Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Wykupiłam już leki które mam brać przed HSG
Wczoraj dostałam receptę.
Przeciwzapalny mam zacząć brać na 3-4 dni przed miesiączką (tylko jak wyczaić kiedy @ przylezie? ;p )
Zaczęłam się stresować zabiegiem, bo dotarło do mnie, że jak wszystkie badania będą ok to HSG będzie lada moment

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Regularne, ale jednak są kilkudniowe wahania. Ale przeglądałam wszystkie wykresy i faza lutealna trwa z reguły 12-13 dni i tym tropem będę szła :p
No u mnie zawsze 12
ale dopiero od niedawna. Bo tak to 8, 10
-
Moze to poczatki normowania byly. Teraz juz w kazdym 12
-
Ja owualcji zaobserwowanej i takiej pewnej jak teraz to nie miałam. Od września jestem na ovu i to sobie notowalam. Miałam jakieś tam niewielkie skoki, owy wyznaczało ale np. Miałam cały miesiąc jakieś plamienia. Albo okres przychodził szybko, jakoś w 5 dpo zaczynały się plamienia. Cuda wychodziły. Teraz to bardziej pewne bo dupka biorę: )
Dzisiaj w pracy masakra. Dzieci tak dają czadu ze z nerwów zjem zaraz paznokcie chyba. Pociesza mnie jedynie wizja zakupów po pracy. Byle do 15.30.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A ja 20 min... Masakra. ;p jest jeszcze goraco.
-
A ja wlasnie start jak z procy ;p na pelnym silniku, bo o 7 juz podlogi mialam pomyte i odkurzone ;p ale teraz padam.
-
Hej kobietki u mnie dziś piękny dzionek a ja jak zwykle do 17 w pracy, będę korzystać później

Czekamy na wieści od Mii
Alex kciuki na owocny finisz Cyklu:)
A ja kobietki myślę o wizycie kontrolnej raczej w przyszły wtorek, bo do tego nie wiem czy @ odpuści slabiutka jest i nie wiem czy się rozkręca czy będzie tak słabo ale dłużej ech,22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Wrocilam do domu
czemu jutro piatek a nie sobota? Padam na twarz... ale zrobilam sobie test owu, pieeeekne dwie grube krechy, testowa nawet ciemniejsza od kontrolnej ;p ciekawe...
-
Nie sadze by klamal ;p mysle, ze bedzie. Ja juz po porannym seksie
tak zwanym switancu
haha ale i tak endo mialam cienke i nie sadze by super bylby ten pecherzyk ;p ale fajnie ze jest.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH