Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Cos wykombinujemy

Wczoraj maz dzwonil podpytywac jak rodzina wakacje ma zaplanowane to ogolnie kazdy zadowolony, ale taka szczera radosc z naszego slubu
a niby kontaktu nie mamy jakiegos super wspanialego. Na wielkanocy slyszelismy "moje zapasowe dzieci"
mile to jest. Tak ciesze sie, ze cos robimy i organizujemy i tak dla wszystkich to taka radosc.
terka lubi tę wiadomość
-
Troche sie u nas posypie takich, dwa sluby, chrzciny
a i majowkowy grill chca robic dla rodziny i znajomych.
-
Mamy dwie restauracje na oku, fajne menu i ceny tez fajne ;p
-
Cześć wam kobity

Trzymam kciuki za wizytę dzisiaj
Seli często się zdaza ze ciąża jest młodsza niż wychodzi bo praktycznie mało kobiet ma owu prezyzyjnie w 14 dc
Ale oczywiście obraz zależy tez od sprzętu jak i kompetencji lekarza
Co do ceny No to faktycznie trochę wam policzyli u mnie w najlepszej restauracji w mieście cena jest 190zl za osobę (właśnie patrzyłam na stronie )ale to jest za normalne wesele 4 czy5 gorących posiłków mnóstwo przystawek No i wódka zawsze 0,5 na osobę jest gratis ... można dokupić u nich więcej ale z reguły wiem ze sama w sklepie kupisz taniej wiec może kupcie sami sobie wódkę napewno możecie mieć swoją ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 11:38
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
U nas nie bedzie wodki, szampan na toast pol na pol, bo bede miec i w ciazy, karmiace no i ludzi w krucjacie ;p
-
No o fajnie co kto lubi
u mnie oprucz tej wódki był szaman i wino ;)ale kobity Piły a panowie którzy wola miękki trunek piwko popijali ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
U nas nie bylo wcale alko.
Nic a nic
nie chcieliśmy.
Nie było szoku na miejscu bo przy zaproszeniach mówiliśmy jak planujemy
Nie widziałam niezadowolenia ze strony ludzi, którzy przyszli wszyscy dobrze się bawili do końca i mogli wracać autami
nie żałuje takiej decyzji
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
My bylismy na slubie wlasnie, gdzie para miala krucjate i polowa rodziny, po toascie staly alkohole i praktycznie nikt nie polewal z wyboru bo jak polowa nie pije to oni tez stwierdzili, ze nie i bylo w porzadku
My nie chcemy robic popijawy, to ma byc obiad
-
Seli wrote:My bylismy na slubie wlasnie, gdzie para miala krucjate i polowa rodziny, po toascie staly alkohole i praktycznie nikt nie polewal z wyboru bo jak polowa nie pije to oni tez stwierdzili, ze nie i bylo w porzadku
My nie chcemy robic popijawy, to ma byc obiad 
I fajnie
ma byc po waszemu
owszem goście są ważni, ale to wasz dzień jednak 
My pod koniec kwietnia jedziemy na wesele, alkoholowe z tego co wiem, bo na wsi to ciężko o bez
ale mnie nikt nie będzie namawiał przynajmniej do picia
za wódka jakos niespecjalnie przepadam a zazwyczaj na weselach to jest... A w kieliszku drinka nie zrobi sie przecież 
Ale tym razem sie nie musze martwic o pytania-czemu
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
E tam, ja tez szlam i odmawialam na spotkaniach ;p ale ludzie szanowali

Dzis sie napije! Mam randke w ciemnosci ;7 nie wiem co na to maz ale pewnie bedzie sie cieszyl, ze pogra sobie sam ;p -
Podobno trzeba by tego wina duuuuzo pic ;p a ja korzystam z drogiej kolacji
boje sie ja i moj jadlowstret ;p ale nie bede widziec co jem to moze przejdzie gladko ;p
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH