Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja najpierw bym chciała spróbować wszystkiego. Mąż mi powtarza, że kij z kasą, bo odłożone dosyć sporo mamy. Miało być na mieszkanie, jakiś wkład własny, ale jak będzie trzeba in vitro to też zrobimy.
Mii, a ty jak się czujesz?
Do lekarza kiedy idziesz?
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
ALex ja właśnie jestem tego samego zdania Pozatym mi zawsze powtarzono ze o pieniądze nie można się martwić ! Bo pieniądz to rzecz nabyta dziś jest jutro może nie być wiec trzeba to jakoś wykorzystać zwłaszcza w takiej potrzebie ..
ja w sumie nie narzekam ;p ale mdli mnie rano i wieczorami najbardziej czasem zgaga jakaś
Zmęczenie senność ;p ale mam tez często orzyplywy energi
wiec nie jest złe a do lekarza idę 10
jutro mąż ma do kliniki dzwonić która tetaz nas prowadzi na prenatalne badania umawiać bo tez już czas będzie za tydzień ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Widze ze poważne tematy. Ja o in vitro boje sie myslec. Ale mysle ze jak sie jeszcze dlugo nie będzie udawało to pewnie jakaś inseminacja ale w pełni poddaje sie lekarzowi. Ufam jej i mam nadzieję ze bedzie dobrze. Co do adopcji to my jesteśmy na tak.☺

-
Dziewczyny ja czuję że jutro będzie dobrze, że coś urosło, ale też przez te swoje wyobrażenia zaczynam sie bać. Bo co jak jednak nic nie będzie, jak nie reaguje na CLO... tylko się rozczaruje, mimo objawów i bólu jajników.
Mìi to czekamy na zdjęcie fasolinki
Mała_Mii lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyCzesc! W koncu postanawiam do Was dolaczyc. Rowniez z rocznika 92. Można powiedziex, że to 2 cykl starań chociaż pierwszy w jakikolwiek sposob monitorowany. Niedługo 4 lata po ślubie i w moje 26 urodziny zapadła decyzja, że już czas na dzidzie. Widzę dziewczyny, że Wy znacie się już całkiem dobrze i macie spore doświadczenie więc ja na poczatek zapytam o test owu co o nim myślicie. Mój pierwszy i nie mam pojęcia jak go interpretować. https://m.fotosik.pl/zdjecie/aae233c6cd8a9c77
-
No ba ;p ALex będzie dobrze my tu trzymamy wszystkie kciuki i dawaj znać ci i jsk zaraz po wizycie

Dorka witam Cię
patrzyłam na test moim zdaniem jeszcze negatywny , test owu jest pozytywny jeśli obydwie kreski są minimum identyczne , Jeszcze lepiej jak testowa jest mocniejsza od kontrolnej
ale No No , jutro pojutrze możesz takie ujrzeć ja bym już próbowała działać . Tylko pamiętaj testy nie dają 100% pewnosci ze owu byla , one informuja O duzym stezeniu hormonu który pomaga peknac pecherzykowi , als często z różnych powodów się rozmyśla No stres , nerwy alko .. i za kilka dni ma drugie podejście .. żeby mieć miarodajny wynik czy byla owu sprawdzaj szyjkę , sluz i najważniejsze mierz temperaturę ona najdokładniej z tych rzeczy pokaże czy była owu
swoją droga mieszkasz E Niemczech ? Bo napisane na teście po niemiecku :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 22:42
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
nick nieaktualny
-
Dorka16 wrote:Czesc! W koncu postanawiam do Was dolaczyc. Rowniez z rocznika 92. Można powiedziex, że to 2 cykl starań chociaż pierwszy w jakikolwiek sposob monitorowany. Niedługo 4 lata po ślubie i w moje 26 urodziny zapadła decyzja, że już czas na dzidzie. Widzę dziewczyny, że Wy znacie się już całkiem dobrze i macie spore doświadczenie więc ja na poczatek zapytam o test owu co o nim myślicie. Mój pierwszy i nie mam pojęcia jak go interpretować. https://m.fotosik.pl/zdjecie/aae233c6cd8a9c77
Cześć
Rozgość się
Skąd jesteś?
Moim zdaniem test pokazuje ze niedługo powinna być owu
ale to jeszcze nie pozytywny
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
U mnie nie ma sensu wydawac pieniedzy na in vitro jak nie przyjmie sie... Bo u mnie sie nie zagniezdzi albo nie utrzyma, nie wiem nawet czy dopuszczono by mnie po badaniach, jak juz napisalam nie przejde na ostra diete za wszelka cene. Rozumiem Was ale ja mam inne zdanie i mi szkoda by bylo kase wyrzucac w bloto. Co innego jakby to rzeczywiscie cos moglo dac... poza tym jedne in vitro to czesto malo. Wiec z 8 tysiecy robi sie 16 albo 24... Ale ja nie musze rodzic za wszelka cene. Zdrowie psychiczne jest dla mnie wazniejsze. A za taka kase moglabym przygotowac np. cos dla dziecka z adopcji.
Mala Mi Ty nie musisz juz sie przejmowac bo serduszko masz, Alex mam nadzieje, ze Ty dluzej czekac nie bedziesz i clo zadzialalo. Wiec tez nie musisz myslec o in vitro. Latwo jest sie o takich rzeczach mowic jak sie nie jest na miejscu drugiej osoby ;p
Mam nadzieje, ze dzis praca oderwie mnie od tego wszystkiego. Tempka wzrosla, moze przez zle sny? Mam nadzieje, ze to nie wczesna owulacja... Jesli ten miesiac sie zmarnuje i on nie zrobi tej cholernej obserwacji to ja nie wiem...
-
Seli Ty juz jutro idziesz do lekarza co nie? To spokojnie. Jak była owu to zobaczy jej efekt-ciałko (mam nadzieję) a jeśli niepęknięty to szybko wychwyci to jutro

Lebek do góry musi być dobrze
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Tyle, ze chcial zaobserwowac jak rosnie - bez tego nie ruszy... Moze to tylko zaburzona tempka. Choc wystrzelilo ;p
Nie chce mi sie isc ale wiem, ze musze... Jeszcze zjedzie mnie za badanie progesteronu ;p -
18.30... Choc wydaje mi sie, ze owulacji nie bylo i albo nie bedzie albo bedzie tego 18dc. Chcialabym o tym nie myslec...
-
Seli wrote:18.30... Choc wydaje mi sie, ze owulacji nie bylo i albo nie bedzie albo bedzie tego 18dc. Chcialabym o tym nie myslec...
Spróbuj zając głowę czymś innym, bo wpływu na to nie będziesz miała a nerwy szkodzą...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
No wlasnie... I doskonale to wiem a i tak ciezko. Najgorzej jak patrzr na wykres po kilkanascie razy jakby to mialo cos zmienic ;p
-
Hej dziewczyny. U mnie tez dzisiaj chore sny związane z praca, że miałyśmy 2 dzieci w grupie ale i tak pracowalysmy jak szalone. Jakby ich było 20.
U mnie temperatura znowu robi co chce. Dzisiaj wyskoczyła, jutro pewnie opadnie. Szaleństwo.
Ja dzisiaj sie zamieniłam z koleżanką zmianami więc na 7.30 idę. Bo 16.20 mam lekarza. Trzymajcie kciuki
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH