Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie u nas podobnie :P Bo ja jestem okropna z charakteru :P Ale po ślubie było dużo lepiej :) A ostatnio to już w ogóle, nie pamiętam kiedy się kłóciliśmy, lubimy jedynie się drażnić w żartach :D

Alex to żeś zabalowała :D Jak łepetynka boli :P to jak z tymi rowerami będzie? hehehe

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex pisała, że będzie bajlando :p A jak bylo bajlando to nic dziwnego, że głowa boli :p

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak :P mnie takie czeka po radzie pedagogiczne :P w sumie zwołana trochę tak nagle... ale za tydzień :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli to Ty miałaś nauki przedmalzenskie? :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Seli to Ty miałaś nauki przedmalzenskie? :)

Tak, rok temu w sierpniu :P u Dominikanów i akurat to mi się podobało :P ale nie zrobiliśmy poradni i nie wiem jak nasze papiery, czy się nie przeterminowały :P

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Jutro idziemy do kościoła :P bo nie potrafię tego zignorować, ani ja ani mąż :P

Z tego co pamiętam jesteś z Wrocławia i wspominałaś cos o naukach że byłaś u Dominikanów-jakby co polecam ich bardzo serdecznie nie tylko do nauk ale ogólnie do pogadania również-w szczególności jednego stamtąd którego dobrze juz poznałam i mogę w ciemno polecać :P ;)

Wracając do snu-jesteś w stanie cos więcej o tym człowieku powiedzieć czy tylko tyle co pamiętasz i napisałaś? ;)
    I spokojnie, nie masz sie czego bać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 09:43

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • terka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Tak, rok temu w sierpniu :P u Dominikanów i akurat to mi się podobało :P ale nie zrobiliśmy poradni i nie wiem jak nasze papiery, czy się nie przeterminowały :P

Nauki sie nie przeterminowują ;)

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rowery pewnie będą po południu jak sie w sobie zbiorę: p teraz kawka i śniadanie, dopiero z łóżka się zwlekłam.
    Nauki się nie przdterminowuja ale poradnia chyba jest ważna jakiś czas tylko. My chodziliśmy do opolskiej katedry na nauki :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • terka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Rowery pewnie będą po południu jak sie w sobie zbiorę: p teraz kawka i śniadanie, dopiero z łóżka się zwlekłam.
    Nauki się nie przdterminowuja ale poradnia chyba jest ważna jakiś czas tylko. My chodziliśmy do opolskiej katedry na nauki :)

Nie wiem jak poradnia bo mysmy robili ja baaardzo niedługo przed ślubem (moze z 2 tygodnie przed ślubem mieliśmy ostatnie spotkanie :P ) :D

Rowerki fajna sprawa bo rozruszasz sie, ale masz racje ogarnij najpierw sie żeby dobrze Ci sie jeździło bez skutków ubocznych :P

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam nauki weekendowe z poradnia od razu :)
    Dominikanie spoko, fajni księża są też w parafii obok zoo, przy akademikach :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Był taki w łachmanach, niebieski kolor miały ale chyba nie całe, ale takie trochę jak arab :p i tak szedł drogą i jak podeszłam to usiadł na jakiś gruzach i właśnie ze mną rozmawiał :P Moje reakcje "no bez jaj" były bezcenne :D wiem, że widziałam tylko oczy i jakieś takie komsyki włosów ciemnobrązowe i ala loki :P ale twarzy, koloru oczu nie pamiętam. Na pewno dojrzały mężczyzna, bo stary to tak chyba za dużo powiedziane :P I pamiętam jak ci ludzie za nim szli i tak się jakby rozeszli po bokach jak ze mną rozmawiał i oni byli na czarno. To nie było takie jakby hmm... Święte objawienie :P Ani nie wyglądało jak z jakiś czytań, filmów itp. Dlatego czuje, że to było bardzo realne... W sensie znaczące. Nie przedstawił się ale ja wiedziałam, że to postać Jezusa. Potem to się rozmyło... To w ogóle taki sen w śnie :P Że widziałam potem dwójkę dzieci, te leki które biorę i córka była starsza właśnie, większy dom. I w tym dalej jeszcze zadzwonił mi telefon i nie odbierając go usłyszałam męski głos, który mówił jeszcze raz bym uwierzyła i że martwi go moja sprawa... Ogólnie takie poczucie u mnie się pojawiło, że to tak jakby mój opór był przed wszystkim. I że coś jest tam dla mnie przychylne ale ja się opieram... Ehh pokopane to :P mam taki mętlik w głowie i w ogóle :)

A Dominikanie mi się podobali :P naprawdę mądrze mówili bo rzadko można kogoś takiego na drodze spotkać :P Ale też mamy w parafii starego proboszcza, facet jest już koło 90 ale też jest bardzo fajny i najpierw porozmawiamy z nim... Po raz kolejny hehehe :p

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli-jesli masz sprawdzoną osobę to oczywiście idz najpierw tam do niego ;) spokojnie nie wygoni Cię :P
    O tyle warto do zaufanej albo polecanej żeby sie nie zrazić bo wiadomo ludzie są różni :P
    No Dominikanie to akurat moge powiedzieć -życiowi ;)

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadłam pyszną jajeczniczkę z pomidorkami koktajlowymi, szczypiorkiem i grzanki do tego :) Cud miód, przestała boleć głowa prawie :)
    Ok 12-13 jedziemy na rowery i od razu później jakiś obiad na mieście dzisiaj :) Mamy cudowny weekend dla siebie :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze naprawdę niesamowity sen :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Zjadłam pyszną jajeczniczkę z pomidorkami koktajlowymi, szczypiorkiem i grzanki do tego :) Cud miód, przestała boleć głowa prawie :)
    Ok 12-13 jedziemy na rowery i od razu później jakiś obiad na mieście dzisiaj :) Mamy cudowny weekend dla siebie :)

Super plan na dzisiaj macie ;)

Ja wyciągam męża na karmienie kaczek! :D niedługo sie zbieramy :D i potem jakieś zakupy ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po śniadaniu, sprzątamy i ja się mizdrzę :D maseczka na twarzy, włosy i ruszymy na zakupy i może spacer :)

dZhdp1.png

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja teraz sprzątam, zrobię obiadek dla męża, się ogarnę przed jego powrotem z pracy, może jakieś seksy będą :D a potem pojedziemy do taty z życzeniami :)
    My nauki też mieliśmy weekendowe ale było super :) chętnie bym to powtórzyła ;) my należymy do parafii franciszkanów, też są fajni, z proboszczem się rozmawia jak że swoim :) tylko ten jeden co do nas po kolędzie przyszedł to jakiś nawiedzony :P A ci starsi franciszkanie to bardzo sympatyczni są, poznałam ich przy organizacji ślubu i cieszę się że braliśmy ślub właśnie u nich a nie w mojej rodzinnej parafii :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Seli Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój powiedział, że seksów nie będzie na kocią łapę :D hahahaha stwierdził, że go przeraził ten sen :p i powtarza,że ja mam zawsze jakieś sny i już nigdy ich nie zamierza kwestionować więc tego tym bardziej ;P smutno... :P muszę jakieś tutaj czarne moce przywołać i go sprowadzić na złą drogę :P :D

dZhdp1.png

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ze rozmowa o naukach. My tez byliśmy u domibikanow na naukach. A teraz po przeprowadzce nalezymy do parafii bernardynow. Jest moc.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak jeszcze by rzucić pozytywny powiew a nie tylko moje narzekania ostatnio ;P to... Od razu wzięłam dziś dużą dawkę leku :) Bo wczoraj czułam się super na nim, i dziś po pierwszej pełnej dawce też jest ok :) Szok i może coś tam zmieni się na lepsze :)

dZhdp1.png

‹‹ 849 850 851 852 853 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Akcesoria do gondoli – co warto mieć pod ręką?

Komfortowy spacer z maluchem zaczyna się od dobrze dobranych akcesoriów do gondoli. Sprawdź, co naprawdę warto mieć pod ręką, by zadbać o wygodę i bezpieczeństwo dziecka.      

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ