SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • terka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Nie... raczej wolalabym nie pracowac, bede miala zaplacone za te wakacje.

Twoja decyzja-ja tylko rzucam opcjami jakie istnieją ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie mam potrzeby ciaglej pracy, chcialabym odpoczac a tylko sierpien mi na to zostaje :p

Eh i tak mysle co dalej... bo w ciazy na bezrobociu nie chce byc.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • terka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    No nie mam potrzeby ciaglej pracy, chcialabym odpoczac a tylko sierpien mi na to zostaje :p

Eh i tak mysle co dalej... bo w ciazy na bezrobociu nie chce byc.

Tu Ci nic nie doradze już

• Seli Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mi sie nie chce isc na tego proga, czuje, ze bedzie dziadowy ;p

Ogolnie brzuch mnie boli i sie zastanawiam czy ten cykl nie bedzie 26 dniowy. Mam dzis 23 dc...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 09:52

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli zrobisz co uważasz. Mozesz proga sprawdzic przynajmniej będziesz wiedziala czy lekarz sie mylil czy nie.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale jak bedzie slaby to i tak... ja sie myle. Po tych bolach to pewnie mial racje...

dZhdp1.png

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane. Dawno mnie tu nie było. A tyle ludzi znajomych było koło mnie i czasu nie miałam tu zajrzeć. A weeked świętowałam urodziny :-) i tak ten czas zleciał. Wczoraj byłam na wizycie kontrolnej u ginki. Z dzidziusiem wszystko ok. A ja się dalej zmagam z infekcją grzybiczą. Dostałam mocniejsze globulki dopochwowe. Ale bezpieczne dla dzidzi :-). Dupaston cały czas muszę brać. I tak to leci. A co u Was, bo nie dam rady Was nadrobić hehe

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mari, a jak sie czujesz? Spokojnie wszystko oprocz infekcji?

Mari92 lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cześć ;p
    Kurczę seli szkoda Noo ale jak mówisz znajdziesz coś ;) a podpytać tak u męża faktycznie niech Cię ubezpieczy ;)
    I pamiętaj do póki nie ma @ nic nie jest stracone ;p
    Ja w końcu dzisiaj będę włosy farbować ostatni raz farbowałam na poczadku stycznia ... i mam odrost mysi na pół głowy ;D wstrzymywałam si eotzez ciąże .. wiem ze ni u nie szkodzi ale w poprzedniej zafarbowała tydzień przed genetycznymi i syn chory .. wiec tym razem dmuchałam na zimno lepiej chodzić z odrostami i mieć sumienie czyste ;p prenatalne zrobione wszytko dobrze , krew do nifty oddana wiec nic wyniku już nie zmieni ;D to chyba znaczy ze ze spokojem mogę ;p

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari wow u Ciebie juz 16 tydzień. Jak ten czas leci.☺ wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!☺

Mari92 lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Seli :-) oprócz infekcji wszystko ok. A czuje się dobrze.
    Dziękuje Panipuchatkowa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 10:13

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała_Mii wrote:
    No cześć ;p
    Kurczę seli szkoda Noo ale jak mówisz znajdziesz coś ;) a podpytać tak u męża faktycznie niech Cię ubezpieczy ;)
    I pamiętaj do póki nie ma @ nic nie jest stracone ;p
    Ja w końcu dzisiaj będę włosy farbować ostatni raz farbowałam na poczadku stycznia ... i mam odrost mysi na pół głowy ;D wstrzymywałam si eotzez ciąże .. wiem ze ni u nie szkodzi ale w poprzedniej zafarbowała tydzień przed genetycznymi i syn chory .. wiec tym razem dmuchałam na zimno lepiej chodzić z odrostami i mieć sumienie czyste ;p prenatalne zrobione wszytko dobrze , krew do nifty oddana wiec nic wyniku już nie zmieni ;D to chyba znaczy ze ze spokojem mogę ;p

Nie... nie bede wymyslac i sibie wmawiac. Nie ma sensu sie nakrecac.

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Mari! Jak ten czas leci... ;) wszystkiego najlepszego! ;)
    Super ze z dzidzia wszystko w porządku :) az milo słyszeć takie wieści ;)

Mari92 lubi tę wiadomość

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super.☺ jejku ja sie jakoś nie mogę zmobilizować do pracy. Zrobilam herbatę i jem kanapkę.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Super.☺ jejku ja sie jakoś nie mogę zmobilizować do pracy. Zrobilam herbatę i jem kanapkę.☺

Ja tez dzisiaj leniwiec... Zaoferowałam sie obiad zrobić no i trzeba tylek ruszyć w takim razie... :P

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    A czemu w drugiej połowie? Tak długo sie czeka na te wyniki?
    No właśnie nie wiem ile będę musiała czekać na wynik, może te podstawowe hormony robią od ręki ale te specjalistyczne to na pewno trzeba dłużej poczekać :/ dlatego od razu zakładam najgorsza wersję że będę ok tygodnia na wynik czekać :) I dlatego nie wiem na kiedy się zapisać bo nawet nie wiem kiedy okres dostanę :( dziś pójdę się zapytać ile trzeba czekać na termin wolny u tego gina, jeśli tydzień to spoko, zapisze się jak tylko okres dostanę a jeśli dwa to już sama nie wiem co robić :/ no ale jeszcze sobie dziś obmysle jakiś plan :D
    Co do up to jestem żywym przykładem że czasem im się udaje komuś znaleźć pracę :D ja poszłam podpisać gotowość a mój szef tego samego dnia wysłał swoje ogłoszenie do up, pani zadzwoniła do niego czy może być ktoś po budownictwie a nie geodezji (bo ogólnie w ogłoszeniu było że szuka geodety z wykształceniem) i ten powiedział że mam wysłać cv :) wróciłam do domu i się wahalam czy wysłać i czy sobie dam radę jako geodeta :) ale wysłałam i za dwa dni miałam rozmowę kwalifikacyjną na której powiedziałam że umiem posługiwać się paintem tak byłam zestresowana :D o dziwo ten paint się czasem teraz przydaje :D no i tak już pracuje 2.5roku w tej firmie :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss ja czekalam 10 dni na te specjalistyczne, co do pracy, czasem im sie zdarzy ;p

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzisz Miss czasem cos im sie uda zrobić :D
    Fakt-paint mógł byc ciekawy podczas rozmowy :P ale skoro Cię przyjął ;)

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Miss ja czekalam 10 dni na te specjalistyczne, co do pracy, czasem im sie zdarzy ;p
    No właśnie i dlatego teraz nie wiem na kiedy się zapisać :/ bo chyba nie mam po co iść skoro badań nie będę miała a dwa razy łazić to też bez sensu trochę

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    O widzisz Miss czasem cos im sie uda zrobić :D
    Fakt-paint mógł byc ciekawy podczas rozmowy :P ale skoro Cię przyjął ;)
    Szef też był trochę zestresowany więc oboje tylko się zasmialismy i jakoś poszło :D ja tak mam że jak muszę rozmawiać z kimś obcym na ważne tematy i wykazać się inteligencją to mój mózg mi podsuwa różne dziwne rzeczy do powiedzenia i zanim pomyśle to już powiem i potem takie perełki wychodzą :D

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
‹‹ 929 930 931 932 933 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ