami co 2 minuty

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Seli ja nic nie widzę żadnego zdjęcia ;(

Kiedy tego drugiego będziecie mieć ?;p i jaki koszt takiego kotka
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Bo trzeba na instagramie znalezc

Znam to Plamka
ja od 14 wariowalam 
Terka - ja nienawidze kotow hahahaha to jest najlepsze. Maz bardzo chcial. Ja chcialam psa... i zakochalam sie w naszej Zargasce. Maz byl w szoku ale bral "w ciemno"
Maine coony u nas od 2,5 do 3,5 tysiecy kosztuja. Tego bierzemy juz jak ma 10msc i dlatego taniej bedzie
-
Hej dziewczyny, u mnie trochę ciężki dzień dzisiaj.
Byłam z synem na rutynowej kontroli u alergologa. Oczekaliśmy się jak zawsze ponad 3h i wyszliśmy z receptą na 100zł. Kurde zawsze tak jest. Na szczęście po testach wyszło, że alergia na mleko i jajka już powoli się zmniejsza, więc ok.
Poradnia alergologiczna jest zaraz obok oddzialu dziecięcego, więc odwiedziłam też siostrzeńca. Ma się już dobrze, ale zostaje jeszcze do jutra żeby zobaczył go neurolog.
Ogólnie nic nie stwierdzili, wyniki ma dobre.
Dostanie skierowanie na dalsze badania, rezonans albo tomografię
Seli, szkoda tego Twojego proga, bo wykres na prawdę super. Ale gratuluję kolejnego kota
A ja ogólnie padam na twarz. Piersi wciąż bolą i doszła mega senność już od 16,17.
Dobrze że syn zasypia między 19-20, bo bym poległa.
Na bank będzie kolejny chłopak,bo póki co mam identyczne objawy jak w pierwszej ciąży.
-
kryha wrote:Hej dziewczyny, u mnie trochę ciężki dzień dzisiaj.
Byłam z synem na rutynowej kontroli u alergologa. Oczekaliśmy się jak zawsze ponad 3h i wyszliśmy z receptą na 100zł. Kurde zawsze tak jest. Na szczęście po testach wyszło, że alergia na mleko i jajka już powoli się zmniejsza, więc ok.
Poradnia alergologiczna jest zaraz obok oddzialu dziecięcego, więc odwiedziłam też siostrzeńca. Ma się już dobrze, ale zostaje jeszcze do jutra żeby zobaczył go neurolog.
Ogólnie nic nie stwierdzili, wyniki ma dobre.
Dostanie skierowanie na dalsze badania, rezonans albo tomografię
Seli, szkoda tego Twojego proga, bo wykres na prawdę super. Ale gratuluję kolejnego kota
A ja ogólnie padam na twarz. Piersi wciąż bolą i doszła mega senność już od 16,17.
Dobrze że syn zasypia między 19-20, bo bym poległa.
Na bank będzie kolejny chłopak,bo póki co mam identyczne objawy jak w pierwszej ciąży.
Cieszymy się z dobrych wiadomości

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Mnie dzisiaj przez cały dzień ad z przerwami mdli .. jechaliśmy przedtem autem to normalnie miko ze zimno okno musiałam uchylić bo mi tak nie dobrze było .. ale to dobrze ja się cieszę
mogę nawet i rzygac
chociaż narazie nie ciągnie heh
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
https://www.instagram.com/zarganowo/
Kryha, alergie co chwila się zmieniają - jestem sama alergikiem i nigdy nie byłam na odczulaniu
a mam np. skazę białkową i potrafię się czasem dusić od jakiś zieleniny
Plamka - my robimy furore w bloku bo nasz kot non stop wychodzi na balkon i dostojnie się pręży na stoliku od 6 witając ludzi i tak do 22 :p z przerwami co chwila
-
Mała_Mii wrote:Mnie dzisiaj przez cały dzień ad z przerwami mdli .. jechaliśmy przedtem autem to normalnie miko ze zimno okno musiałam uchylić bo mi tak nie dobrze było .. ale to dobrze ja się cieszę
mogę nawet i rzygac
chociaż narazie nie ciągnie heh
Dobrze, dobrze
-
Seli wrote:https://www.instagram.com/zarganowo/
Kryha, alergie co chwila się zmieniają - jestem sama alergikiem i nigdy nie byłam na odczulaniu
a mam np. skazę białkową i potrafię się czasem dusić od jakiś zieleniny
Plamka - my robimy furore w bloku bo nasz kot non stop wychodzi na balkon i dostojnie się pręży na stoliku od 6 witając ludzi i tak do 22 :p z przerwami co chwila
Z tymi alergiami to ja wiem
W testach wychodzi ale nie ma już reakcji jak coś zje. Najgorzej było do skończenia roku.
Boję się tylko żeby jednak mu to nie przeszło w astmę czy coś.
-
kryha wrote:Z tymi alergiami to ja wiem

W testach wychodzi ale nie ma już reakcji jak coś zje. Najgorzej było do skończenia roku.
Boję się tylko żeby jednak mu to nie przeszło w astmę czy coś.
Oby nie
-
Seli ale kot ;O wielki ale ładny dziad
samiec czy samica ?
i to teraz co kupujecie co to będzie ?;p może parka i rozmnażanie ? ;p skoro taka kasę kosztują to hodowle otwórz ;p
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Mała_Mii wrote:Seli ale kot ;O wielki ale ładny dziad
samiec czy samica ?
i to teraz co kupujecie co to będzie ?;p może parka i rozmnażanie ? ;p skoro taka kasę kosztują to hodowle otwórz ;p
Mój to Zargan - kot, bierzemy drugiego też kota Eldrica też po kastracji
Do hodowli kosztują więcej, a kupując tak musisz podpisać umowę, że nie rozmnażasz by właśnie nie było takich pomysłów
Nie jestem za takim bezmyślnym rozmnażaniem, a by mieć hodowlę to i wystawy i siedzieć trzeba tylko w tym. Ta babka co od niej weźmiemy drugiego to ta sama i ona ma 5 kotek i chyba 3 samców. Nie pracuje tylko siedzi z nimi, ma jeszcze psy. Cały dom prawie i podwórko jest kotów
To jest koszt... A sprzedać też nie jest łatwo bo hodowli we wrocku i okolicach jest z 7 jak nie więcej.
-
Plamka_92 wrote:Idę się kąpać, bo to czekanie na wyniki i odświeżanie strony już mnie zdenerwowało

Seli nie dziwię się że robi furorę
Chociaż moją kotką też się zachwycają 
A jaką masz?
mój po prostu jest śmieszny i piękny przy tym jak stoi na barierkach
mamy w ogóle ogrodzenie ogrodowe zamiast siatki... Bo by rozerwał
-
https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/23905219_1935000716515509_1175662213270868596_n.jpg?_nc_cat=0&oh=dd2c1b0a42d22e995ba2f09d3c481a3a&oe=5B495E47
tego bierzemy jako drugiego
Ale komentarz męża "będziemy mieli dwa koty to i może dwa bliźniaki się trafią"
nadzieja umiera ostatnia u niego hahahaha
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH