SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja gessler oglądam :D nudze się ale za nic mi się nie chce nic robić, paradoks :p

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko Seli ja tez tak mam czasami.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz myślę kurczę o tym moim cyklu i to nie potrafię się oderwać od tego :P

Mam takie bóle w prawej nodze - to już na okres :P bo takie braki magnezu mam przed okresem a więc pewnie nawet i temperatura wysoka nie ma nic do rzeczy.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• terka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ja teraz myślę kurczę o tym moim cyklu i to nie potrafię się oderwać od tego :P

Mam takie bóle w prawej nodze - to już na okres :P bo takie braki magnezu mam przed okresem a więc pewnie nawet i temperatura wysoka nie ma nic do rzeczy.

Temperatura ma wiele do rzeczy... A czy objaw nog Ci sie sprawdzi zobaczymy w weekend jak bedzie temperatura czy wysoko czy spadać

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietasz Terka moj jeden cykl? Temka wybila do prawie 37 a okres przyszedl ;p mdlosci mam prawie w kazdym cyklu. Wymioty mialam juz w dwoch przed samym okresem ;p ostatnio rzadziej ale brak magnezu to u mnie sygnal. Cycki bola, w brzuchu co jakis czas okresowo. Mdlosci mnie biora i czuje jakby cos mnie lamalo... klade sie spac ;p

dZhdp1.png

• Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam seli ;p będzie co ma być ;p
    A swoją droga Hmm ALex nie miała dzisiaj testować rano ?;p
    Boziu wieczor i mdłości mnie łapią ...

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do mnie rodzice przyjechali. Kurcze, nie mam jeszcze wyników tego proga.. Ciekawe kiedy przyjdą.

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja mam takiego wrednego PMSa :( Najpierw mnie wszystko drażniło, miałam takiego nerwa, że rozsadziłabym każdego kto by mi wszedł w drogę. A teraz ryczę, w sumie bez większego powodu.. :/

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex miała rano testować ale się rozmyslila ;) w nocy bolał mnie brzuch na okres i sobie odpuściłem, a dzisiaj przed wyjściem miałam już taki ciemniejszy śluz. Więc okres przyjdzie pewnie jutro.
    Spiłam się. Wróciłam do domu właśnie. Ale fajnie było: ) dobranocka,Jeszcze może męża wykorzystam ;p

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 03:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... cien ciena... nawet maz zauwazyl!!! Ale to test jakis taki kijowy. Jak nie uda mi sie isc na bete to jutro powtorze lepszym. Zawalu dostane :D

Już nie dałam rady się położyć, matko jakie emocje :P Po 3 min jak się wybarwiło na biało to zobaczyłam taką małą krechę, teraz jest taka bladoróżowa, mało widoczna bardzo ale jest ! :P Nigdy mi żaden test nie wyszedł to mam nadzieję, że to nie zasługa tego, że kupiłam life z superpharma :P :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 04:11

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Dziewczyny... cien ciena... nawet maz zauwazyl!!! Ale to test jakis taki kijowy. Jak nie uda mi sie isc na bete to jutro powtorze lepszym. Zawalu dostane :D

Już nie dałam rady się położyć, matko jakie emocje :P Po 3 min jak się wybarwiło na biało to zobaczyłam taką małą krechę, teraz jest taka bladoróżowa, mało widoczna bardzo ale jest ! :P Nigdy mi żaden test nie wyszedł to mam nadzieję, że to nie zasługa tego, że kupiłam life z superpharma :P :D

Seli-dawaj zdjęcie! :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Seli-dawaj zdjęcie! :D

No właśni nie widać bo jest światło sztuczne a jak robie teraz w dziennym to mi wszystko poza testem nie jest rozmazane ;/ ale pojawił się bladzioch w 3 minutach :D aż normalnie do męża pobiegłam i on bez obracania testem stwierdził,że też widzi :D ona się zrobiła grubsza ale bardziej bladoróżowa

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/a4980c217af9f.jpg.html

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy widać, ale to jest ten cień cienia bliżej tej grubej bo to drugie to od testu sklejka :P

dZhdp1.png

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    https://zapodaj.net/a4980c217af9f.jpg.html
    Ja widzę te drugą kreseczke więc na pewno jest coś na rzeczy :) idź jutro lub w poniedziałek na bete i będzie wszystko jasne :) ale moim zdaniem chyba można gratulowac :)
    Witam się w sobotę :)
    Ja już na nogach, zaraz zabieram się za sprzątanie :) brzuch mnie dalej boli, może bardziej ćmi niż boli- to już 6 dzień :/ poczekam jeszcze do poniedziałku na okres, ale myślę że mi po prostu cykl się wydłużyl odkąd zajęłam się tarczycą :) dobre i to :) po południu jedziemy na wieś troszkę się odprężyć :) mam nadzieję że słonko nie przestanie świecić ;)
    Udanej soboty :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Seli Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Ja widzę te drugą kreseczke więc na pewno jest coś na rzeczy :) idź jutro lub w poniedziałek na bete i będzie wszystko jasne :) ale moim zdaniem chyba można gratulowac :)
    Witam się w sobotę :)
    Ja już na nogach, zaraz zabieram się za sprzątanie :) brzuch mnie dalej boli, może bardziej ćmi niż boli- to już 6 dzień :/ poczekam jeszcze do poniedziałku na okres, ale myślę że mi po prostu cykl się wydłużyl odkąd zajęłam się tarczycą :) dobre i to :) po południu jedziemy na wieś troszkę się odprężyć :) mam nadzieję że słonko nie przestanie świecić ;)
    Udanej soboty :)

Jadę zaraz :P bo do poniedziałku to psychicznie nie wytrzymam :D Na żywo jest dużo lepiej widoczna, nie trzeba się dopatrywać nawet :P

A mnie właśnie rano zabolał mega jajnik i lewa strona... Ale stwierdziłam, że kij tam, nasikam, będzie bez złudzeń a tu bach, 3 min i ta krecha :D

terka lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli to jak masz czas to jeszcze lepiej dziś :P ja bym też nie wytrzymała z nerwów

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Seli to jak masz czas to jeszcze lepiej dziś :P ja bym też nie wytrzymała z nerwów

Mi też ciężko :D mam power, a jest całodobowa, kawałek tramwajem się jedzie. Najwyżej spóźnię się na zajęcia :P

terka lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Mi też ciężko :D mam power, a jest całodobowa, kawałek tramwajem się jedzie. Najwyżej spóźnię się na zajęcia :P
    Oj tam jak się chwilę spóźnisz to może nic nikomu się nie stanie :P jedź i rób dla swietego spokoju, a my czekamy na wynik ;)

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Oj tam jak się chwilę spóźnisz to może nic nikomu się nie stanie :P jedź i rób dla swietego spokoju, a my czekamy na wynik ;)

Zbieram się :D zbieram :D i nawet jak godzinę się spóźnię to podejdę i powiem babeczce, że byłam na badaniach :P

dZhdp1.png

‹‹ 784 785 786 787 788 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ