Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli na pewno sie zmieni na lepsze!
musi! 
Moj maz należał do parafii gdzie są dominikanie.
Teraz mieszkamy przy parafii zakonu redemptorystów
tak bardzo zakonnie 
Bardzo dobrze sie tutaj czujemy
Ciekawe gdzie nas kiedyś wymiecie dalej bo zapewne Gliwice nie będą miejscem docelowym-tak czuje
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Hej wam ;)ja wysprzatalam domek z mezem ;p później byliśmy w sklepie ;p potem wzięliśmy pieselami na długi spacer
u nas dzisiaj pięknie i cały tydzień ma taki być po ponad 20 stopni
ale w Polsce słyszałam ze podobnie ;p
Co do snów to ja tez ciężko je znoszę bo dużo się spełnia albo o czymś mi mówi ale wtedy czuje ze ten sen coś ma znaczyć dla mnie , jakoś wewnętrznie ;p bo miewam tez sny głupie nic nie znaczące i nic wtedy nie czuje Haha ... dlatego seli ja bym ten sen potraktowała bardzo poważnie
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
My dopiero wróciliśmy
Wyjechaliśmy po 12. Byliśmy ze 30 km na rowerach, później na obiedzie w Manekinie, a pod koniec pojechaliśmy do Decathlona po kartę podarunkową na prezent dla kolegi. Masakra, nogi do tyłka wchodzą i pewne miejsce się zagotowało
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Uwaga będzie marudzenie

Dziewczyny jak mnie wszystko boli! Jasny gwint kto mnie skusił na taki długi spacer... Za stara i za okrągła juz jestem na takie wyprawy!
Czuje się jakbym była 10h na siłowni albo po maratonie jakimś... Czuje każdy każdziuśki mięsień swojego ciała...
Mąż zrobił masaż ale to jeszcze nie to... Jedynie co lepiej to to że mogę się na łóżku obrócić na drugi bok bo nawet tego z początku nie umiałam jak sie położyłam
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Hahaha
oj Terka
a Ogier daje w kosc?
My wracamy do domu, obkupilam sie! Dwie takie narzutki, skorzana spodniczke, tunike i bluzke
tak dosc elegancko, powazniej
i dzis mnie nic nie boli
bylismy na pizzy - a co 
Mala - ja mam tak samo! Wiem, ze pewne sny sie spełnią, w ogóle kiedys mialam tak, ze snily mi sie kruki czy to tam wrony... i one lataly czarna chmara nade mna. Wtedy predko pojechalam do lekarza no i po operacji (gdzie mialam ten krwotok wewnetrzny z torbieli) snilo mi sie, ze te ptaszydla sie rozproszyly
a czasem mi sie glupoty snia nic nieznaczace.
-
Terka bidaku ;p
ALex to teraz nic tylko odpoczywać ;p
Seli w takim razie bierz na poważnie ten sen ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Biore ;p jutro idziemy do kosciola a w poniedzialek do kancelarii. Juz mam sukienke wybrana ;p
-
Ja naprawdę nie mogę tego zignorować, poza tym nawet jeśli nie będę miała córki... To dziadek męża odejdzie w spokoju i nie będę przeklęta
-
Mała_Mii wrote:Seli co Ty mówisz ?
ale poczekaj kancelarii ? A po co 
Oj w sensie plebani
żeby datę umówić i czy na tych papierach co mamy nam udzielą ślubu
-
panipuchatkowa wrote:A o co chodzi z kancelaria Seli? Chyba cos przeoczylam. Ja jestem na zakupach jedzeniowych. Na jutro rosolek i tortilla.☺
Bo decydujemy się na kościelny po moim śnie
-
Pewnie w majówkę jakoś
nie wiem
Bo może moi rodzice by wtedy byli... Bo tak to pewnie nie przyjadą....
-
Haha Seli, ale zmiany!
Jaka nagła decyzja
Trzymamy kciuki w takim razie żeby wszystko gładko poszło 
Ja padam na twarz. Wykąpałam się i włączam sobie serial, dzisiaj już nie wstaję
Tak mnie boli krocze że masakra. A jutro będą zakwasy.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex - ahahahhaaha
sorki, to nie jest śmieszne
ale wiem co to znaczy
po rowerze oczywiście.
Nie no... Jak się obudziłam miałam ciarki, a już tyle razy się zbieraliśmy, że trzeba to zrobić szybko i konkretnie
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH