Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Miss ja tez słyszałam o tym sposobie. Ale trzeba w takim miejscu zeby sie nie starlo to albo zeby nie zmyc przypadkiem.
Co do gina to co Ci szkodzi spróbować skoro polecany? Ten niewiele Ci pomógł przecież i powróżył trochę tylko strasząc wiec nie miej sentymentów do zmiany
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Hej

Mnie chyba lapie na okres bol w plecach, w nogach czuje brak magnezu ;p wczoraj mialam bole takie okresowe, ostatnio takie mialam jak bralam anty ;p takze trzeba na ziemie zejsc.
No i... Musze szukac sobie nowej pracy bo moja umowa wygasnie. Jestem na zastepstwo i ta osoba wraca. Wczoraj sie na radzie dowiedzialam. -
No chyba nie zaszkodzi spróbowaćterka wrote:Miss ja tez słyszałam o tym sposobie. Ale trzeba w takim miejscu zeby sie nie starlo to albo zeby nie zmyc przypadkiem.
Co do gina to co Ci szkodzi spróbować skoro polecany? Ten niewiele Ci pomógł przecież i powróżył trochę tylko strasząc wiec nie miej sentymentów do zmiany
tylko martwi mnie to że ten nowy przyjmuje tylko w dwa dni tygodnia i pewnie spore kolejki są
ale dziś może skoczę zapytam kiedy wolny termin mają teraz
tylko nie wiem na kiedy się zapisać czy od razu po okresie (tak jak tamten kazal) czy dopiero z wynikami hormonów co pewnie wypadnie tak w drugiej połowie cyklu 
-
Znajde od wrzesnia cos, musze poroznosic CV
mialam to w poniedzialek zrobic... Ale się lenilam ;p a tutaj o... nie wiem tylko czy przypadkiem caly sierpien nie bede bezrobotna (czyt. nieubezpieczona) wiec dupa z operacji jesli bym chciala...
A mam takiego wkurwa dzis, ze lepiej sie do mnie nie odzywac ;p jakos tak sie obudzilam. Dawno nie mialam takiego pmsu ;p jedynie przy anty... -
Seli jesZcze straconego dopóki nie ma okresu
a co do ubezpieczenia to ma z Cię może wciągnąć na swoje albo w biurze pracy sie zarejestruj i będziesz miała ubezpieczenie 
Ja sie zbieram do pracy. Jak już środa minie to jakoś poleci. Najgorsze że tych dzieci tak duzo to mega trudne dni sa, mają jakąś wewnętrzną korbę i szaleją... A ja jestem już zmeczonaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Do PUPu na pewno nie pojde, nie jest to warte miesiaca
-
Seli- i źle i dobrze z ta praca u Ciebie bo wiemy jak było ale jednak szkoda...
Szybciutko cos znajdziesz
Możesz się zarejestrować w UP i będzie ubezpieczenie
Alex dasz rade!!!
mówię Ci dasz radę, jeszcze troszkę
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Aha :p w zyciu. Nienawidze tej instytucji. Papierow, wymyslow a i tak nie pomoga.terka wrote:Uwierz mi jest-1 dzień w up i masz msc ubezpieczenie

Do sierpnia czas... -
Ja sie po szkole zarejestrowalam, rok szukalam sama a oni mi dali karte do zrobienia, zrobilam to "Pani naprawde chce pracowac?!" Nie kurwa ;p na niby... to plan mi zrobili, ze jak spelnie te wszystkie punkty to za 2 lata znajde prace ;p a nie mialam zasilku i teraz tez nie dostane bo nie pracuje rok a 10 miesiecy :p wiec nie mam ochoty z nimi sie uzerac.
Mam taki nerw jakis... obudzilam sie z wkurwem. Jak mi wraca pms to juz w ogole gorzej niz jak na anty ;p a jeszcze mnie wydelo i mam takie lekkie bole okresowe... -
Pierwsze słyszę ze dopiero po dwoch latach znajdują prace ale ok moze oni cos nawymyślali tam
kto ich tam wie-ja jestem ubezpieczona pod męża - tak bylo stanowczo łatwiej...
Chyba ze chciałabyś sobie w sierpniu gdziekolwiek cokolwiek dorobić? To tez wtedy masz ubezpieczenie nawet jak 2dni popracujesz
Oj Seli i znów cos sie dzieje u Ciebie... No szaleństwo jakieś to przecież...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 09:10
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
MissKathy92 wrote:No chyba nie zaszkodzi spróbować
tylko martwi mnie to że ten nowy przyjmuje tylko w dwa dni tygodnia i pewnie spore kolejki są
ale dziś może skoczę zapytam kiedy wolny termin mają teraz
tylko nie wiem na kiedy się zapisać czy od razu po okresie (tak jak tamten kazal) czy dopiero z wynikami hormonów co pewnie wypadnie tak w drugiej połowie cyklu 
A czemu w drugiej połowie? Tak długo sie czeka na te wyniki?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Nie... raczej wolalabym nie pracowac, bede miala zaplacone za te wakacje.
-
terka wrote:Pierwsze słyszę ze dopiero po dwoch latach znajdują prace ale ok moze oni cos nawymyślali tam
kto ich tam wie-ja jestem ubezpieczona pod męża - tak bylo stanowczo łatwiej...
Chyba ze chciałabyś sobie w sierpniu gdziekolwiek cokolwiek dorobić? To tez wtedy masz ubezpieczenie nawet jak 2dni popracujesz
Oj Seli i znów cos sie dzieje u Ciebie... No szaleństwo jakieś to przecież...
Ano... u mnie zawsze cos ;p
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH