Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie no alex, chodzilo mi ze byl artykul o takich kobietach co testuja ;p nie pilam do Ciebie.
Moze zobaczy co i jak i zwiekszy Ci dawke albo cos ;p
Czasem schlanie jest dobre
ja jak znajde okazje to to zrobie ;p hahaha
-
Alex uda sie niedlugo zobaczysz. I testuj będziesz spokojniejsza. Moze to glupi przyklad ale.. Ja czulam ze jestem w ciazy i bylismy na weselu u kolegi męża. Oczywiście winko koniecznie od razu mnie ścięło i dwa dni pozniej sie okazalo ze ciaza. Bardzo dlugo bilam sie w piers ze to moja wina ze sie nie udalo bo wypilam to wino. Oczywiście glupio siebie obwinialam bo wplynely na to zupelnie inne rzeczy a nie wypicie wina. Ale czulam sie okropnie z tą myślą.

-
Hej... a ja nie wiem co myslec. Tempka 36.89... serio?... Myslalam, ze spadnie a nie wzrosnie...
Chyba... Nie odstawie tego dupka? A co jak mimo niskiego proga a duzej dawki dupka moglo sie udac?... zglupialam z tym wykresem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 05:00
-
Sama nie wiem... Bo prog jest niski ale biore 3x1 dupka. On u mnie nie wplywa na temperature... No a ten znow wzrost... Pogubilam sie. To najlepszy wykres i moje najwyzsze temperatury...
-
Dobrze... wstaje tylko 1-2 na siku ale zaraz zasypiam i zawsze tak wstaje ;p no kurcze nie mam jak zwalic na zaburzenie jej... nie ogarniam.
-
Seli wrote:Dobrze... wstaje tylko 1-2 na siku ale zaraz zasypiam i zawsze tak wstaje ;p no kurcze nie mam jak zwalic na zaburzenie jej... nie ogarniam.
Nie no pytam o tyle ze masz nerwowo ostatnio w pracy i różnie ludzie reagują w nocy na takie stresy z dnia
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Nie no pytam o tyle ze masz nerwowo ostatnio w pracy i różnie ludzie reagują w nocy na takie stresy z dnia

Ale te nerwy pokrywają się z sukcesami, to takie lekkie nerwy. Choć myślałam, że bardziej będę reagować, serio. Tak teraz skupiam się na tej lepszej stronie, że jestem sama ponad tydzień a rodzice mnie ubóstwiają i dzieci też
Jeszcze odbiorą tamtej wychowastwo
bo wygląda na to, że więcej robię nie przechwalając się i nie marudząc jak tamta
Także skupiam się na tej dobrej stronie by po prostu pracować i wytrwać do wakacji 
Ale... Huh... Nie rozumiem ani temperatury ani tego w ogóle... Słyszałam o przypadku,że kobietka była w ciąży mając jakoś ponad 6... Ale ja mając 10 nic nie wskórałam
Choć wtedy nie brałam tyle dupka... Nie wiem co o tym myśleć.
-
Hej dziewczyny. Jeszcze tylko dzisiaj przetrwać. W nocy mnie zaczął trochę brzuch pobolewać więc już dzisiaj olewam dupka. Może się cos rozkręci. Test sobie darowałam bo to i tak nie ma sensu, łudziłam się mimo temperatury. Więc może kolejny cykl będzie nasz

Coś mi się nie chce dzisiaj wychodzić wieczorem. Ale pójdę bo dawno sie z jedna koleżanką nie widziałam. Pewnie przez ten ból brzucha i mdłości na sama myśl o piciu mi sie przewraca.
A jak u Was plany na weekend?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej Alex
Ja jutro mam studia, ale krótko i tylko jutro, pewnie wyskoczymy gdzieś z mężem na jedzonko, do kina na pewno. Mam albo dziś albo jutro z koleżankami się spotkać
-
My mamy na szczęście mało do sprzątania bo pilnowaliśmy się w tym tygodniu

-
Hej dziewczyny

Ja dziś sobie przysnelam i ledwo zdążyłam na autobus do pracy
Dziś mam nadzieję że będzie spokój, jutro jedziemy do moich rodziców, mam zamiar z mamą robić palemki na niedzielę
w w niedzielę sobie pewnie poleniuchujemy z mężem
życzę Wam spokojnego piątku i udanego weekendu
-
U mnie palemka by dnia nie wytrzymała

Kurczę, czuje takie coś okresowe, może jednak powinnam odstawić... Sama nie wiem ;/ Potem boje się mieć wyrzuty sumienia i się zastanawiać... -
Seli wrote:U mnie palemka by dnia nie wytrzymała

Kurczę, czuje takie coś okresowe, może jednak powinnam odstawić... Sama nie wiem ;/ Potem boje się mieć wyrzuty sumienia i się zastanawiać...
Dlatego nie odstawiaj żeby nie mieć wyrzutów
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Dlatego nie odstawiaj żeby nie mieć wyrzutów

Eh... Myślę czy nie zrobić bety... i proga ponownie. -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny. Jeszcze tylko dzisiaj przetrwać. W nocy mnie zaczął trochę brzuch pobolewać więc już dzisiaj olewam dupka. Może się cos rozkręci. Test sobie darowałam bo to i tak nie ma sensu, łudziłam się mimo temperatury. Więc może kolejny cykl będzie nasz

Coś mi się nie chce dzisiaj wychodzić wieczorem. Ale pójdę bo dawno sie z jedna koleżanką nie widziałam. Pewnie przez ten ból brzucha i mdłości na sama myśl o piciu mi sie przewraca.
A jak u Was plany na weekend?
Alex warto gdzieś co jakiś czas wyjść bo by człowiek zgłupiał od braku towarzystwa
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

bo mi to nie grozi przez conajmniej jeszcze rok
[/url]
[/url]