Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ni przykre zelaszcza ze dziewczyna młodziutka ;( śle powiedziałam jej żeby powtórzyła badania zająknie czas przed wizyta te właśnie co pisałaś
No i trochę uspokoiłam tym ze być może to przez te jej zarwane noce i tryb życia ostatnimi czasy ..
Swoją droga jak niestety wady genetyczne u dzieci są naprawdę częstymi przypadkami .. ale w większości przypadków jest to poprostu pech ... i swoje kariotypy badasz przynajmniej ja podeszłam do tego na luzie jakoś wiedzieć ze to był pech a myj estrady zdrowi , na nasze szczęście tak było
tak właśnie żeby być nosicielem wadliwego genu to bardzo bardzo rzadki przypadek i naprawdę już pech na całej lini ..
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Trzymam kciuki

I witam się
u mnie jak w zegareczku okres - zaczynam 7 cykl
pół roku szybko bardzo minęło.
-
Cześć Dziewczyny

Alex kciuki zaciśnięte
Kurde a mi od 2 dni niby okres się rozkręca i myślałam, że dzisiaj mnie zaleje a tu nic. A chciałam się na HSG umówić
nerwy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 06:26

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Może i stres, a jesteś pewna, że to nie ciąża? Ty brałaś dupka czy coś?
-
No to kto wie
Ja mam takie mocniejsze plamienie na razie. Mam nadzieję, że to nie będzie skąpy okres. Bo ostatnie dwa to były mega skąpe ;/
-
alex0806 wrote:Zaczynam sie mega stresować. Napisze w drodze powrotnej co i jak

Nie ma co! Będzie dobrze
-
A ja odczytałam maila od jednego rodzica... Ja prdl
rozmawiali z matematyczką, ona zwolniła po dłuższej nieobecności ich dziecko z kartkówki a ci wysmarowali mi maila, że ich dziecko zostało skrzywdzone bo ma pisać...
terka lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:A ja odczytałam maila od jednego rodzica... Ja prdl
rozmawiali z matematyczką, ona zwolniła po dłuższej nieobecności ich dziecko z kartkówki a ci wysmarowali mi maila, że ich dziecko zostało skrzywdzone bo ma pisać...
Hahaha seli padłam! Takie wieści z rana...
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Dziewczyny!! Dzis tylko dobre wiesci bo na zle nie jestem gotowa ;p normalnie dzis to ... nie dam rady. Ryczec mi sie chce. Boje sie isc do pracy... :p a jeszcze jakos tak...
terka lubi tę wiadomość
-
Czemu się boisz?Seli wrote:Dziewczyny!! Dzis tylko dobre wiesci bo na zle nie jestem gotowa ;p normalnie dzis to ... nie dam rady. Ryczec mi sie chce. Boje sie isc do pracy... :p a jeszcze jakos tak...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Bo to glupi rodzice, mozliwe, ze zaraz bede na dywaniku
a i kolezanka ma mi cos do powiedzenia - pewnie ciaza
za pierwszym razem wpadli, przeze mnie 
No i moja psychika jest na beznadziejnym poziomie. -
Z wieści dość zabawnych to nie mam pewności czy lekarz dobrze napisał mi te szkła
czy nie odwrotnie miał napisać... Da się to jakoś sprawdzić u optyka zanim wyrobie okulary?
myślałam tez nad soczewkami, te można wymieniać jakby bylo odwrotnie
a gin mi zaczął wypisywać inne tygodnie ciąży w karcie bo wpisał mi 24
no super po prostu
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
U mnie w sumie szału nie ma. Ten kolega chyba przekolorował trochę zarobki. Dostają 2200 ale brutto i do tego 300-400 zł premii. To wyjdzie porównywalnie do mojej chyba wypłaty nie? Fakt żłobek super i w ogóle, ale umowę pierwsza daje na 6 miesięcy. To mnie trochę głównie z ta umowa nie ratuje bo jak zajde to co? Ostudzila trochę mój zapał. Ma dzwonić do mnie dzisiaj jak żadna inna rozmowa jej sie nie spodoba bardziej. Wtedy się jakoś do czerwca/lipca dokulam w tej obecnej albo zrobię szefowej psikusa i w kwietniu będę w ciąży: pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Seli wrote:Bo to glupi rodzice, mozliwe, ze zaraz bede na dywaniku
a i kolezanka ma mi cos do powiedzenia - pewnie ciaza
za pierwszym razem wpadli, przeze mnie 
No i moja psychika jest na beznadziejnym poziomie.
Jak przez Ciebie wpadli? Pomagałaś im jakos czy co?
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH