Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no alex, chodzilo mi ze byl artykul o takich kobietach co testuja ;p nie pilam do Ciebie.

Moze zobaczy co i jak i zwiekszy Ci dawke albo cos ;p

Czasem schlanie jest dobre ;) ja jak znajde okazje to to zrobie ;p hahaha

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To napijcie się i za mnie ;D bo mi to nie grozi przez conajmniej jeszcze rok ;D

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex uda sie niedlugo zobaczysz. I testuj będziesz spokojniejsza. Moze to glupi przyklad ale.. Ja czulam ze jestem w ciazy i bylismy na weselu u kolegi męża. Oczywiście winko koniecznie od razu mnie ścięło i dwa dni pozniej sie okazalo ze ciaza. Bardzo dlugo bilam sie w piers ze to moja wina ze sie nie udalo bo wypilam to wino. Oczywiście glupio siebie obwinialam bo wplynely na to zupelnie inne rzeczy a nie wypicie wina. Ale czulam sie okropnie z tą myślą.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 04:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej... a ja nie wiem co myslec. Tempka 36.89... serio?... Myslalam, ze spadnie a nie wzrosnie...

Chyba... Nie odstawie tego dupka? A co jak mimo niskiego proga a duzej dawki dupka moglo sie udac?... zglupialam z tym wykresem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 05:00

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 05:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

Jeśli są szanse choćby minimalne to ja bym jeszcze dupka nie odstawiała :)

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 05:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama nie wiem... Bo prog jest niski ale biore 3x1 dupka. On u mnie nie wplywa na temperature... No a ten znow wzrost... Pogubilam sie. To najlepszy wykres i moje najwyzsze temperatury...

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli ja bym nie odstawiała jednak... Aż dziwne to wszystko :D
    Ogólnie dobrze śpisz w nocy?

Plamka_92 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze... wstaje tylko 1-2 na siku ale zaraz zasypiam i zawsze tak wstaje ;p no kurcze nie mam jak zwalic na zaburzenie jej... nie ogarniam.

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Dobrze... wstaje tylko 1-2 na siku ale zaraz zasypiam i zawsze tak wstaje ;p no kurcze nie mam jak zwalic na zaburzenie jej... nie ogarniam.

Nie no pytam o tyle ze masz nerwowo ostatnio w pracy i różnie ludzie reagują w nocy na takie stresy z dnia ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Nie no pytam o tyle ze masz nerwowo ostatnio w pracy i różnie ludzie reagują w nocy na takie stresy z dnia ;)

Ale te nerwy pokrywają się z sukcesami, to takie lekkie nerwy. Choć myślałam, że bardziej będę reagować, serio. Tak teraz skupiam się na tej lepszej stronie, że jestem sama ponad tydzień a rodzice mnie ubóstwiają i dzieci też :D Jeszcze odbiorą tamtej wychowastwo :P bo wygląda na to, że więcej robię nie przechwalając się i nie marudząc jak tamta :P Także skupiam się na tej dobrej stronie by po prostu pracować i wytrwać do wakacji :)

Ale... Huh... Nie rozumiem ani temperatury ani tego w ogóle... Słyszałam o przypadku,że kobietka była w ciąży mając jakoś ponad 6... Ale ja mając 10 nic nie wskórałam :P Choć wtedy nie brałam tyle dupka... Nie wiem co o tym myśleć.

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Jeszcze tylko dzisiaj przetrwać. W nocy mnie zaczął trochę brzuch pobolewać więc już dzisiaj olewam dupka. Może się cos rozkręci. Test sobie darowałam bo to i tak nie ma sensu, łudziłam się mimo temperatury. Więc może kolejny cykl będzie nasz :)
    Coś mi się nie chce dzisiaj wychodzić wieczorem. Ale pójdę bo dawno sie z jedna koleżanką nie widziałam. Pewnie przez ten ból brzucha i mdłości na sama myśl o piciu mi sie przewraca.
    A jak u Was plany na weekend?

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Alex :) Ja jutro mam studia, ale krótko i tylko jutro, pewnie wyskoczymy gdzieś z mężem na jedzonko, do kina na pewno. Mam albo dziś albo jutro z koleżankami się spotkać :)

dZhdp1.png

Wysłany: 23 marca 2018, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki. Seli nie odstawiaj różne są przypadki.☺ alex idz rozerwiesz sie. My zaprosilismy naszych rodzicow na niedzielny obiad wiec bierzemy sie za porządki i dzisiaj jedziemy na zakupy.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy na szczęście mało do sprzątania bo pilnowaliśmy się w tym tygodniu :D

dZhdp1.png

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Ja dziś sobie przysnelam i ledwo zdążyłam na autobus do pracy :P
    Dziś mam nadzieję że będzie spokój, jutro jedziemy do moich rodziców, mam zamiar z mamą robić palemki na niedzielę ;) w w niedzielę sobie pewnie poleniuchujemy z mężem :D życzę Wam spokojnego piątku i udanego weekendu ;)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt

Wysłany: 23 marca 2018, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss ja wlasnie sobie przypomniałam ze nie mamy palemek. Buu

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie palemka by dnia nie wytrzymała :D

Kurczę, czuje takie coś okresowe, może jednak powinnam odstawić... Sama nie wiem ;/ Potem boje się mieć wyrzuty sumienia i się zastanawiać...

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    U mnie palemka by dnia nie wytrzymała :D

Kurczę, czuje takie coś okresowe, może jednak powinnam odstawić... Sama nie wiem ;/ Potem boje się mieć wyrzuty sumienia i się zastanawiać...

Dlatego nie odstawiaj żeby nie mieć wyrzutów ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Dlatego nie odstawiaj żeby nie mieć wyrzutów ;)

Eh... Myślę czy nie zrobić bety... i proga ponownie.

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Hej dziewczyny. Jeszcze tylko dzisiaj przetrwać. W nocy mnie zaczął trochę brzuch pobolewać więc już dzisiaj olewam dupka. Może się cos rozkręci. Test sobie darowałam bo to i tak nie ma sensu, łudziłam się mimo temperatury. Więc może kolejny cykl będzie nasz :)
    Coś mi się nie chce dzisiaj wychodzić wieczorem. Ale pójdę bo dawno sie z jedna koleżanką nie widziałam. Pewnie przez ten ból brzucha i mdłości na sama myśl o piciu mi sie przewraca.
    A jak u Was plany na weekend?

Alex warto gdzieś co jakiś czas wyjść bo by człowiek zgłupiał od braku towarzystwa :D

‹‹ 776 777 778 779 780 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ