Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja gessler oglądam :D nudze się ale za nic mi się nie chce nic robić, paradoks :p

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko Seli ja tez tak mam czasami.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz myślę kurczę o tym moim cyklu i to nie potrafię się oderwać od tego :P

Mam takie bóle w prawej nodze - to już na okres :P bo takie braki magnezu mam przed okresem a więc pewnie nawet i temperatura wysoka nie ma nic do rzeczy.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• terka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ja teraz myślę kurczę o tym moim cyklu i to nie potrafię się oderwać od tego :P

Mam takie bóle w prawej nodze - to już na okres :P bo takie braki magnezu mam przed okresem a więc pewnie nawet i temperatura wysoka nie ma nic do rzeczy.

Temperatura ma wiele do rzeczy... A czy objaw nog Ci sie sprawdzi zobaczymy w weekend jak bedzie temperatura czy wysoko czy spadać

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietasz Terka moj jeden cykl? Temka wybila do prawie 37 a okres przyszedl ;p mdlosci mam prawie w kazdym cyklu. Wymioty mialam juz w dwoch przed samym okresem ;p ostatnio rzadziej ale brak magnezu to u mnie sygnal. Cycki bola, w brzuchu co jakis czas okresowo. Mdlosci mnie biora i czuje jakby cos mnie lamalo... klade sie spac ;p

dZhdp1.png

• Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam seli ;p będzie co ma być ;p
    A swoją droga Hmm ALex nie miała dzisiaj testować rano ?;p
    Boziu wieczor i mdłości mnie łapią ...

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do mnie rodzice przyjechali. Kurcze, nie mam jeszcze wyników tego proga.. Ciekawe kiedy przyjdą.

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja mam takiego wrednego PMSa :( Najpierw mnie wszystko drażniło, miałam takiego nerwa, że rozsadziłabym każdego kto by mi wszedł w drogę. A teraz ryczę, w sumie bez większego powodu.. :/

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex miała rano testować ale się rozmyslila ;) w nocy bolał mnie brzuch na okres i sobie odpuściłem, a dzisiaj przed wyjściem miałam już taki ciemniejszy śluz. Więc okres przyjdzie pewnie jutro.
    Spiłam się. Wróciłam do domu właśnie. Ale fajnie było: ) dobranocka,Jeszcze może męża wykorzystam ;p

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 03:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... cien ciena... nawet maz zauwazyl!!! Ale to test jakis taki kijowy. Jak nie uda mi sie isc na bete to jutro powtorze lepszym. Zawalu dostane :D

Już nie dałam rady się położyć, matko jakie emocje :P Po 3 min jak się wybarwiło na biało to zobaczyłam taką małą krechę, teraz jest taka bladoróżowa, mało widoczna bardzo ale jest ! :P Nigdy mi żaden test nie wyszedł to mam nadzieję, że to nie zasługa tego, że kupiłam life z superpharma :P :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 04:11

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Dziewczyny... cien ciena... nawet maz zauwazyl!!! Ale to test jakis taki kijowy. Jak nie uda mi sie isc na bete to jutro powtorze lepszym. Zawalu dostane :D

Już nie dałam rady się położyć, matko jakie emocje :P Po 3 min jak się wybarwiło na biało to zobaczyłam taką małą krechę, teraz jest taka bladoróżowa, mało widoczna bardzo ale jest ! :P Nigdy mi żaden test nie wyszedł to mam nadzieję, że to nie zasługa tego, że kupiłam life z superpharma :P :D

Seli-dawaj zdjęcie! :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Seli-dawaj zdjęcie! :D

No właśni nie widać bo jest światło sztuczne a jak robie teraz w dziennym to mi wszystko poza testem nie jest rozmazane ;/ ale pojawił się bladzioch w 3 minutach :D aż normalnie do męża pobiegłam i on bez obracania testem stwierdził,że też widzi :D ona się zrobiła grubsza ale bardziej bladoróżowa

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/a4980c217af9f.jpg.html

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy widać, ale to jest ten cień cienia bliżej tej grubej bo to drugie to od testu sklejka :P

dZhdp1.png

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    https://zapodaj.net/a4980c217af9f.jpg.html
    Ja widzę te drugą kreseczke więc na pewno jest coś na rzeczy :) idź jutro lub w poniedziałek na bete i będzie wszystko jasne :) ale moim zdaniem chyba można gratulowac :)
    Witam się w sobotę :)
    Ja już na nogach, zaraz zabieram się za sprzątanie :) brzuch mnie dalej boli, może bardziej ćmi niż boli- to już 6 dzień :/ poczekam jeszcze do poniedziałku na okres, ale myślę że mi po prostu cykl się wydłużyl odkąd zajęłam się tarczycą :) dobre i to :) po południu jedziemy na wieś troszkę się odprężyć :) mam nadzieję że słonko nie przestanie świecić ;)
    Udanej soboty :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Seli Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Ja widzę te drugą kreseczke więc na pewno jest coś na rzeczy :) idź jutro lub w poniedziałek na bete i będzie wszystko jasne :) ale moim zdaniem chyba można gratulowac :)
    Witam się w sobotę :)
    Ja już na nogach, zaraz zabieram się za sprzątanie :) brzuch mnie dalej boli, może bardziej ćmi niż boli- to już 6 dzień :/ poczekam jeszcze do poniedziałku na okres, ale myślę że mi po prostu cykl się wydłużyl odkąd zajęłam się tarczycą :) dobre i to :) po południu jedziemy na wieś troszkę się odprężyć :) mam nadzieję że słonko nie przestanie świecić ;)
    Udanej soboty :)

Jadę zaraz :P bo do poniedziałku to psychicznie nie wytrzymam :D Na żywo jest dużo lepiej widoczna, nie trzeba się dopatrywać nawet :P

A mnie właśnie rano zabolał mega jajnik i lewa strona... Ale stwierdziłam, że kij tam, nasikam, będzie bez złudzeń a tu bach, 3 min i ta krecha :D

terka lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli to jak masz czas to jeszcze lepiej dziś :P ja bym też nie wytrzymała z nerwów

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Seli to jak masz czas to jeszcze lepiej dziś :P ja bym też nie wytrzymała z nerwów

Mi też ciężko :D mam power, a jest całodobowa, kawałek tramwajem się jedzie. Najwyżej spóźnię się na zajęcia :P

terka lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Mi też ciężko :D mam power, a jest całodobowa, kawałek tramwajem się jedzie. Najwyżej spóźnię się na zajęcia :P
    Oj tam jak się chwilę spóźnisz to może nic nikomu się nie stanie :P jedź i rób dla swietego spokoju, a my czekamy na wynik ;)

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Oj tam jak się chwilę spóźnisz to może nic nikomu się nie stanie :P jedź i rób dla swietego spokoju, a my czekamy na wynik ;)

Zbieram się :D zbieram :D i nawet jak godzinę się spóźnię to podejdę i powiem babeczce, że byłam na badaniach :P

dZhdp1.png

‹‹ 784 785 786 787 788 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ