Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Patulka a jak on sie odnosi do tamtego dziecka z pierwszego małżeństwa?
No niestety ale będąc jak to nazwałaś ta druga trzeba sie liczyć z tym ze jakieś zycie dany człowiek juz za sobą ma... I tego nie zmienisz.
Co do sprawy "zmieni sie". No jeśli będzie chciał to sie zmieni, jesli nie, cóż nic na sile nie da rady zrobić nikt. Choćby nie wiadomo co robił to bez chęci drugiej osoby ciężko.
Jak będzie u was nie wiem, nikt nie wie.
To ze przyniósł kwiaty - mysle ze to dla faceta jest cos takiego- pokazanie ze wie ze zawalił...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
A ja nadal nie wiem co chce ;p ide spac, jutro pracowity dzien mnie czeka

Dobrych snow nam zycze bo ostatnio takie... slabe sa. -
Seli wrote:A ja nadal nie wiem co chce ;p ide spac, jutro pracowity dzien mnie czeka

Dobrych snow nam zycze bo ostatnio takie... slabe sa.
Żeby to człowiek miał w życiu tylko takie zagwostki i dylematy to by było fantastycznie ;p
Dobranoc

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
alex0806 wrote:Ja mam dzisiaj bajlando! ;p wracam do domu taksą, taka burżuazja ;p
Seli mi sie bardzo podoba prosiaczek z Pandory, moja siostra ma
Ale się ubawilam. I opiłam. I objadłam. I idę spać; p
Hahaha alex widzę poszalałaś
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
O matko! Corko! I w ogole!!! Ale mialam sen!!! I zryl mi beret
ja cie krece... az mam jakies ciarki...
Alex kolekcja disney i shine nie wchodza w promke a mi sie mega ta pszczolka podoba ;p i klapouchy :p -
Ej musze to napisac. Rozmawiamy z mezem i nie wiemy co o tym myslec... Dobrze wiecie jak jestem "wierzaca"... No w ogole. Ani do kosciola nie chodzimy, nie obchodzimy swiat... i jakis taki zwykly sen mialam. Jakies pierdoly i tak jakby ten sen sie rozpadl i zobaczylam takiego jakby starca w lachmanach. Na jakiejs drodze. On kazal mi podejsc, usiadl na jakis kamieniach, nie widzialam za bardzo twarzy ale oczy... takie stare. Powiedzial mi, ze bede miala corke. Zdziwilam sie no ale pytam jak... a on do mnie, ze bede miec corke tylko musze w niego uwierzyc i wziac slub koscielny. Mowie, ze chyba sobie jaja ze mnie robi... a on, ze mam wziac slub i nie zartuje... Normalnie sie trzese :p bo potem on sie rozmazal i sen sie jakby zmienil na sen z mezem w domu... Czuje sie jak wariatka, mam ciarki ;p Maz tez jak mu opowiedzialam...
-
Seli wrote:Ej musze to napisac. Rozmawiamy z mezem i nie wiemy co o tym myslec... Dobrze wiecie jak jestem "wierzaca"... No w ogole. Ani do kosciola nie chodzimy, nie obchodzimy swiat... i jakis taki zwykly sen mialam. Jakies pierdoly i tak jakby ten sen sie rozpadl i zobaczylam takiego jakby starca w lachmanach. Na jakiejs drodze. On kazal mi podejsc, usiadl na jakis kamieniach, nie widzialam za bardzo twarzy ale oczy... takie stare. Powiedzial mi, ze bede miala corke. Zdziwilam sie no ale pytam jak... a on do mnie, ze bede miec corke tylko musze w niego uwierzyc i wziac slub koscielny. Mowie, ze chyba sobie jaja ze mnie robi... a on, ze mam wziac slub i nie zartuje... Normalnie sie trzese :p bo potem on sie rozmazal i sen sie jakby zmienil na sen z mezem w domu... Czuje sie jak wariatka, mam ciarki ;p Maz tez jak mu opowiedzialam...

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Hej
My z mężem się otrząsnąć nie możemy nawet przy kawie
A on wie, że sny u mnie dużą rolę w życiu odgrywają 
Ogólnie chcemy na zakupy się przejść i do kina może
-
Windy?

Pogoda ma być super - u mnie na pewno
i już świeci piękne słoneczko i w ogóle
jutro ma być jeszcze piękniej i zrobimy grilla na balkonie
-
Tak i to zawsze w negatywnym sensie. A to się urwie, albo zatnie, albo wozi na inne piętra. Te sny są zawsze takie straszne :p
Oo grill! Przyślij kiełbaske na lubelszczyzne
U mnie chyba wczoraj gdzieś sąsiedzi grillowali bo takie zapachy byly

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
To bym się bała
bo miałam lęki kiedyś wielkie przed windą 
A mogę przesłać
-
Seli może Twój sen to znak od Boga, żeby coś w życiu zmienić. A nie chcielibyście ślubu kościelnego? To wspaniałe przeżycie

Ja też miałam dzisiaj sen o sianie. Że jest lato i zbieramy siano hehe.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Magdaa21 wrote:Hej

Seli, może Pan Bóg Cię odwiedzil
warto uwierzyć. Ja wiem ze to działa
)) niesamowity sen! Powinniście poważnie o tym wszystkim pomyśleć
moim zdaniem 
Myślimy, naprawdę... Chyba nic takich emocji nie wzbudziło
bo u mnie sny się spełniają, bardzo często.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH