Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
To moze babeczki zrobie. Latwiejsze w wysylce
terka lubi tę wiadomość
-
Ooo... Tam w rodzinne strony moje?Martusiaa wrote:I do Mazowsza

Weszlam do domu, zdjelam stanik i... jest tylko gorzej. Bola jak cholera. No i ten sluz... co jest grane? Jak sie tego pozbyc? ;p
Zaraz miete sobie zaparze i wezme sie do roboty. Maz pozno dzis wroci. -
Nie wiem
był w promocji w superpharmie test ciążowy to wzięłam. Niby pisze, że nawet 7 dni po owulacji
także zobaczymy.
-
Mała_Mii wrote:Oo kiedy robisz ?

Chyba spróbuje jutro jak tempka będzie wysoko.
Dziwi mnie ten śluz, wcześniej miałam taki lepiący się a bliżej okresu to taki zbity jak krem. Teraz on taki wodnisty, biały i nie lepi się i nie jest zbity. Tylko nie wiem czy to cokolwiek oznacza bo u mnie co cykl to praktycznie zmienia się coś
choć śluz jest taki po raz pierwszy.
-
Hejo
weekendzik 
Śliczny maluszek! Będzie teraz zdrowo rósł i tym balonikiem sie bawił; )
Laski we wtorek rano mam rozmowę o pracę: ) dzisiaj do mnie wydzwaniali i na 7 przed pracą się umówiłam: )
O 19 wychodzę z dziewczynami, chociaż mi sie nie chce strasznie. Okres za pasem bo brzuch mnie pobolewał i czekolady mi sie chce
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hejo
weekendzik 
Śliczny maluszek! Będzie teraz zdrowo rósł i tym balonikiem sie bawił; )
Laski we wtorek rano mam rozmowę o pracę: ) dzisiaj do mnie wydzwaniali i na 7 przed pracą się umówiłam: )
O 19 wychodzę z dziewczynami, chociaż mi sie nie chce strasznie. Okres za pasem bo brzuch mnie pobolewał i czekolady mi sie chce
SUUUUUUUPEEEEEER!!!
Trzymam kciuki
i zapraszam na coś słodkiego
-
kryha wrote:Jejku, wy tak dzisiaj o ciastach, a mi na samą myśl niedobrze
ciągnie mnie na słone i kebab się od wczoraj marzył. Ale że do fastfoodu daleko, to zrobiłam w domu zdrowszą wersję.
Teraz leże i trawie
ja w sumie też mam bardziej ochotę na słone
wpieprzam takie quinolla z lidla z solą morską, mogłabym tylko to jeść ;P
-
Kryha znam ten ból mnie na widok zwykłego cukru mdli ... noc co słodkie nie przejdzie .. nawet paluszki lajkonik te dla dzieci bez soli , jak kiedyś uwielbiałam je tak teraz nie zjem bo na sama myśl mi nie dobrze .. bo słodkie są dla mnie
co do kebabów nawet nie mów
bo ki się tez ich chce i pizzy i big maca
Aa jak mi krokiety z kapusty kiszonej smakowały uuuuu z mięsa nie ruszyłam
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Hahahha ja miałam ochotę iść na burgera
ale wróciłam grzecznie do domu
-
Ja dzisiaj na pewno burgera zjem, piwko do tego i ploteczki

Jestem pełna nadziei, jak będzie faktycznie lepsza wypłata i warunki to idę z pocalowaniem reki
jedynie mojej grupy mi szkoda, ale jeszcze 2-3 miesiące i idą do przedszkola. A praca nie będzie czekac. Idę sie wszystkiego dowiedzieć we wtorek
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Ja dzisiaj na pewno burgera zjem, piwko do tego i ploteczki

Jestem pełna nadziei, jak będzie faktycznie lepsza wypłata i warunki to idę z pocalowaniem reki
jedynie mojej grupy mi szkoda, ale jeszcze 2-3 miesiące i idą do przedszkola. A praca nie będzie czekac. Idę sie wszystkiego dowiedzieć we wtorek
i mniej stresu będzie pewnie z szefostwem
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH