Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała - mnie wcale to nie dziwi że tak zareagowałaś... Samo pobranie krwi meczy (im więcej tym bardziej-logiczne
) a ciąża tez dla organizmu przecież jest obciążeniem jakimś -radosnym bardzo ale jednak obciążeniem 
Alex- no bardzo rodzinnie macie- super tak
Seli- witaj w klubie my tez często we dwójkę jesteśmy, ewentualnie znajomi. Z rodzina rzadko sie widzimy.
Dziewczyny dzisiaj pojechaliśmy do Katowic, jakieś bla bla spotkanie (takie co czasem dzwonią z oferta nie do odrzucenia
) maz chciał jechać, do odebrania za udział w spotkaniu jakies prezenty do wyboru- mowia ze trzeba zdecydowac przez telefon co chcemy to wybraliśmy ekspres do kawy. I tak sobie myslimy-dobra pojedziemy i tak nic nie kupimy ale ekspres będzie 
Posiedzieliśmy trochę, oczywiście super giga super rzeczy za jeszcze bardziej super giga ceny i okazje promocje cudawianki (jesli ktoras z was była albo ktoś od was to pewnie wie o czym mowie
).
Oczywiście nie kupiliśmy nic, mamy swoje wydatki ważniejsze niż ultra odkurzacz czy mega mata masująca
oni niezadowoleni (a jakże ale co mnie to-ryzyko zawodowe
) chcemy odebrać nasz ekspres a oni ze juz wszystkie poszły bo ludzie mimo ze wybrali wcześniej co innego to jednak chcieli na miejscu ekpres... No kpina jakas... Specjalnie mamy powiedzieć wcześniej co chcemy to powinni nam zostawić. No ale ok-żeby wybrnąć - mamy odkurzacze do samochodu albo wideorejestrator-tez do samochodu rzecz jasna
to ja (widzieli ze w ciąży jestem) oburzona do nich ze ale o co chodzi-zamawiamy co innego a oni co innego chcą nam dać i wogole bezsens i ze nawet samochodu nie mamy i po co nam to skoro zamawialiśmy ekspres
i powiedzieli ze przesla poczta nam

Takie przygody to tylko na takich spotkaniach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 21:01
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
A ja zasypiam na stojąco. Liczyłam na jakieś seksy, bo już od kilku dni nie było, ale nie mam siły. Zastanawiam się, czy w ogóle wystarczy tych
, żeby do czegokolwiek doszło, bo ostatnio było w dzień owu i tyle. Czasu nie było przez te wszystkie plany, a dzisiaj chyba zasnę na stojąco. Przysnęłam na filmie już, ale musiałam torby spakować i wstałam. Zaraz znowu się kładę
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
panipuchatkowa wrote:Terka ja nie wierze w takie spotkania.☺ od razu jak ktos dzwoni z takimi ofertami to dziekuje za to.☺
Ja wiem tylko to ze faktycznie zawsze jakieś prezenty dają (bo dają
) w och super oferty i mega promocje tylko podczas tego spotkania wierzyc nie musze i nie mam zamiaru 
A ze będą namawiać do kupna-wiem ze będą ale co mnie to
taka ich praca-namawiać i rozdawać prezenty
a moim zadaniem jest wyjaśnić im, że nie kupię nic z ich polki cenowej uwalając sie w raty na conajmniej rok,dwa albo i więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 21:25
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wrote:A ja zasypiam na stojąco. Liczyłam na jakieś seksy, bo już od kilku dni nie było, ale nie mam siły. Zastanawiam się, czy w ogóle wystarczy tych
, żeby do czegokolwiek doszło, bo ostatnio było w dzień owu i tyle. Czasu nie było przez te wszystkie plany, a dzisiaj chyba zasnę na stojąco. Przysnęłam na filmie już, ale musiałam torby spakować i wstałam. Zaraz znowu się kładę
Spokojnie, pamiętaj że wystarczy 1
i jeden żołnierzyk
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Oby
jakoś czuję, że się uda. Nawet mąż się nakręcił i dzisiaj kilka razy słyszałam, że "nie podnoś, bo jesteś w ciąży", albo nie pij coli w ciąży
Szaleństwo. Jak na razie zasypiam i nie mam siły myśleć. Dobranoc
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
panipuchatkowa wrote:Akex no to super!☺ terka w sumie.. Taki ekspres to bym i ja z checia przygarnela!
Jakby bylo cos słabego (albo nam niepotrzebnego) to nawet byśmy nie jechali
ale skoro chcą nam dać (w nadziei ze cos kupimy) cos fajnego to czemu nie 
A mezulo stwierdził ze skoro są w stanie ludziom wciskać rzeczy za 5-6-9tys to znaczy trzeba sie od nich uczyć technik sprzedaży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 22:13
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Oj Terka
my tak z 5 lat temu tez poszlismy bo mieli nam dac skrzynke narzedzi. Zobaczyli nas to nawet nie wpuscili do srodka, kazali poczekac i ze dostaniemy prezent, chwile czekalismy, upomnielismy sie i nic ;p
Alex, ja mialam tak co miesiac ;p
Tempka cos tam skoczyla ale zobaczymy. Dzis sobie zwagaruje 1 godzine ;p
Wiecie co?... Wczoraj kolezanka byla na usg i miala zobaczyc serduszko. Wyslala mi usg i jakos sie zmartwilam, mowila, ze ok. 8 tydzien. Usg mi nie wyglada na taka ciaze, specjalista nie jestem ale po waszych pierwszych usg to te jakies takie jest... Ona ma zwalona ginke ;/ to co mi widziala super owulacje i miesniaki ;/ ale jej tego nie powiem... Uhhh i martwie sie. Czy na usg moze byc po prostu taka zamazana kropka w 8 tygodniu? Moze nienormalna jestem ale spokoju mi to nie daje ;p -
Seli wrote:Oj Terka
my tak z 5 lat temu tez poszlismy bo mieli nam dac skrzynke narzedzi. Zobaczyli nas to nawet nie wpuscili do srodka, kazali poczekac i ze dostaniemy prezent, chwile czekalismy, upomnielismy sie i nic ;p
Alex, ja mialam tak co miesiac ;p
Tempka cos tam skoczyla ale zobaczymy. Dzis sobie zwagaruje 1 godzine ;p
Wiecie co?... Wczoraj kolezanka byla na usg i miala zobaczyc serduszko. Wyslala mi usg i jakos sie zmartwilam, mowila, ze ok. 8 tydzien. Usg mi nie wyglada na taka ciaze, specjalista nie jestem ale po waszych pierwszych usg to te jakies takie jest... Ona ma zwalona ginke ;/ to co mi widziala super owulacje i miesniaki ;/ ale jej tego nie powiem... Uhhh i martwie sie. Czy na usg moze byc po prostu taka zamazana kropka w 8 tygodniu? Moze nienormalna jestem ale spokoju mi to nie daje ;p
Mysmy kiedyś byli na podobnym i prezent byl
teraz na spotkaniu normalnie byliśmy wiec wierze ze faktycznie przyślą poczta
dam znać jak przyjdzie 
Co do USG to chyba zależy od sprzętu duzo-tak mi sie zdaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 05:58
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Mysmy kiedyś byli na podobnym i prezent byl
teraz na spotkaniu normalnie byliśmy wiec wierze ze faktycznie przyślą poczta
dam znać jak przyjdzie 
Co do USG to chyba zależy od sprzętu duzo-tak mi sie zdaje
Oby
bo tak jakos schizy dostalam ;p mam wyrzuty, ze nie powiem jej o gince bo czuje, ze by mnie za wariatke wziela. Choc tamten sprzet niby super byl... ale podobne usg w 6 tygodniu sa na fioletowej galerii ;p wiec moze ta jej o 2 tygodnie zle gada ;p ale nie zapytam sie co i jak bo sie boje ;p
-
Hej dziewczyny. I U mnie dzisiaj temperatura nieco niższa, oby już przewinęło owulację. Ale musiała być wcześniej bo przecież w 19 dc to ja już ciałko żółte miałam, tak szybko by chyba nie powstało. No nic, zobaczymy co sie rozwinie. Pewnie i tak nic z tego...
Zbieram sie do pracy. Jakaś niedospana jestem chociaż cała noc przespalam. Byle dzień w pracy szybko minął.
A u Was jakie plany na weekend?
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny. I U mnie dzisiaj temperatura nieco niższa, oby już przewinęło owulację. Ale musiała być wcześniej bo przecież w 19 dc to ja już ciałko żółte miałam, tak szybko by chyba nie powstało. No nic, zobaczymy co sie rozwinie. Pewnie i tak nic z tego...
Zbieram sie do pracy. Jakaś niedospana jestem chociaż cała noc przespalam. Byle dzień w pracy szybko minął.
Mozliwe, ze byla 2 dni przed wyznaczeniem ale nie koniecznie. Cialko zolte widac 1-2 dni po owu
podobno ;p
Ja ide na przedstawienie moich dzieci, potem w niedziele mam uczelnie. Moze na jakis film do kina bysmy poszli. -
Cześć Dziewczyny

Brr zimno rano na dworze i wietrznie. Ucho mi przewiało
My mamy takie plany na weekend, że w sobote przychodzi do nas szwagierka a w niedzielę wybieramy się na koncert OSTR

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
No tak wyjrzałam za okno to wcale nie tak milutko dziś, wygląda jakby miało padać
-
Seli wrote:Oby
bo tak jakos schizy dostalam ;p mam wyrzuty, ze nie powiem jej o gince bo czuje, ze by mnie za wariatke wziela. Choc tamten sprzet niby super byl... ale podobne usg w 6 tygodniu sa na fioletowej galerii ;p wiec moze ta jej o 2 tygodnie zle gada ;p ale nie zapytam sie co i jak bo sie boje ;p
Spokojnie, czasem ciąża jest młodsza, zależy jakie cykle ma kobieta bo kk dłuższe niż 28 dni to wiadomo ze owu bylo później i zagnieżdżenie później wiec spokojnie
jesli procz wymiarow wszystko bylo ok to powinno byc ok
Poczekamy sie dowiemy
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Witajcie dziewczęta

W końcu piątek
z mężem mamy dużo planów na weekend dlatego tak się cieszę że to prawie już
pojedziemy na działkę coś porobić jutro, może odwiedzimy rodziców
na pewno szybko minie 
U mnie dziś temperatura ciutke wyższa niż wczoraj więc jestem pełna nadzieji że owu jednak była
dziś o 17 50 mam gina, odezwę się wieczorem jak przebiegła wizyta 
Tymczasem życzę miłego dnia
-
alex0806 wrote:Hej dziewczyny. I U mnie dzisiaj temperatura nieco niższa, oby już przewinęło owulację. Ale musiała być wcześniej bo przecież w 19 dc to ja już ciałko żółte miałam, tak szybko by chyba nie powstało. No nic, zobaczymy co sie rozwinie. Pewnie i tak nic z tego...
Spokojnie, jesli ciałko zolte bylo, dupka masz-to mysle ze wszystko jest ok
poza tym taki spadek to nie spadek! Dalej wysoko sie trzyma
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Spokojnie, czasem ciąża jest młodsza, zależy jakie cykle ma kobieta bo kk dłuższe niż 28 dni to wiadomo ze owu bylo później i zagnieżdżenie później wiec spokojnie
jesli procz wymiarow wszystko bylo ok to powinno byc ok
Poczekamy sie dowiemy 
No ona miała niby ogólnie regularne ale w ciążę zaszła w pierwszym cyklu po odstawieniu hormonów
więc ciężko cokolwiek powiedzieć. Ogólnie wkręcam sobie różne wyrzuty sumienia, że nie powiem jej o tej gince bo ona do niech chodzi od lat... 
Miss to czekamy na wieści
Ja swojego chyba naprawdę oleje... Żaden nie dostał szansy po drugiej wizycie hahahaha
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH