Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Plamka - że ja mam na pewno zły wynik shgb i owulacji nie będzie i może za 3 miesiące będą.... Mam jednego do konsultacji i chyba tam pójdę.
Kumulacja
-
Może... ale ile można ? ;/ nie wiem czy to ja jestem nienormalna czy mam takie "szczęście"...
-
A już sama nie wiem ;( zobaczymy jak będzie wyglądać ta owulacja i progesteron.
-
Seli ja bym skonsultowała jednak z innym. Bp tamten co: Nic nie będzie będą zle wyniki itd. I co mylił sie. Nie jest wart zaufania moim zdaniem. Widać ze ma w d...pacjenta skoro mówi takie rzeczyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Z mężem stwierdziliśmy, że jakiś obiad w restauracji byśmy zrobili, bo w sumie taka wiocha nic nie zrobić, a też już nie mamy nie wiadomo jakich wydatków no i też nie są to jakieś przeogromne koszta w restauracji.
-
terka wrote:Seli ja bym skonsultowała jednak z innym. Bp tamten co: Nic nie będzie będą zle wyniki itd. I co mylił sie. Nie jest wart zaufania moim zdaniem. Widać ze ma w d...pacjenta skoro mówi takie rzeczy
dziewczyny tu idą za nim w ogień ;/ staram się jakoś to zrozumieć... -
Sukienkę mam upatrzoną
a fotograf nie potrzebny, akurat jakoś na wszelkich imprezach u nas sobie radzimy " w gronie" i robią takie zdjęcia i filmy, że hej
także jakieś pamiątki na pewno będą 
no masz rację Terka, 21.04 jestem na warsztatach "obudź w sobie życie" i ma być tam dr. Gizler z kliniki, podobno świetny jest i mam iść "po znajomości" bo już tak koleżanka mi grunt u niego przygotowała tylko nie byłam pewna... -
O Alegzi też coś o tych warsztatach pisała właśnie; ) a co do restauracji to dobry pomysł: ) obiad, tort i spoko

21.04 to ja mam sądny dzień i będę test robić; ) nadal mnie dzisiaj pobolewa brzuch miejscami. I głodna jestem totalnie. Zaraz dopiero będę obiad robić bo wróciliśmy niedawno z zakupów.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Seli wrote:dziewczyny tu idą za nim w ogień ;/ staram się jakoś to zrozumieć...
To, że inne dziewczyny idą za nim w ogień to nie znaczy, że on musi się sprawdzić u Ciebie.
Zrobisz jak będziesz uważać
a nasze zdanie znasz 
Fajnie, że zdecydowaliście się na obiad w restauracji

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Głowa do góry, zapisuj się i sprawdź