Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
W sumie u nas podobnie
Bo ja jestem okropna z charakteru
Ale po ślubie było dużo lepiej
A ostatnio to już w ogóle, nie pamiętam kiedy się kłóciliśmy, lubimy jedynie się drażnić w żartach 
Alex to żeś zabalowała
Jak łepetynka boli
to jak z tymi rowerami będzie? hehehe
-
No tak
mnie takie czeka po radzie pedagogiczne
w sumie zwołana trochę tak nagle... ale za tydzień
-
Magdaa21 wrote:Seli to Ty miałaś nauki przedmalzenskie?

Tak, rok temu w sierpniu
u Dominikanów i akurat to mi się podobało
ale nie zrobiliśmy poradni i nie wiem jak nasze papiery, czy się nie przeterminowały
-
Seli wrote:Jutro idziemy do kościoła
bo nie potrafię tego zignorować, ani ja ani mąż 
Z tego co pamiętam jesteś z Wrocławia i wspominałaś cos o naukach że byłaś u Dominikanów-jakby co polecam ich bardzo serdecznie nie tylko do nauk ale ogólnie do pogadania również-w szczególności jednego stamtąd którego dobrze juz poznałam i mogę w ciemno polecać

Wracając do snu-jesteś w stanie cos więcej o tym człowieku powiedzieć czy tylko tyle co pamiętasz i napisałaś?
I spokojnie, nie masz sie czego bać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 09:43
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Seli wrote:Tak, rok temu w sierpniu
u Dominikanów i akurat to mi się podobało
ale nie zrobiliśmy poradni i nie wiem jak nasze papiery, czy się nie przeterminowały 
Nauki sie nie przeterminowują
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Rowery pewnie będą po południu jak sie w sobie zbiorę: p teraz kawka i śniadanie, dopiero z łóżka się zwlekłam.
Nauki się nie przdterminowuja ale poradnia chyba jest ważna jakiś czas tylko. My chodziliśmy do opolskiej katedry na nauki
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Rowery pewnie będą po południu jak sie w sobie zbiorę: p teraz kawka i śniadanie, dopiero z łóżka się zwlekłam.
Nauki się nie przdterminowuja ale poradnia chyba jest ważna jakiś czas tylko. My chodziliśmy do opolskiej katedry na nauki
Nie wiem jak poradnia bo mysmy robili ja baaardzo niedługo przed ślubem (moze z 2 tygodnie przed ślubem mieliśmy ostatnie spotkanie
) 
Rowerki fajna sprawa bo rozruszasz sie, ale masz racje ogarnij najpierw sie żeby dobrze Ci sie jeździło bez skutków ubocznych
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Był taki w łachmanach, niebieski kolor miały ale chyba nie całe, ale takie trochę jak arab :p i tak szedł drogą i jak podeszłam to usiadł na jakiś gruzach i właśnie ze mną rozmawiał
Moje reakcje "no bez jaj" były bezcenne
wiem, że widziałam tylko oczy i jakieś takie komsyki włosów ciemnobrązowe i ala loki
ale twarzy, koloru oczu nie pamiętam. Na pewno dojrzały mężczyzna, bo stary to tak chyba za dużo powiedziane
I pamiętam jak ci ludzie za nim szli i tak się jakby rozeszli po bokach jak ze mną rozmawiał i oni byli na czarno. To nie było takie jakby hmm... Święte objawienie
Ani nie wyglądało jak z jakiś czytań, filmów itp. Dlatego czuje, że to było bardzo realne... W sensie znaczące. Nie przedstawił się ale ja wiedziałam, że to postać Jezusa. Potem to się rozmyło... To w ogóle taki sen w śnie
Że widziałam potem dwójkę dzieci, te leki które biorę i córka była starsza właśnie, większy dom. I w tym dalej jeszcze zadzwonił mi telefon i nie odbierając go usłyszałam męski głos, który mówił jeszcze raz bym uwierzyła i że martwi go moja sprawa... Ogólnie takie poczucie u mnie się pojawiło, że to tak jakby mój opór był przed wszystkim. I że coś jest tam dla mnie przychylne ale ja się opieram... Ehh pokopane to
mam taki mętlik w głowie i w ogóle 
A Dominikanie mi się podobali
naprawdę mądrze mówili bo rzadko można kogoś takiego na drodze spotkać
Ale też mamy w parafii starego proboszcza, facet jest już koło 90 ale też jest bardzo fajny i najpierw porozmawiamy z nim... Po raz kolejny hehehe :p
-
Seli-jesli masz sprawdzoną osobę to oczywiście idz najpierw tam do niego
spokojnie nie wygoni Cię 
O tyle warto do zaufanej albo polecanej żeby sie nie zrazić bo wiadomo ludzie są różni
No Dominikanie to akurat moge powiedzieć -życiowi
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Zjadłam pyszną jajeczniczkę z pomidorkami koktajlowymi, szczypiorkiem i grzanki do tego
Cud miód, przestała boleć głowa prawie 
Ok 12-13 jedziemy na rowery i od razu później jakiś obiad na mieście dzisiaj
Mamy cudowny weekend dla siebie
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Zjadłam pyszną jajeczniczkę z pomidorkami koktajlowymi, szczypiorkiem i grzanki do tego
Cud miód, przestała boleć głowa prawie 
Ok 12-13 jedziemy na rowery i od razu później jakiś obiad na mieście dzisiaj
Mamy cudowny weekend dla siebie 
Super plan na dzisiaj macie
Ja wyciągam męża na karmienie kaczek!
niedługo sie zbieramy
i potem jakieś zakupy
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
My po śniadaniu, sprzątamy i ja się mizdrzę
maseczka na twarzy, włosy i ruszymy na zakupy i może spacer
-
A ja teraz sprzątam, zrobię obiadek dla męża, się ogarnę przed jego powrotem z pracy, może jakieś seksy będą
a potem pojedziemy do taty z życzeniami 
My nauki też mieliśmy weekendowe ale było super
chętnie bym to powtórzyła
my należymy do parafii franciszkanów, też są fajni, z proboszczem się rozmawia jak że swoim
tylko ten jeden co do nas po kolędzie przyszedł to jakiś nawiedzony
A ci starsi franciszkanie to bardzo sympatyczni są, poznałam ich przy organizacji ślubu i cieszę się że braliśmy ślub właśnie u nich a nie w mojej rodzinnej parafii
-
A mój powiedział, że seksów nie będzie na kocią łapę
hahahaha stwierdził, że go przeraził ten sen :p i powtarza,że ja mam zawsze jakieś sny i już nigdy ich nie zamierza kwestionować więc tego tym bardziej ;P smutno...
muszę jakieś tutaj czarne moce przywołać i go sprowadzić na złą drogę

-
A tak jeszcze by rzucić pozytywny powiew a nie tylko moje narzekania ostatnio ;P to... Od razu wzięłam dziś dużą dawkę leku
Bo wczoraj czułam się super na nim, i dziś po pierwszej pełnej dawce też jest ok
Szok i może coś tam zmieni się na lepsze
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH