Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaassiia wrote:Napewno mąż specjalnie tego nie robi, samemu też można miło czas spędzić ewentualnie zabierz jakąś kumpele
Normalnie nosi mnie muzyka źle na mnie działa od razu myśl imprezy i cała noc na parkiecie he
Nie no
ja wiem, zapomniałam, że był umówiony
ja też przecież wychodzę z koleżankami nie raz
w sobotę ja za to idę na 10 - 17 na te warsztaty z koleżanką.
-
panipuchatkowa wrote:Serio masz az takie loki? Ja mam włosy proste jak druty.
Ja tez takie proste
Często mnie ludzie pytają czy prostownicy używam bo chcieliby takie jak ja mieć...
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Już po wizycie. Padam na twarz od tego upału. Dała mi skierowanie na powtórkę TEJ i dawkę do 75 zwiększyła . A jak będzie ciąża to do kontroli muszę przyjść za 6 tygodni
mam 2 razy skierowanie na betę.
Teraz czekam na autobus. Jeszcze 15 minut. Szłam od przychodni do Rossmanna pół godziny tak miasto rozkopane i nie ma jak przejść nawet pieszo; / parodia jakaś. Na 19 do domu zajadę pewnie.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex to czekam!! Ja sie szarpne na niedziele
poczulam 3 razy w roznych odstepach takie cos, takie uklocie. Dziwi mnie to i ten bol okresowy wczesniej. Jak progesteron jest taki ladny i w sumie nie ma jakis szalenstw to mam nadzieje.
-
Jak jutro wyszłaby mi pozytywna (na co liczę, ale się obawiam), to dopiero w poniedziałek powtórzę bo nie mam labo czynnego w niedzielę. Ale to nic, oby jutro było pozytywnie
Pójdę też do SLA, ale tego bliżej mnie. Od 6 jest czynne to bez problemu do pracy zdążę w poniedziałek też
Oby!!! 
Mnie brzuch boli tylko jak się przemęczę właśnie. Niby okresowo, trochę jak na biegunkę... takie dziwne coś
Dopiero zjadłam obiad, siadam i się nie ruszam do wieczora. Męczący dzień dzisiaj był...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Jak jutro wyszłaby mi pozytywna (na co liczę, ale się obawiam), to dopiero w poniedziałek powtórzę bo nie mam labo czynnego w niedzielę. Ale to nic, oby jutro było pozytywnie
Pójdę też do SLA, ale tego bliżej mnie. Od 6 jest czynne to bez problemu do pracy zdążę w poniedziałek też
Oby!!! 
Mnie brzuch boli tylko jak się przemęczę właśnie. Niby okresowo, trochę jak na biegunkę... takie dziwne coś
Dopiero zjadłam obiad, siadam i się nie ruszam do wieczora. Męczący dzień dzisiaj był...
Dokladnie! Okresowo! Takie lekkie ciagniecie? Ja mam tak po jezdzie tramwaju, przenoszeniu np.Zakupow czy porzadkach w domu od wczoraj
-
A my zarezerwowaliśmy salę i skomponujemy swoje menu
wydaje się bardzo przyzwoicie i elegancko - uroczyście
-
Hahaha
ja jeśli temperatura podskoczy to w sobotę też siknę bo nie wytrzymam
-
HAhaha
nie no, trzeba Cię przytrzymać
Ale byście mieli sylwestra
Ja sobie policzyłam, że niby z owulacji termin byłby na 4.01.19
a u Ciebie to sylwester chyba
-
fajnie by było
ja to muszę się położyć... dziwnie to wszystko, chciałabym by się udało, staram się myśleć pozytywnie, ale jak się nie uda to mam już plan i wszystko ustalone na kolejny cykl
-
Magdaa21 wrote:I dobrze pierwsze dziecko na porodowce dostaje gadżety jakieś tam w prezencie :p
To Alex musisz się postarać dla dzieciątka
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]
[/url]