Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Możliwe bo babeczka bardzo miły głos miała
i ponoć wie co ta moja szefową wyprawia bo o niej słyszała. A jej zastępca jest ta żona kolegi męża właśnie: ) i wyzwaniami do mojego męża dzisiaj ze ja nie odbieram, a chcą się ze mna pilnie skontaktować i w ogóle: ) a ja w pracy telefonu nie mam. Dopiero jak zjadłam ok 14 do jedzenia to mąż mi zadzwonił że mam szybko tam oddzwonić. I się ucieszyli ze sie odezwałam. Masakra, praca czeka na mnie 
I pewnie na wypowiedzeniu zajde znając moje szczęście
terka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Możliwe bo babeczka bardzo miły głos miała
i ponoć wie co ta moja szefową wyprawia bo o niej słyszała. A jej zastępca jest ta żona kolegi męża właśnie: ) i wyzwaniami do mojego męża dzisiaj ze ja nie odbieram, a chcą się ze mna pilnie skontaktować i w ogóle: ) a ja w pracy telefonu nie mam. Dopiero jak zjadłam ok 14 do jedzenia to mąż mi zadzwonił że mam szybko tam oddzwonić. I się ucieszyli ze sie odezwałam. Masakra, praca czeka na mnie 
I pewnie na wypowiedzeniu zajde znając moje szczęście
Lepiej tak
-
Znów mnie dziś telepocze zimno, mam nadzieje, że się nie rozchoruje ;/
-
A ja dostałam paczkę od mamy... Wysłała mi masę słodyczy i jedną paczkę tych solonych od razu otworzyłam
a na tamto... nei mam ochoty patrzeć nawet 
Mój mąż wrócił i za godzinę idzie na piwo z kolegami... -
alex0806 wrote:Hejo
weekendzik 
Śliczny maluszek! Będzie teraz zdrowo rósł i tym balonikiem sie bawił; )
Laski we wtorek rano mam rozmowę o pracę: ) dzisiaj do mnie wydzwaniali i na 7 przed pracą się umówiłam: )
O 19 wychodzę z dziewczynami, chociaż mi sie nie chce strasznie. Okres za pasem bo brzuch mnie pobolewał i czekolady mi sie chce
Alex genialna wiadomość!!!! Jeju tak się cieszę :)dawaj oczywiście znać co i jak, ledwo z gabinetu wyjdziesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 17:31
alex0806 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
A u mnie się rozkręci okres chyba. Mam juz w środku brązowy śluz. Ale czułam bo w nocy mnie brzuch pobolewał, później trochę w pracy i teraz też. Czyli już był za pasem bo dzisiaj tylko dupka nie wzięłam.
Ja w wannie siedzę i zaraz się ogarniam do wyjścia:) myśl o burgerze mnie z domu jednak wyciągnie; pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hahaha
ja się zaraz zbunkruje w łóżku
i muszę przygotować się na studia jutro.
-
alex0806 wrote:A u mnie się rozkręci okres chyba. Mam juz w środku brązowy śluz. Ale czułam bo w nocy mnie brzuch pobolewał, później trochę w pracy i teraz też. Czyli już był za pasem bo dzisiaj tylko dupka nie wzięłam.
Ja w wannie siedzę i zaraz się ogarniam do wyjścia:) myśl o burgerze mnie z domu jednak wyciągnie; p
Każda motywacja jest dobra
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wrote:Oczywiście że każda motywacja dobra
nawet sie cieszę że @ się rozkręca bo będę mogła zacząć drugi cykl na CLO. I 4.04 idę do gina na pierwszy monitoring 
To już blisko
Jeju, tak szybko mi mija ten cykl... ale te 3 dni to będzie masakra.
-
alex0806 wrote:Oczywiście że każda motywacja dobra
nawet sie cieszę że @ się rozkręca bo będę mogła zacząć drugi cykl na CLO. I 4.04 idę do gina na pierwszy monitoring 
Ciekawe co tam wypatrzy tym razem
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Seli wrote:To już blisko
Jeju, tak szybko mi mija ten cykl... ale te 3 dni to będzie masakra.
Ostatnie dni przed @ są najdłuższymi dniami ktore maja stanowczo więcej niż 24h
Ale masz weekend zawalony rzeczami to o tyle dobrze, lepiej dla Twojej psychiki stanowczo
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
No właśnie... Średnio, kota nie obejrzymy bo ona jedzie na wystawę
więc słabo. Ale spotkam się z koleżankami i studia... i pójdziemy do kina :p
U Alex tym razem pod kontrolą będzie piękna owulacja
-
Oby była; ) teraz brakło monitoringu jeszcze jednego i brania dupka po owulacji potwierdzonej. Teraz to poprawimy; )
Ja już gotowa, czekam na mzk i jadę: ) pytam męża jak wyglądam, a on tylko zerknal zza konsoli i stwierdził że może być. Dziad jeden
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Oby była; ) teraz brakło monitoringu jeszcze jednego i brania dupka po owulacji potwierdzonej. Teraz to poprawimy; )
Ja już gotowa, czekam na mzk i jadę: ) pytam męża jak wyglądam, a on tylko zerknal zza konsoli i stwierdził że może być. Dziad jeden
To baw się dobrze
mój właśnie też wybył
Ja zasiadam do pracy...
W ogóle umówiliśmy się, że kociak przyjedzie do nas w czwartek, babeczka go przywiezie nam bo już waży 7 kg
to tyle co nas obecny a jest młodszy...
-
alex0806 wrote:Oby była; ) teraz brakło monitoringu jeszcze jednego i brania dupka po owulacji potwierdzonej. Teraz to poprawimy; )
Haha no wiesz
jak śmiałaś przerwać mu grę i zainteresować sie sobą to teraz masz
haha żartuje, faceci potrafią byc wredni
baw sie dobrze
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]
[/url]