Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex, podobno takie boleści okresowe są przy ciąży
Przy takim progu i w ogóle to nie może się nie udać 
Ja się od razu przemyłam, nie dało rady... a do domu też ledwo wróciłam. Koty chciały na balkon a teraz się pochowały bo za gorąco
-
Dzisiaj się poryczałam, jak jedna dziewczynka mi powiedziała, że ona idzie do przedszkola i będzie za mną tęsknić. Ja wyję, a ona do mnie "Ola, nie płacz, ja będę tęsknić i cię odwiedzać"
jak to jej mamie powiedziałam, to sama się popłakała
Ale będę za nimi wyć...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Dzisiaj się poryczałam, jak jedna dziewczynka mi powiedziała, że ona idzie do przedszkola i będzie za mną tęsknić. Ja wyję, a ona do mnie "Ola, nie płacz, ja będę tęsknić i cię odwiedzać"
jak to jej mamie powiedziałam, to sama się popłakała
Ale będę za nimi wyć...
Jeju jakie słodkie!!!
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Ej... Miała któraś tak, że.. pociągnęła ją macica? ;/ Siedziałam, było ok, podniosłam się i dosłownie jakby macica miała mi wylecieć, poczułam ból,zę się zgięłam ;/ ale to tylko chwila była.... Ja ją cały czas czuje w tym miesiącu... cały taki trójkąt w sobie ;/
-
Seli, mnie ciągnie, ale przy okresie. Chociaż teraz też mam mega wzdęty brzuch i mnie ćmi. Szczególnie bolał dzisiaj, jak się w pracy przemęczyłam. Teraz jest spokój.
Zaraz dopiero siądę do obiadu, bo zjadłam te prawie pół kilo kapusty zamiast makaronu ze szpinakiem
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Puchatkowa i co to znaczyło? wiesz może?... No ja jestem wzdęta od 3 dni jak nie wiem co... i nigdy mnie tak nie pociągnęło...
-
Seli ale Ty jesteś dopiero 6dp ! Wiec to noże być zagnieżdżenie
ja tez około 7 Dp czułam dziwne ciągniecie , kurde mocne ukłucie czy szarpnięcie nie wiem jak to opisać ale odrazu miałam myśl zagnieżdżenie ;S
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Nie... Nie sądzę, pewnie znów mam kijowy prog a reszta to nie wiem ;/
-
Alex, starasz się tyle czasu, zasługujecie na szczęście więc nie może być ciągle źle! Lekarz jak widać dobrze Cię poprowadził
Ja bym szła w piątek na betę
-
Nie dam rady w piątek chyba. Najpierw test chyba zrobię. Najwyżej w przyszłym tygodniu na betę pójdę, jak okres nie przyjdzie
Jutro zapytam endo, co z tym fantem robić. Może każe mi zrobić betę i TSH powtórzyć. Wolałabym iść tam do labo z większym pakietem badań, od razu proga może powtórzyć do tego. Wysępię jutro skierowanie, bo nie chcę płacić za to, więc może jednak w piątek się skuszę
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
TSH się powiększa przy ciąży
Ja bym nie wytrzymała mając 30!!
norma jest jakoś do 25
z tego co kojarzę a powyżej to już do ciąży pokazują? Tak? przynajmniej u mnie tak na wynikach jest...
Ja nie liczę na nic, jest słabo bo widzę jak się czuje. Napchana od trzech dni, czoło wysypane pryszczami aż mnie całe boli... pms mi powrócił, także okres będzie super ;/ pewnie do tego bolesny... -
panipuchatkowa wrote:Seli Tobie wróżę wysoki wynik proga a alex pozytywną betkę. Amen.☺
Dzięki, ale wykres jest słaby... Choć i ostatnio był piękny a prog poniżej 7 ;/
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH