Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • terka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 05:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss ja tez słyszałam o tym sposobie. Ale trzeba w takim miejscu zeby sie nie starlo to albo zeby nie zmyc przypadkiem.

Co do gina to co Ci szkodzi spróbować skoro polecany? Ten niewiele Ci pomógł przecież i powróżył trochę tylko strasząc wiec nie miej sentymentów do zmiany :P

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;)
    Mnie chyba lapie na okres bol w plecach, w nogach czuje brak magnezu ;p wczoraj mialam bole takie okresowe, ostatnio takie mialam jak bralam anty ;p takze trzeba na ziemie zejsc.

No i... Musze szukac sobie nowej pracy bo moja umowa wygasnie. Jestem na zastepstwo i ta osoba wraca. Wczoraj sie na radzie dowiedzialam.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Miss ja tez słyszałam o tym sposobie. Ale trzeba w takim miejscu zeby sie nie starlo to albo zeby nie zmyc przypadkiem.

Co do gina to co Ci szkodzi spróbować skoro polecany? Ten niewiele Ci pomógł przecież i powróżył trochę tylko strasząc wiec nie miej sentymentów do zmiany :P
    No chyba nie zaszkodzi spróbować :) tylko martwi mnie to że ten nowy przyjmuje tylko w dwa dni tygodnia i pewnie spore kolejki są :( ale dziś może skoczę zapytam kiedy wolny termin mają teraz :) tylko nie wiem na kiedy się zapisać czy od razu po okresie (tak jak tamten kazal) czy dopiero z wynikami hormonów co pewnie wypadnie tak w drugiej połowie cyklu :/

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli to przykro mi... Mam nadzieje ze szybko w miare cos znajdziesz.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znajde od wrzesnia cos, musze poroznosic CV ;) mialam to w poniedzialek zrobic... Ale się lenilam ;p a tutaj o... nie wiem tylko czy przypadkiem caly sierpien nie bede bezrobotna (czyt. nieubezpieczona) wiec dupa z operacji jesli bym chciala...

A mam takiego wkurwa dzis, ze lepiej sie do mnie nie odzywac ;p jakos tak sie obudzilam. Dawno nie mialam takiego pmsu ;p jedynie przy anty...

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli jesZcze straconego dopóki nie ma okresu :) a co do ubezpieczenia to ma z Cię może wciągnąć na swoje albo w biurze pracy sie zarejestruj i będziesz miała ubezpieczenie ;)
    Ja sie zbieram do pracy. Jak już środa minie to jakoś poleci. Najgorsze że tych dzieci tak duzo to mega trudne dni sa, mają jakąś wewnętrzną korbę i szaleją... A ja jestem już zmeczona

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to sa o. Jal środa minie to juz zaraz weekend.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do PUPu na pewno nie pojde, nie jest to warte miesiaca ;)

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli- i źle i dobrze z ta praca u Ciebie bo wiemy jak było ale jednak szkoda...
    Szybciutko cos znajdziesz ;)
    Możesz się zarejestrować w UP i będzie ubezpieczenie ;)

Alex dasz rade!!! :D mówię Ci dasz radę, jeszcze troszkę :)

• terka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Do PUPu na pewno nie pojde, nie jest to warte miesiaca ;)

Uwierz mi jest-1 dzień w up i masz msc ubezpieczenie ;)

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz mial chwile epizod z UP mial ubezpieczenie i zaraz znalazł prace a do tego dostawal przez 3 miesiące kasę z tytułu znalezienia sobie samodzielnie pracy mimo ze już nie byl zapisany w UP.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    UP we Wrocławiu to tragedia.. Mąż był przez miesiąc zarejestrowany jak szukał pracy po studiach i masakra, czeka się wieki, baby niemiłe.
    Lepiej jakby Mąż Cię wciągnął do ubezpieczenia :)

Seli lubi tę wiadomość

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo z tymi UPami to tak jest.. Wczoraj zamówiłam conceive na gemini jak Magda polecalas.☺

Magdaa21 lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Uwierz mi jest-1 dzień w up i masz msc ubezpieczenie ;)
    Aha :p w zyciu. Nienawidze tej instytucji. Papierow, wymyslow a i tak nie pomoga.

Do sierpnia czas...

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Aha :p w zyciu. Nienawidze tej instytucji. Papierow, wymyslow a i tak nie pomoga.

Do sierpnia czas...

Pomogą- nie dadzą pracy ale ubezpieczenie tak :P

• Seli Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie po szkole zarejestrowalam, rok szukalam sama a oni mi dali karte do zrobienia, zrobilam to "Pani naprawde chce pracowac?!" Nie kurwa ;p na niby... to plan mi zrobili, ze jak spelnie te wszystkie punkty to za 2 lata znajde prace ;p a nie mialam zasilku i teraz tez nie dostane bo nie pracuje rok a 10 miesiecy :p wiec nie mam ochoty z nimi sie uzerac.

Mam taki nerw jakis... obudzilam sie z wkurwem. Jak mi wraca pms to juz w ogole gorzej niz jak na anty ;p a jeszcze mnie wydelo i mam takie lekkie bole okresowe...

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsze słyszę ze dopiero po dwoch latach znajdują prace ale ok moze oni cos nawymyślali tam :D kto ich tam wie-ja jestem ubezpieczona pod męża - tak bylo stanowczo łatwiej...

Chyba ze chciałabyś sobie w sierpniu gdziekolwiek cokolwiek dorobić? To tez wtedy masz ubezpieczenie nawet jak 2dni popracujesz :P

Oj Seli i znów cos sie dzieje u Ciebie... No szaleństwo jakieś to przecież...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 09:10

• terka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    No chyba nie zaszkodzi spróbować :) tylko martwi mnie to że ten nowy przyjmuje tylko w dwa dni tygodnia i pewnie spore kolejki są :( ale dziś może skoczę zapytam kiedy wolny termin mają teraz :) tylko nie wiem na kiedy się zapisać czy od razu po okresie (tak jak tamten kazal) czy dopiero z wynikami hormonów co pewnie wypadnie tak w drugiej połowie cyklu :/

A czemu w drugiej połowie? Tak długo sie czeka na te wyniki?

• Seli Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie... raczej wolalabym nie pracowac, bede miala zaplacone za te wakacje.

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Pierwsze słyszę ze dopiero po dwoch latach znajdują prace ale ok moze oni cos nawymyślali tam :D kto ich tam wie-ja jestem ubezpieczona pod męża - tak bylo stanowczo łatwiej...

Chyba ze chciałabyś sobie w sierpniu gdziekolwiek cokolwiek dorobić? To tez wtedy masz ubezpieczenie nawet jak 2dni popracujesz :P

Oj Seli i znów cos sie dzieje u Ciebie... No szaleństwo jakieś to przecież...

Ano... u mnie zawsze cos ;p

dZhdp1.png

‹‹ 928 929 930 931 932 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ