SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • terka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Eh... Myślę czy nie zrobić bety... i proga ponownie.

W sensie w poniedziałek? Czy kiedy?

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Byłam rano na progu. I wkurzyłam się bo byłam pewna że mam to w pakiecie skoro jeszcze lekarka mi sala ekstra skierowanie, a okazało się że musiałam zapłacić. 9zl więcej niż w innym laboratorium. Ale już zapłaciłam no bo specjalnie jechałam do centrum na to badanie. Ale zła jestem. Jeszcze pielęgniarka do mnie z tekstem że jak się ma pobranie na 11:30 to co ja robię tu o 7, a byłam umówiona na 7 i w systemie też pokazywalo mi się o 7... Więc nie wiem o co chodzi.
    Nerwy od rana :( ale za to pan ochroniarz z luxmedu powiedział mi rano że "życzy mi dużo miłości na wiosnę bo kobiety rozkwitaja od miłości a nie usychaja jak roza" xd

Miłego dnia!

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Hej dziewczyny,
    Byłam rano na progu. I wkurzyłam się bo byłam pewna że mam to w pakiecie skoro jeszcze lekarka mi sala ekstra skierowanie, a okazało się że musiałam zapłacić. 9zl więcej niż w innym laboratorium. Ale już zapłaciłam no bo specjalnie jechałam do centrum na to badanie. Ale zła jestem. Jeszcze pielęgniarka do mnie z tekstem że jak się ma pobranie na 11:30 to co ja robię tu o 7, a byłam umówiona na 7 i w systemie też pokazywalo mi się o 7... Więc nie wiem o co chodzi.
    Nerwy od rana :( ale za to pan ochroniarz z luxmedu powiedział mi rano że "życzy mi dużo miłości na wiosnę bo kobiety rozkwitaja od miłości a nie usychaja jak roza" xd

Miłego dnia!

Przynajmniej ochroniarz tam miły widać ;)
    Nie rozumiem o co chodzi z tym pakietem i czemu miałaś płacić (znaczy sam fakt tego co napisałaś rozumiem :P ale systemu już nie). Zobaczymy jak u Ciebie-o której wyniki?

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda panowie ochroniarze w luxmedzie chtba tacy sa bo mi tez ostatnio cos milego powiedzial.☺ fajnie czyli czekamy na wynik!

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    W sensie w poniedziałek? Czy kiedy?

No tak... bo jutro to bez sensu a w niedziele nie wiem jak...

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Hej dziewczyny,

Miłego dnia!

To kciuki ;) oby reszta dnia byla spokojniejsza.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pojde na pewno na to spotkanie. Ale mi się nie chce od samego rana nic :) taki dzień chyba. Wczoraj słońce, a dzisiaj już pada. Jeszcze jak ich znowu będzie 16 to padnę. Bo nawet na plac zabaw nie pójdziemy i się nie wybiegają.
    Dzisiaj śniły mi sie jakieś koszmary, ale konkretów nie pamiętam. A do tego o 5 sąsiad zaczął młotkiem w ścianę walić to było po spaniu

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • terka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    No tak... bo jutro to bez sensu a w niedziele nie wiem jak...

Zobaczysz jak przez weekend będzie sytuacja wyglądała ;) jak tak jak teraz to jasne ze w poniedziałek idz ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko... ja bym takiego sasiada mlotkiem potraktowala :p

No... u mnie tez szaroburo i deszczowo

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Ja pojde na pewno na to spotkanie. Ale mi się nie chce od samego rana nic :) taki dzień chyba. Wczoraj słońce, a dzisiaj już pada. Jeszcze jak ich znowu będzie 16 to padnę. Bo nawet na plac zabaw nie pójdziemy i się nie wybiegają.
    Dzisiaj śniły mi sie jakieś koszmary, ale konkretów nie pamiętam. A do tego o 5 sąsiad zaczął młotkiem w ścianę walić to było po spaniu

Tez chciałam sie na pogodę poskarżyć... Ani grama słoneczka...
    Dziewczyny jak żyć? :D

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki :-) miałam wczoraj wizytę. Niby wszystko ok. Ale ma jakąś infekcje grzybiczą. Dostałam globulki dopochwowe na 6 dni. Do tego się przeziębiłam :-( jakaś masakra. Mam nadzieję, że wszystko będzie wporządku.

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka - nie wiem ;p lezec i tyle... ;)

Mari a Ty na zwolnieniu czy nie?

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Witajcie kobietki :-) miałam wczoraj wizytę. Niby wszystko ok. Ale ma jakąś infekcje grzybiczą. Dostałam globulki dopochwowe na 6 dni. Do tego się przeziębiłam :-( jakaś masakra. Mam nadzieję, że wszystko będzie wporządku.

No w ciszy to wcale nie rzadkie zjawiska. Wszystko delikatniejsze to i o infekcje nie trudno...
    Ale będzie dobrze :D a jak z dzidzia wszystko ok to tym bardziej ma sie sile di walki z wszelkim dziadostwem :D

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli tak odpoczywam :)
    Terka z dzidzią wszystko dobrze.
    Idę się jeszcze położyć.

Plamka_92 lubi tę wiadomość

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpoczywaj :)

A jak jeden dzien dluzej dupka wezme to chyba wielkiej tragedii nie bedzie nie? Bo jesli ten duzy pekl 17 dc czy tam 18 dc to dzis bylabym jakos 4-5 dpo... i jak w poniedzialek powtorze proga i bete to bedzie jasniejsza sytuacja?... a bym pojechala do innego laba na 7 to o 12-13 bym wyniki miala.

dZhdp1.png

Wysłany: 23 marca 2018, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli nie odstawiaj.☺ mari odpoczywaj! Dzidzia najwazniejsza.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole dzis nie wzielam dupka ale kolezanka mnie w pracy poratuje ;p mam farta ;p

A sluzu mam wiecej niz ostatnio okresu :/ normalnie wkladki zmieniam co chwila bo mi przemakaja a mam grube...

dZhdp1.png

Wysłany: 23 marca 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli nieźle..

3i49krhm19wid3ce.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli jeden dzień Ci więcej nie zaszkodzi a pomoc moze. Sama widzisz ze mogło byc wszystko później a wtedy na 4-5dpo wynik ładny byś miała ;)

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyniki do 24h, będę sprawdzać po południu :)
    Mari, akurat infekcje łatwo złapać :( ja od stycznia codziennie pije jogurt z probiotykami i biorę je jeszcze doustnie, przynajmniej nie jestem przeziębiona, a w pracy większość ludzi na zwolnieniu więc chyba działają :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
‹‹ 777 778 779 780 781 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ