SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też. Zaraz się spać kładę, żeby wytrzymać do jutra :D

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex to kladz sie i spokojnego snu!☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to będzie sie działo w tym tygodniu i w przyszłym! Tyle emocji!!! :D

Kciuki zaciśnięte, czekamy na wieści ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emocjonująco się zrobiło.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 04:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :D tempka mi odbila jak szalona ;p spalam wiekszosc nocy na plecach choc mnie bola ale ten taki bol okresowy byl nie odczuwalny wtedy, a jak kladlam sie na bok albo na brzuch to to czulam.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • terka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 04:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Hej :D tempka mi odbila jak szalona ;p spalam wiekszosc nocy na plecach choc mnie bola ale ten taki bol okresowy byl nie odczuwalny wtedy, a jak kladlam sie na bok albo na brzuch to to czulam.

Co tu się dzieje :D

• Seli Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 04:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem ;D czekam na pozytywna bete Alex i potem licze, ze bede miala wlasna ;) choc mega sie boje co dalej z praca.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• terka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Nie wiem ;D czekam na pozytywna bete Alex i potem licze, ze bede miala wlasna ;) choc mega sie boje co dalej z praca.

Bedzie po prostu... dobrze ;) cokolwiek by nie było, bedzie dobrze ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehehe :D ja zeswiruje do niedzieli albo poniedzialku :p

Dostalam tez pozno smsa, ze rodzice mi dziekuja za akcje z ich synem, ze zostaje w szpitalu do nie wiadomo kiedy...

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Hehehehe :D ja zeswiruje do niedzieli albo poniedzialku :p

Dostalam tez pozno smsa, ze rodzice mi dziekuja za akcje z ich synem, ze zostaje w szpitalu do nie wiadomo kiedy...

Jejciu... No lepiej niech go poobserwują... Ale jak tak napisali to znaczy ze jest lepiej dzięki Tobie :)

• Seli Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podejrzewam, ze gdyby nie pogotowie to wrocil by dzis do szkoly i byloby podobnie :p ale za duzo mial malych atakow.

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Podejrzewam, ze gdyby nie pogotowie to wrocil by dzis do szkoly i byloby podobnie :p ale za duzo mial malych atakow.

Nie no dobrze ze będzie chwile pod obserwacja... Tak jak mówisz jakby wrócił dzisiaj do szkoły to kto wie co by bylo znów

• Seli Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że jednego rozrabiaka mniej dziś... Nie wiem jak ja będę dziś pracować, chodzenie jest dla mnie trudne. Jak leżałam było ok, zrobiłam sobie kawę, trochę przygotowałam rzeczy na śniadanie i mnie rwie w podbrzuszu, tak ciągnie i pobolewa okresowo... Porównałabym do tego co czułam po laparotomii jak jeszcze nie w pełni doszłam do siebie.

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja robiłam rano test Ale to chyba przesikalam, strumieniowy robiłam 1 raz. I żadnej kreski, nawet jednej. A na plytkowym taka kreska ze chyba tylko ja tam ją zobaczę. Beta rozwieje wszystkie wątpliwości; ) ogólnie to jestem niewyspana bo w nocy we snach chyba z 40 testów wysikałam pozytywnych i jestem zła na siebie ze się tak przejmuję. Pewnie nic tego. Ale idę na betę. Na tym plytkowym naprawdę jest kreska. Ale taka ledwo odznaczona. Niby kupiłam w dozie testy 10 a na pudełku zobaczyłam że to 25. I ogólnie zaczynam dzień od wnerwa.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam że nigdy nawet cienia cienia nie widziałam na teście na drugi dzień. A teraz gapię się na bladziocha... Ale z bladziocha ;p

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex, bo na testy to wcześnie :) Choć ja mam u siebie ich z 6-7 to jutro też zacznę :D hahaha dziś też zrobiłam - wiem, jebnięta jestem :P wydaje mi się, że jest coś tam, jakieś widmo ale mężowi nawet nic nie powiem :P może to po prostu fabrycznie albo coś :) i jeszcze mam świadomość, że do środy to i tak te testy to o kant tyłka :P ahahahha ale jak zobaczyłam skok tempki o 0,20 to nie mogłam się powstrzymać, tym bardziej, że cała noc tak spokojnie przespałam.

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Dodam że nigdy nawet cienia cienia nie widziałam na teście na drugi dzień. A teraz gapię się na bladziocha... Ale z bladziocha ;p

ja tak miałam w tamtym miesiącu :P chodziłam z nim i przyglądałam się co chwila odkąd go wysikałam :D hahahaha

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż też widzi :) moja psychika jest uratowana ;) nigdy nie widziałam nawet jak chciałam widzieć. Zobaczymy. I teraz to nie z pierwszego moczu bo o 4 robiłam ten nieudany strumieniowy.
    Zbieram się i idę na betę. Umrę do wieczora na zawał

terka lubi tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to już w ogóle :D Alex ja się cieszę już za nas dwie :D ale zwariuje sama do poniedziałku :P

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex-beta wszystko wyjaśni! Na test nie ma co aż tak liczyć, a skoro cosik tam choćby leciuteńko widać znaczy beta pokaże cos! :D
    Dzisiaj idziesz co nie? Bede patrzeć co chwila czy masz juz wyniki :D

‹‹ 944 945 946 947 948 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ