Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
No jak będzie ładny skok to tak

https://zapodaj.net/641aac41e6bc3.jpg.html
pochwalę się testem, mąż się cieszy ale mówi, że mógłby być to ciążowy
za dużo wymaga 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 16:38
-
Mi też się podoba
hahaha
Trochę się denerwuje, bo skoro te owulacje są i co miesiąc to się powtarza... To może u mnie problemem są zrosty i jajowód, a nikt nie chce mi tego zbadać ;( -
Plamka_92 wrote:No nie da się ukryć, że jak jesteś po operacji to jakieś zrosty mogą być.
sam powiedział, że mogę mieć np. skręcony jajowód i zrosty są zawsze jakieś po operacji... uhhh ;/ i może ja siebie spisuje na straty, a tu wyniki dobre i może mały problem jest w tym? ;/ -
Seli wrote:sam powiedział, że mogę mieć np. skręcony jajowód i zrosty są zawsze jakieś po operacji... uhhh ;/ i może ja siebie spisuje na straty, a tu wyniki dobre i może mały problem jest w tym? ;/
A przypomnij dlaczego nie chcą Cię zbadać pod tym kątem?

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Nie wiem ;/ umówiłam wizyty do niego 3 bo miał być monitoring a on 10 dc stwierdził, że dupa blada i mam nie przychodzić tak 2-3 miesiące ;/
-
No właśnie niby wie a widzisz ;/ dla mnie to trochę takie... Od razu bez sensu, od razu nic nie robimy i proszę nie przychodzić ;/
-
Seli kąpiel była lecz za wiele nie pomogło, dzis czuje brzuch ale znosnie a tak miałam zawsze pierwszego dnia( bez tabletek nie wyrobiłem bym) a to już drugi zobaczymy nie ma co na zapas się stresować, widocznie taki mój urok
A ha już po pracy juuupiii22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
A ja chyba depresjo-wkurwa mam owulacyjnego ;p bo już się nakręcam wściekła
ale i głodna jestem to może taka kumulacja
-
Lekarze ogólnie to ciężkie przypadki
mi stwierdził po stracie że czego się martwię jestem młodą a że tyle czasu się starałam to nic był by problem jak bym miala przed 50 i chciała mieć dzieci
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Seli a jest jeszcze jakiś polecany lekarz we Wrocławiu, żeby się skonsultować?
Wytłumaczył Ci chociaż dlaczego trzeba czekać, co to da?
Ja jak wczoraj byłam po receptę u lekarza to zadzwoniła do niego pacjentka, że chce przyjechać do Lublina na udrażnianie jajowodów z Wrocławia

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH