SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no alex, chodzilo mi ze byl artykul o takich kobietach co testuja ;p nie pilam do Ciebie.

Moze zobaczy co i jak i zwiekszy Ci dawke albo cos ;p

Czasem schlanie jest dobre ;) ja jak znajde okazje to to zrobie ;p hahaha

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To napijcie się i za mnie ;D bo mi to nie grozi przez conajmniej jeszcze rok ;D

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex uda sie niedlugo zobaczysz. I testuj będziesz spokojniejsza. Moze to glupi przyklad ale.. Ja czulam ze jestem w ciazy i bylismy na weselu u kolegi męża. Oczywiście winko koniecznie od razu mnie ścięło i dwa dni pozniej sie okazalo ze ciaza. Bardzo dlugo bilam sie w piers ze to moja wina ze sie nie udalo bo wypilam to wino. Oczywiście glupio siebie obwinialam bo wplynely na to zupelnie inne rzeczy a nie wypicie wina. Ale czulam sie okropnie z tą myślą.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 04:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej... a ja nie wiem co myslec. Tempka 36.89... serio?... Myslalam, ze spadnie a nie wzrosnie...

Chyba... Nie odstawie tego dupka? A co jak mimo niskiego proga a duzej dawki dupka moglo sie udac?... zglupialam z tym wykresem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 05:00

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 05:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

Jeśli są szanse choćby minimalne to ja bym jeszcze dupka nie odstawiała :)

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 05:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama nie wiem... Bo prog jest niski ale biore 3x1 dupka. On u mnie nie wplywa na temperature... No a ten znow wzrost... Pogubilam sie. To najlepszy wykres i moje najwyzsze temperatury...

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli ja bym nie odstawiała jednak... Aż dziwne to wszystko :D
    Ogólnie dobrze śpisz w nocy?

Plamka_92 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze... wstaje tylko 1-2 na siku ale zaraz zasypiam i zawsze tak wstaje ;p no kurcze nie mam jak zwalic na zaburzenie jej... nie ogarniam.

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Dobrze... wstaje tylko 1-2 na siku ale zaraz zasypiam i zawsze tak wstaje ;p no kurcze nie mam jak zwalic na zaburzenie jej... nie ogarniam.

Nie no pytam o tyle ze masz nerwowo ostatnio w pracy i różnie ludzie reagują w nocy na takie stresy z dnia ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Nie no pytam o tyle ze masz nerwowo ostatnio w pracy i różnie ludzie reagują w nocy na takie stresy z dnia ;)

Ale te nerwy pokrywają się z sukcesami, to takie lekkie nerwy. Choć myślałam, że bardziej będę reagować, serio. Tak teraz skupiam się na tej lepszej stronie, że jestem sama ponad tydzień a rodzice mnie ubóstwiają i dzieci też :D Jeszcze odbiorą tamtej wychowastwo :P bo wygląda na to, że więcej robię nie przechwalając się i nie marudząc jak tamta :P Także skupiam się na tej dobrej stronie by po prostu pracować i wytrwać do wakacji :)

Ale... Huh... Nie rozumiem ani temperatury ani tego w ogóle... Słyszałam o przypadku,że kobietka była w ciąży mając jakoś ponad 6... Ale ja mając 10 nic nie wskórałam :P Choć wtedy nie brałam tyle dupka... Nie wiem co o tym myśleć.

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Jeszcze tylko dzisiaj przetrwać. W nocy mnie zaczął trochę brzuch pobolewać więc już dzisiaj olewam dupka. Może się cos rozkręci. Test sobie darowałam bo to i tak nie ma sensu, łudziłam się mimo temperatury. Więc może kolejny cykl będzie nasz :)
    Coś mi się nie chce dzisiaj wychodzić wieczorem. Ale pójdę bo dawno sie z jedna koleżanką nie widziałam. Pewnie przez ten ból brzucha i mdłości na sama myśl o piciu mi sie przewraca.
    A jak u Was plany na weekend?

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Alex :) Ja jutro mam studia, ale krótko i tylko jutro, pewnie wyskoczymy gdzieś z mężem na jedzonko, do kina na pewno. Mam albo dziś albo jutro z koleżankami się spotkać :)

dZhdp1.png

Wysłany: 23 marca 2018, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki. Seli nie odstawiaj różne są przypadki.☺ alex idz rozerwiesz sie. My zaprosilismy naszych rodzicow na niedzielny obiad wiec bierzemy sie za porządki i dzisiaj jedziemy na zakupy.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy na szczęście mało do sprzątania bo pilnowaliśmy się w tym tygodniu :D

dZhdp1.png

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Ja dziś sobie przysnelam i ledwo zdążyłam na autobus do pracy :P
    Dziś mam nadzieję że będzie spokój, jutro jedziemy do moich rodziców, mam zamiar z mamą robić palemki na niedzielę ;) w w niedzielę sobie pewnie poleniuchujemy z mężem :D życzę Wam spokojnego piątku i udanego weekendu ;)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt

Wysłany: 23 marca 2018, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss ja wlasnie sobie przypomniałam ze nie mamy palemek. Buu

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie palemka by dnia nie wytrzymała :D

Kurczę, czuje takie coś okresowe, może jednak powinnam odstawić... Sama nie wiem ;/ Potem boje się mieć wyrzuty sumienia i się zastanawiać...

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    U mnie palemka by dnia nie wytrzymała :D

Kurczę, czuje takie coś okresowe, może jednak powinnam odstawić... Sama nie wiem ;/ Potem boje się mieć wyrzuty sumienia i się zastanawiać...

Dlatego nie odstawiaj żeby nie mieć wyrzutów ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Dlatego nie odstawiaj żeby nie mieć wyrzutów ;)

Eh... Myślę czy nie zrobić bety... i proga ponownie.

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Hej dziewczyny. Jeszcze tylko dzisiaj przetrwać. W nocy mnie zaczął trochę brzuch pobolewać więc już dzisiaj olewam dupka. Może się cos rozkręci. Test sobie darowałam bo to i tak nie ma sensu, łudziłam się mimo temperatury. Więc może kolejny cykl będzie nasz :)
    Coś mi się nie chce dzisiaj wychodzić wieczorem. Ale pójdę bo dawno sie z jedna koleżanką nie widziałam. Pewnie przez ten ból brzucha i mdłości na sama myśl o piciu mi sie przewraca.
    A jak u Was plany na weekend?

Alex warto gdzieś co jakiś czas wyjść bo by człowiek zgłupiał od braku towarzystwa :D

‹‹ 776 777 778 779 780 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ