Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Plamka jest powyżej 10 Tz ze mogło dość do zagnieżdżenia ;p wiec spokojnie
Plamka_92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Zobacz mój wykres. Żadnych skoków, czy owulacji widocznej. Jedynie po objawach by mogło być. Siknę jutro najwyżej, a nie w sobotę. Jakby miało wyjść to by wyszło pewnie. Jak myślicie? Chcę się jutro napić z dziewczynami...
Plamka, śliczna kotka
Taka nietypowo umaszczona
Ja nie mam Instragrama
Wrzuciłabym wam mojego psa, ale nie umiem zdjęcia dodać
Mała_Mii lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
E tam, przynajmniej sa szanse na zagniezdzenie i ciaze ;p
Ja mam juz nerwobole po ostatnich dniach i zbiera mnie na wymioty... -
alex0806 wrote:Zobacz mój wykres. Żadnych skoków, czy owulacji widocznej. Jedynie po objawach by mogło być. Siknę jutro najwyżej, a nie w sobotę. Jakby miało wyjść to by wyszło pewnie. Jak myślicie? Chcę się jutro napić z dziewczynami...
Plamka, śliczna kotka
Taka nietypowo umaszczona
Ja nie mam Instragrama
Wrzuciłabym wam mojego psa, ale nie umiem zdjęcia dodać 
Nie wiem... jak uwazasz, testy roznie wychodza. Ale ja bym przy takim wykresie nawet nie probowala ;p bo szkoda kasy na testy. -
No nic, jak tam chcesz to sikaj
moze Twoj wykres okaze sie lepszy od mojego ;p a tak wychwalali. Czekam na kolejne komcie "kiedy testujesz" hahhahaha to mnie troszke wkurza
ja powinnam sobie wyciac te jajniki.
Mała_Mii lubi tę wiadomość
-
A to co sie zmienilo przez ten czas?
Alex, trzeba bylo zrobic proga i zyc bez zludzen ;p i tempka tak Ci spada jakbys jutro miala dostac. -
alex0806 wrote:Testy i tak mam kupione
Kij z tym, ja tam chyba jestem jakąś masochistką i chcę sobie na I kreskę popatrzeć... Bo mam nadzieję, że więcej takich okazji nie będzie! 
Alex dla własnego spokoju możesz siknąć jak i tak masz zapas testów
Najwyżej będziesz ze spokojem jutro pić alko

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Oj tam seli
takie komentarze są najlepsze ;p podnoszą na duchu
ale wiesz kiedy faktycznie widać ze cisnienie może być na rzeczy
ale swoją droga naczytałam się dużo o tych wykresach o niby ta metoda jest najlepsza dk określenia czy była owu ale niestety tez jest sądowna w obydwie strony ;p
ALex a Tobie życzę żebyś się miło zaskoczyła jutro rano tak ze z kibla spadniesz jak 2krechy zobaczysz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 20:45
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Apropo testowania... to ktoras tu wrzucala czy moze widzialam w innym watku... ze takie testowanie co cykl to uzaleznienie u choroba psychiczna bo emocje zwiazane z testowaniem itp. dzialaja uzalezniajaco.
-
Mała_Mii wrote:ALex a Tobie życzę żebyś się miło zaskoczyła jutro rano tak ze z kibla spadniesz jak 2krechy zobaczysz

Hahahahahah padam i nie wstaje
Jedna chce skunksa druga pisze o spadaniu z kibla
ja nie mogę z Wami
Mała_Mii, terka lubią tę wiadomość

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Mała_Mii wrote:Oj tam seli
takie komentarze są najlepsze ;p podnoszą na duchu
ale wiesz kiedy faktycznie widać ze cisnienie może być na rzeczy
ale swoją droga naczytałam się dużo o tych wykresach o niby ta metoda jest najlepsza dk określenia czy była owu ale niestety tez jest sądowna w obydwie strony ;p
ALex a Tobie życzę żebyś się miło zaskoczyła jutro rano tak ze z kibla spadniesz jak 2krechy zobaczysz
Wiesz co? Jedno mi sie tylko nasuwa na to "a chuj tam z tym podnoszeniem na duchu" :p bo widzi opis albo pisze, ze nie ma opcji to i tak... lubie z Wami popisac ale momentami widze na tym forum takie... jakby to nazwac... nie chce tu nikogo obrazac ;p ale baby sa walniete z tymi komciami i wykresami ;p
nawet czasem nie doczytaja co i jak i nie potrafia testu owulacyjnego zrobic ;p
-
Klaniam sie i dobranoc bo suka ze mnie wychodzi i jakos tak...
jest pozno a o 5 trzeba wstac a mi niedobrze
-
Ja tam na nic nie liczę, bo wiem że nic z tego. Ani wykres nie jest na plus, ani nic innego. I nie czuję, że to jakieś uzależnienie czy choroba psychiczna
Ale cuda się zdarzają, więc chyba każda z nas starających się ma nadzieję na cokolwiek...
Najlepiej chyba faktycznie to olać. Schlać się jutro jak dzika świnia, trochę się odmóżdżyć
W kolejnym cyklu będę brała dupka dopiero po owu, o ile będzie, bo może faktycznie coś przyblokowal. Albo na tym CLO nic nie urośnie w moim przypadku, jest też taka możliwość. Co by nie było, czuję że się uda już niedługo
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH