Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Chce w to wierzyć, będę czekać oby nie za długo bo nie wiem na ile mi sił starczy, raz się już udało więc mam nadzieję że kolejny też się uda i maluszek będzie z nami na długoterka wrote:Na pewno będziecie szczęśliwymi rodzicami zobaczysz
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
U mnie dzisiaj w miarę spokojnie, mamy 12 dzieci ale jednego szoguna nie ma i spokojniej; ) śpią teraz. Ja sobie zaparzylam kawkę i siedzę nad nią. Brzuch mnie zaczyna znowu lekko boleć jak na okres. Ale skoro prog był taki wysoki to chyba nie spadnie tak szybko?
Kasia na pewno wróci wasze maleństwo, panipuchatkowa u Ciebie też; )
Mari wlasnie o Tobie dzisiaj pomyślałam że ciekawe jak tam
Ty juz poszłaś na l4?
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:U mnie dzisiaj w miarę spokojnie, mamy 12 dzieci ale jednego szoguna nie ma i spokojniej; ) śpią teraz. Ja sobie zaparzylam kawkę i siedzę nad nią. Brzuch mnie zaczyna znowu lekko boleć jak na okres. Ale skoro prog był taki wysoki to chyba nie spadnie tak szybko?
Kasia na pewno wróci wasze maleństwo, panipuchatkowa u Ciebie też; )
Mari wlasnie o Tobie dzisiaj pomyślałam że ciekawe jak tam
Ty juz poszłaś na l4?
Wątpię zeby spadł tak szybko. Takie pobolewanie czasem się zdarza i bez @. Tak po prostu kobiecy organizm
Swoja droga teraz skojarzyłam ze masz większy próg ode mnie w tym czasie co robiłam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 13:47
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
U Ciebie Alex byloby to dziwne... Ale ja czuje, ze dostane i to z takiem hukiem...
-
Kuźwa dziewczyny muszę po prostu muszę się pochwalić!!!
Adam dostał AWANS!!!!

Szczegółów nie znam, powie mi jak wróci z pracy
wiem tylko tyle ze od czerwca ma zacząć prace na nowym stanowisku 
panipuchatkowa, Magdaa21 lubią tę wiadomość
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Prawie się roztopiłam
U Was tez tak gorąco? Idę pod prysznic, boli mnie co jakiś czas ten brzuch na okres ;/ i w ogóle wydęło mnie jak na 7 miesiąc
-
Terka gratulacje
takie wieści są najlepsze ;p zwłaszcza ze dzidzia wam się rodzi
)
U mnie dzisiaj upał i cały tydzień ma być po prawie 30stopni!! Uff kawałek lata ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Łoooo to też grubo
ja kawkę sobie mrożoną zrobię 
Mąż zakupy obiecał zrobić po drodze bo mnie ten brzuch bolał... Ale on mnie boli tylko chwilami i jest to taki nawet znośny ból, jak mocniej zaboli to tylko na moment. -
I tak jest lepiej niz bywalo... Ale czuje, ze slaby ten cykl.
-
U nas tez prawie lato
słońce grzeje, super sprawa 
Idziemy właśnie na spacer i zamówić jakiś mały torcik na poniedziałek na rocznice ślubu, zaprosiliśmy kilka osób z rodziny na mały poczęstunek a co
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
O, fajny pomysł
I macie też co swiętować oprócz rocznicy
-
Terka, świetna wiadomość
Na pewno więcej kaski się przyda jak się dzidzia urodzi 
Mnie zaczyna ten brzuch coraz mocniej boleć. W pracy zasypiałam na stojąco, ledwo wracałam do domu przez ten upał. Pochłonę moją kapuchę kiszoną, bo sobie znowu kupiłam
Już w pracy za mną chodziła. I jak zjem to idę pod prysznic, zimny najlepiej. Stopić się idzie, tak gorąco. Boję się, że ten okres jutro przyjdzie i nici z pięknego proga i wykresu...
Ja jeszcze nie wiem co będziemy robić na rocznicę ślubu. Mieliśmy iść na kolację
Ale pewnie będzie spontan jakiś, bo jedziemy do rodziców po psa i mąż musi klocki hamulcowe w aucie wymienić w sobotę. W niedzielę wrócimy do domu i pewnie wieczorem się wybierzemy gdzieś
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH