Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Plamka_92 wrote:Chrzestna mojego brata też nie mogła zajść w ciążę i zdecydowali się na adopcję
Ostatecznie wyszło, że adoptowali 3 dziewczynki - siostry 
O
A pamiętacie jak pisałam o jednym moim uczniu? Od czerwca go nie będzie u mnie
spisali go totalnie na straty i ma być w internacie szkoły specjalnej... Ciężko mi pogodzić się z tą decyzją, szkoda, że on ma pokopaną sytuacją a my nie możemy być rodziną zastępczą.... Będę przeżywać to, na sto procent to przeryczę, bo mi żal tego dziecka niesamowicie. On sobie bardzo dobrze radzi, a jak nie będzie realizował podstawy programowej to się okropnie cofnie ;(
-
Tamta kobieta nie powinna być rodziną zastępczą ;/ Olewała go, zaniedbany jest, to widać. Ale ona ma kasę bo ma kilkoro dzieci pod opieką, dorobiła się i teraz ich "wywala" ;/
-
Jest...
Chciałabym jakoś pomóc, ale nic nie wskóram. W dodatku pewnie on się dowie ostatniego dnia ;/
-
Biedak, jeszcze tak tuła się od jednych drzwi do drugich bo tu był tylko 1,5 roku... A u poprzedniej podobno rok. To przykre w naszym państwie, ale ludzkości nie zbawimy choćby nie wiem co. Ehh, mam nadzieję, że będzie miał tylko lepoiej mimo wszystko...
-
Mi też ciężko to zrozumieć....
Eh, chyba zaraz pójdę spać
-
A my oglądamy spongeboba
ja się haham, mąż patrzy z politowaniem
wczoraj w ogóle popłakałam się ze śmiechu, bo chciał grać w fife więc dał mi oglądać yt, wymęczył się, odpalił fifę i zawołałam go, że o 21 pranie było nie rozwieszone
więc musiał rozwieszać.
-
Czasem tak jest....
Mnie i po wodzie potrafiło wzdymać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 20:25
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH