Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Seli jeden dzień Ci więcej nie zaszkodzi a pomoc moze. Sama widzisz ze mogło byc wszystko później a wtedy na 4-5dpo wynik ładny byś miała

No tak moze... mysle czy ten duzy nie pekl. Bo tak mogloby byc... przestalo bolec. A sluz jaki mam to nie uplawy, a przy torbielach mialam ciagly bol i uplawy juz ponad tydzien od okresu... -
Ale mam ścisk w rzaladeczku z rana ulala
jeszcze godzinka
i przedstawię wam moje dziecię ;p Boże chyba zwariowałam co ?
bagaże szczęścia
Seli ja bym nie odstawiają wstrzymaj się chodzby do poniedziałku jak jeszcze raz badania powtórzyć 3 dni Cię nie zbawia i nie zaszkodzą
ja tak myśle ;p
Madzia No to słysząc takie słowa z rana od kbcego .. to odrazu na duchu się robi miło hehe
) czekamy na wyniki
Plamka_92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mi ja tez chce zobaczyc ;p wczulam sie w e-ciotke. A poza tym kto wie czy nie bede miala kiedys corki i nie spiknie sie z ktoryms z chlopakow tu hahahha

Magda, sam prog nie potwierdzi ciazy ;p wiec beta tu bedzie potrzebne. -
Seli wrote:Mi ja tez chce zobaczyc ;p wczulam sie w e-ciotke. A poza tym kto wie czy nie bede miala kiedys corki i nie spiknie sie z ktoryms z chlopakow tu hahahha

Magda, sam prog nie potwierdzi ciazy ;p wiec beta tu bedzie potrzebne.
Haha Seli przypomniałaś mi wczorajsze spotkanie z położna...
Okazało sie bowiem ze podczas spotkań na jakies 6-7 osób mój Andrzejek to rodzynek! Same dziewczynki tam
to się śmieliśmy ze wiem jak syna ustawić od samego początku
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Magda mi chodzilo, ze napisalas bym sie nie zastanawiala tylko robila proga albo bete ;p
Ja ani nie mam objawow na ciaze ani na okres. Co miesiac inaczej ;p masakra. A jeszcze temperatura wysoko... ;p
Terka - a ja wiem czy moja cora by nie poleciala za kims? Moj maz jezdzil ponad 500 km do mnie i do niego sie przeprowadzilam
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:Magda mi chodzilo, ze napisalas bym sie nie zastanawiala tylko robila proga albo bete ;p
Ja ani nie mam objawow na ciaze ani na okres. Co miesiac inaczej ;p masakra. A jeszcze temperatura wysoko... ;p
Terka - a ja wiem czy moja cora by nie poleciala za kims? Moj maz jezdzil ponad 500 km do mnie i do niego sie przeprowadzilam
Nikt nie mówi że trzeba drugą połowę szukać za płotem
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Seli ma racje kto wie czy kiedyś rodzina nie zostaniemy ;p a jeśli będzie syn ?;p tak na córkę stawiasz
hehe
Terka Twój adnrzejek będzie branie miał ;p swoją droga jak byłam na wątku czerwcowym to tam była właśnie przewaga chłopaków
Moja teściowa wczoraj pisze do mojego m „Kuba ratuj ! Helka ( jej pies ) przegryzł mi ładowarkę do tel ! Jutro ni bateria padnie k będę wiedzieć co z Luiza !” Tamto już sibie wnuczkę upatrzyła
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała hahaha.☺ moi rodzice chca miec wnuczke bo maja 5 wnuków wiec im sie nie dziwie. Bracia juz raczej nie beda miec dzieci więc zostaje tylko ja. A maz od wczoraj bombarduje mnie tekstami ze jak bede w ciąży to cos tam cos tam. A ja mam jakies przeczucia ze nie bede w ciazy tak szybko. Matko! Co ja robie musze myslec pozytywnie a nie zamartwiac sie ze nie wyjdzie.☺

-
Nie wiem co bedzie i czy kiedykolwiek bedzie ;p ale na watku jakas dziewczynka tez sie pojawi ;p
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH