SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • terka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulka a jak on sie odnosi do tamtego dziecka z pierwszego małżeństwa?
    No niestety ale będąc jak to nazwałaś ta druga trzeba sie liczyć z tym ze jakieś zycie dany człowiek juz za sobą ma... I tego nie zmienisz.
    Co do sprawy "zmieni sie". No jeśli będzie chciał to sie zmieni, jesli nie, cóż nic na sile nie da rady zrobić nikt. Choćby nie wiadomo co robił to bez chęci drugiej osoby ciężko.
    Jak będzie u was nie wiem, nikt nie wie.
    To ze przyniósł kwiaty - mysle ze to dla faceta jest cos takiego- pokazanie ze wie ze zawalił...

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • terka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex-no no czyli jednak coś tam idzie od babeczki wyciągnąć jak sie ładnie postara :P
    Ciesz sie ciesz bo jest z czego ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nadal nie wiem co chce ;p ide spac, jutro pracowity dzien mnie czeka ;)

Dobrych snow nam zycze bo ostatnio takie... slabe sa.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do jutra. :)

3i49krhm19wid3ce.png
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    A ja nadal nie wiem co chce ;p ide spac, jutro pracowity dzien mnie czeka ;)

Dobrych snow nam zycze bo ostatnio takie... slabe sa.

Żeby to człowiek miał w życiu tylko takie zagwostki i dylematy to by było fantastycznie ;p

Dobranoc :)

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzisiaj bajlando! ;p wracam do domu taksą, taka burżuazja ;p
    Seli mi sie bardzo podoba prosiaczek z Pandory, moja siostra ma ;)

Ale się ubawilam. I opiłam. I objadłam. I idę spać; p

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • terka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 04:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Ja mam dzisiaj bajlando! ;p wracam do domu taksą, taka burżuazja ;p
    Seli mi sie bardzo podoba prosiaczek z Pandory, moja siostra ma ;)

Ale się ubawilam. I opiłam. I objadłam. I idę spać; p

Hahaha alex widzę poszalałaś :D

• Seli Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko! Corko! I w ogole!!! Ale mialam sen!!! I zryl mi beret :( ja cie krece... az mam jakies ciarki...

Alex kolekcja disney i shine nie wchodza w promke a mi sie mega ta pszczolka podoba ;p i klapouchy :p

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Seli Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej musze to napisac. Rozmawiamy z mezem i nie wiemy co o tym myslec... Dobrze wiecie jak jestem "wierzaca"... No w ogole. Ani do kosciola nie chodzimy, nie obchodzimy swiat... i jakis taki zwykly sen mialam. Jakies pierdoly i tak jakby ten sen sie rozpadl i zobaczylam takiego jakby starca w lachmanach. Na jakiejs drodze. On kazal mi podejsc, usiadl na jakis kamieniach, nie widzialam za bardzo twarzy ale oczy... takie stare. Powiedzial mi, ze bede miala corke. Zdziwilam sie no ale pytam jak... a on do mnie, ze bede miec corke tylko musze w niego uwierzyc i wziac slub koscielny. Mowie, ze chyba sobie jaja ze mnie robi... a on, ze mam wziac slub i nie zartuje... Normalnie sie trzese :p bo potem on sie rozmazal i sen sie jakby zmienil na sen z mezem w domu... Czuje sie jak wariatka, mam ciarki ;p Maz tez jak mu opowiedzialam...

dZhdp1.png

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ej musze to napisac. Rozmawiamy z mezem i nie wiemy co o tym myslec... Dobrze wiecie jak jestem "wierzaca"... No w ogole. Ani do kosciola nie chodzimy, nie obchodzimy swiat... i jakis taki zwykly sen mialam. Jakies pierdoly i tak jakby ten sen sie rozpadl i zobaczylam takiego jakby starca w lachmanach. Na jakiejs drodze. On kazal mi podejsc, usiadl na jakis kamieniach, nie widzialam za bardzo twarzy ale oczy... takie stare. Powiedzial mi, ze bede miala corke. Zdziwilam sie no ale pytam jak... a on do mnie, ze bede miec corke tylko musze w niego uwierzyc i wziac slub koscielny. Mowie, ze chyba sobie jaja ze mnie robi... a on, ze mam wziac slub i nie zartuje... Normalnie sie trzese :p bo potem on sie rozmazal i sen sie jakby zmienil na sen z mezem w domu... Czuje sie jak wariatka, mam ciarki ;p Maz tez jak mu opowiedzialam...

:O

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)
    Kolejny piękny dzień się zapowiada :)

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

• Seli Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) My z mężem się otrząsnąć nie możemy nawet przy kawie :P A on wie, że sny u mnie dużą rolę w życiu odgrywają :P

Ogólnie chcemy na zakupy się przejść i do kina może :)

dZhdp1.png

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi to się wiecznie windy snią :p
    Ja to bym chętnie spacer urządziła dzisiaj ale zobaczymy jak to wyjdzie :)

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

• Seli Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Windy? :D
    Pogoda ma być super - u mnie na pewno :P i już świeci piękne słoneczko i w ogóle :P jutro ma być jeszcze piękniej i zrobimy grilla na balkonie :D

dZhdp1.png

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak i to zawsze w negatywnym sensie. A to się urwie, albo zatnie, albo wozi na inne piętra. Te sny są zawsze takie straszne :p

Oo grill! Przyślij kiełbaske na lubelszczyzne ;D
    U mnie chyba wczoraj gdzieś sąsiedzi grillowali bo takie zapachy byly :)

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

• Seli Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To bym się bała :P bo miałam lęki kiedyś wielkie przed windą :P

A mogę przesłać :D

dZhdp1.png

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak samo! :D kiedyś do koleżanki biegałam na 7 piętro po schodach, bo się windy bałam :p

To dobrze, bo ona już mi pachnie ;D

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Seli, może Pan Bóg Cię odwiedzil :) warto uwierzyć. Ja wiem ze to działa :))) niesamowity sen! Powinniście poważnie o tym wszystkim pomyśleć :) moim zdaniem :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli może Twój sen to znak od Boga, żeby coś w życiu zmienić. A nie chcielibyście ślubu kościelnego? To wspaniałe przeżycie :-)

Ja też miałam dzisiaj sen o sianie. Że jest lato i zbieramy siano hehe.

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Hej :)
    Seli, może Pan Bóg Cię odwiedzil :) warto uwierzyć. Ja wiem ze to działa :))) niesamowity sen! Powinniście poważnie o tym wszystkim pomyśleć :) moim zdaniem :)

Myślimy, naprawdę... Chyba nic takich emocji nie wzbudziło :P bo u mnie sny się spełniają, bardzo często.

dZhdp1.png

‹‹ 847 848 849 850 851 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ