Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • terka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Eh... Myślę czy nie zrobić bety... i proga ponownie.

W sensie w poniedziałek? Czy kiedy?

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Byłam rano na progu. I wkurzyłam się bo byłam pewna że mam to w pakiecie skoro jeszcze lekarka mi sala ekstra skierowanie, a okazało się że musiałam zapłacić. 9zl więcej niż w innym laboratorium. Ale już zapłaciłam no bo specjalnie jechałam do centrum na to badanie. Ale zła jestem. Jeszcze pielęgniarka do mnie z tekstem że jak się ma pobranie na 11:30 to co ja robię tu o 7, a byłam umówiona na 7 i w systemie też pokazywalo mi się o 7... Więc nie wiem o co chodzi.
    Nerwy od rana :( ale za to pan ochroniarz z luxmedu powiedział mi rano że "życzy mi dużo miłości na wiosnę bo kobiety rozkwitaja od miłości a nie usychaja jak roza" xd

Miłego dnia!

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Hej dziewczyny,
    Byłam rano na progu. I wkurzyłam się bo byłam pewna że mam to w pakiecie skoro jeszcze lekarka mi sala ekstra skierowanie, a okazało się że musiałam zapłacić. 9zl więcej niż w innym laboratorium. Ale już zapłaciłam no bo specjalnie jechałam do centrum na to badanie. Ale zła jestem. Jeszcze pielęgniarka do mnie z tekstem że jak się ma pobranie na 11:30 to co ja robię tu o 7, a byłam umówiona na 7 i w systemie też pokazywalo mi się o 7... Więc nie wiem o co chodzi.
    Nerwy od rana :( ale za to pan ochroniarz z luxmedu powiedział mi rano że "życzy mi dużo miłości na wiosnę bo kobiety rozkwitaja od miłości a nie usychaja jak roza" xd

Miłego dnia!

Przynajmniej ochroniarz tam miły widać ;)
    Nie rozumiem o co chodzi z tym pakietem i czemu miałaś płacić (znaczy sam fakt tego co napisałaś rozumiem :P ale systemu już nie). Zobaczymy jak u Ciebie-o której wyniki?

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda panowie ochroniarze w luxmedzie chtba tacy sa bo mi tez ostatnio cos milego powiedzial.☺ fajnie czyli czekamy na wynik!

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    W sensie w poniedziałek? Czy kiedy?

No tak... bo jutro to bez sensu a w niedziele nie wiem jak...

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Hej dziewczyny,

Miłego dnia!

To kciuki ;) oby reszta dnia byla spokojniejsza.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pojde na pewno na to spotkanie. Ale mi się nie chce od samego rana nic :) taki dzień chyba. Wczoraj słońce, a dzisiaj już pada. Jeszcze jak ich znowu będzie 16 to padnę. Bo nawet na plac zabaw nie pójdziemy i się nie wybiegają.
    Dzisiaj śniły mi sie jakieś koszmary, ale konkretów nie pamiętam. A do tego o 5 sąsiad zaczął młotkiem w ścianę walić to było po spaniu

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • terka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    No tak... bo jutro to bez sensu a w niedziele nie wiem jak...

Zobaczysz jak przez weekend będzie sytuacja wyglądała ;) jak tak jak teraz to jasne ze w poniedziałek idz ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko... ja bym takiego sasiada mlotkiem potraktowala :p

No... u mnie tez szaroburo i deszczowo

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Ja pojde na pewno na to spotkanie. Ale mi się nie chce od samego rana nic :) taki dzień chyba. Wczoraj słońce, a dzisiaj już pada. Jeszcze jak ich znowu będzie 16 to padnę. Bo nawet na plac zabaw nie pójdziemy i się nie wybiegają.
    Dzisiaj śniły mi sie jakieś koszmary, ale konkretów nie pamiętam. A do tego o 5 sąsiad zaczął młotkiem w ścianę walić to było po spaniu

Tez chciałam sie na pogodę poskarżyć... Ani grama słoneczka...
    Dziewczyny jak żyć? :D

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki :-) miałam wczoraj wizytę. Niby wszystko ok. Ale ma jakąś infekcje grzybiczą. Dostałam globulki dopochwowe na 6 dni. Do tego się przeziębiłam :-( jakaś masakra. Mam nadzieję, że wszystko będzie wporządku.

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka - nie wiem ;p lezec i tyle... ;)

Mari a Ty na zwolnieniu czy nie?

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Witajcie kobietki :-) miałam wczoraj wizytę. Niby wszystko ok. Ale ma jakąś infekcje grzybiczą. Dostałam globulki dopochwowe na 6 dni. Do tego się przeziębiłam :-( jakaś masakra. Mam nadzieję, że wszystko będzie wporządku.

No w ciszy to wcale nie rzadkie zjawiska. Wszystko delikatniejsze to i o infekcje nie trudno...
    Ale będzie dobrze :D a jak z dzidzia wszystko ok to tym bardziej ma sie sile di walki z wszelkim dziadostwem :D

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli tak odpoczywam :)
    Terka z dzidzią wszystko dobrze.
    Idę się jeszcze położyć.

Plamka_92 lubi tę wiadomość

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpoczywaj :)

A jak jeden dzien dluzej dupka wezme to chyba wielkiej tragedii nie bedzie nie? Bo jesli ten duzy pekl 17 dc czy tam 18 dc to dzis bylabym jakos 4-5 dpo... i jak w poniedzialek powtorze proga i bete to bedzie jasniejsza sytuacja?... a bym pojechala do innego laba na 7 to o 12-13 bym wyniki miala.

dZhdp1.png

Wysłany: 23 marca 2018, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli nie odstawiaj.☺ mari odpoczywaj! Dzidzia najwazniejsza.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole dzis nie wzielam dupka ale kolezanka mnie w pracy poratuje ;p mam farta ;p

A sluzu mam wiecej niz ostatnio okresu :/ normalnie wkladki zmieniam co chwila bo mi przemakaja a mam grube...

dZhdp1.png

Wysłany: 23 marca 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli nieźle..

3i49krhm19wid3ce.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli jeden dzień Ci więcej nie zaszkodzi a pomoc moze. Sama widzisz ze mogło byc wszystko później a wtedy na 4-5dpo wynik ładny byś miała ;)

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyniki do 24h, będę sprawdzać po południu :)
    Mari, akurat infekcje łatwo złapać :( ja od stycznia codziennie pije jogurt z probiotykami i biorę je jeszcze doustnie, przynajmniej nie jestem przeziębiona, a w pracy większość ludzi na zwolnieniu więc chyba działają :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
‹‹ 777 778 779 780 781 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ