Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja gessler oglądam
nudze się ale za nic mi się nie chce nic robić, paradoks :p
-
Ja teraz myślę kurczę o tym moim cyklu i to nie potrafię się oderwać od tego

Mam takie bóle w prawej nodze - to już na okres
bo takie braki magnezu mam przed okresem a więc pewnie nawet i temperatura wysoka nie ma nic do rzeczy.
-
Seli wrote:Ja teraz myślę kurczę o tym moim cyklu i to nie potrafię się oderwać od tego

Mam takie bóle w prawej nodze - to już na okres
bo takie braki magnezu mam przed okresem a więc pewnie nawet i temperatura wysoka nie ma nic do rzeczy.
Temperatura ma wiele do rzeczy... A czy objaw nog Ci sie sprawdzi zobaczymy w weekend jak bedzie temperatura czy wysoko czy spadaćhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Pamietasz Terka moj jeden cykl? Temka wybila do prawie 37 a okres przyszedl ;p mdlosci mam prawie w kazdym cyklu. Wymioty mialam juz w dwoch przed samym okresem ;p ostatnio rzadziej ale brak magnezu to u mnie sygnal. Cycki bola, w brzuchu co jakis czas okresowo. Mdlosci mnie biora i czuje jakby cos mnie lamalo... klade sie spac ;p
-
Oj tam seli ;p będzie co ma być ;p
A swoją droga Hmm ALex nie miała dzisiaj testować rano ?;p
Boziu wieczor i mdłości mnie łapią ...
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Dziewczyny a ja mam takiego wrednego PMSa
Najpierw mnie wszystko drażniło, miałam takiego nerwa, że rozsadziłabym każdego kto by mi wszedł w drogę. A teraz ryczę, w sumie bez większego powodu..

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Alex miała rano testować ale się rozmyslila
w nocy bolał mnie brzuch na okres i sobie odpuściłem, a dzisiaj przed wyjściem miałam już taki ciemniejszy śluz. Więc okres przyjdzie pewnie jutro.
Spiłam się. Wróciłam do domu właśnie. Ale fajnie było: ) dobranocka,Jeszcze może męża wykorzystam ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny... cien ciena... nawet maz zauwazyl!!! Ale to test jakis taki kijowy. Jak nie uda mi sie isc na bete to jutro powtorze lepszym. Zawalu dostane

Już nie dałam rady się położyć, matko jakie emocje
Po 3 min jak się wybarwiło na biało to zobaczyłam taką małą krechę, teraz jest taka bladoróżowa, mało widoczna bardzo ale jest !
Nigdy mi żaden test nie wyszedł to mam nadzieję, że to nie zasługa tego, że kupiłam life z superpharma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 04:11
-
Seli wrote:Dziewczyny... cien ciena... nawet maz zauwazyl!!! Ale to test jakis taki kijowy. Jak nie uda mi sie isc na bete to jutro powtorze lepszym. Zawalu dostane

Już nie dałam rady się położyć, matko jakie emocje
Po 3 min jak się wybarwiło na biało to zobaczyłam taką małą krechę, teraz jest taka bladoróżowa, mało widoczna bardzo ale jest !
Nigdy mi żaden test nie wyszedł to mam nadzieję, że to nie zasługa tego, że kupiłam life z superpharma

Seli-dawaj zdjęcie!
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Seli-dawaj zdjęcie!

No właśni nie widać bo jest światło sztuczne a jak robie teraz w dziennym to mi wszystko poza testem nie jest rozmazane ;/ ale pojawił się bladzioch w 3 minutach
aż normalnie do męża pobiegłam i on bez obracania testem stwierdził,że też widzi
ona się zrobiła grubsza ale bardziej bladoróżowa
-
Nie wiem czy widać, ale to jest ten cień cienia bliżej tej grubej bo to drugie to od testu sklejka
-
Ja widzę te drugą kreseczke więc na pewno jest coś na rzeczySeli wrote:https://zapodaj.net/a4980c217af9f.jpg.html
idź jutro lub w poniedziałek na bete i będzie wszystko jasne
ale moim zdaniem chyba można gratulowac 
Witam się w sobotę
Ja już na nogach, zaraz zabieram się za sprzątanie
brzuch mnie dalej boli, może bardziej ćmi niż boli- to już 6 dzień
poczekam jeszcze do poniedziałku na okres, ale myślę że mi po prostu cykl się wydłużyl odkąd zajęłam się tarczycą
dobre i to
po południu jedziemy na wieś troszkę się odprężyć
mam nadzieję że słonko nie przestanie świecić 
Udanej soboty
-
MissKathy92 wrote:Ja widzę te drugą kreseczke więc na pewno jest coś na rzeczy
idź jutro lub w poniedziałek na bete i będzie wszystko jasne
ale moim zdaniem chyba można gratulowac 
Witam się w sobotę
Ja już na nogach, zaraz zabieram się za sprzątanie
brzuch mnie dalej boli, może bardziej ćmi niż boli- to już 6 dzień
poczekam jeszcze do poniedziałku na okres, ale myślę że mi po prostu cykl się wydłużyl odkąd zajęłam się tarczycą
dobre i to
po południu jedziemy na wieś troszkę się odprężyć
mam nadzieję że słonko nie przestanie świecić 
Udanej soboty
Jadę zaraz
bo do poniedziałku to psychicznie nie wytrzymam
Na żywo jest dużo lepiej widoczna, nie trzeba się dopatrywać nawet 
A mnie właśnie rano zabolał mega jajnik i lewa strona... Ale stwierdziłam, że kij tam, nasikam, będzie bez złudzeń a tu bach, 3 min i ta krecha
terka lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Seli to jak masz czas to jeszcze lepiej dziś
ja bym też nie wytrzymała z nerwów
Mi też ciężko
mam power, a jest całodobowa, kawałek tramwajem się jedzie. Najwyżej spóźnię się na zajęcia
terka lubi tę wiadomość
-
Oj tam jak się chwilę spóźnisz to może nic nikomu się nie stanieSeli wrote:Mi też ciężko
mam power, a jest całodobowa, kawałek tramwajem się jedzie. Najwyżej spóźnię się na zajęcia 
jedź i rób dla swietego spokoju, a my czekamy na wynik
-
MissKathy92 wrote:Oj tam jak się chwilę spóźnisz to może nic nikomu się nie stanie
jedź i rób dla swietego spokoju, a my czekamy na wynik 
Zbieram się
zbieram
i nawet jak godzinę się spóźnię to podejdę i powiem babeczce, że byłam na badaniach
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH