Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam tylko nadzieję, że te bóle to chociaż raz coś pozytywnego przyniosą
Bo są zupełnie inne niż zawsze.
-
Hej dziewczyny

Ale się tu dzieje
ja też czekam na wyniki, Alex na pewno będzie dobrze, wierzę w to 
Seli u Ciebie też tak samo tylko jeszcze trzeba trochę poczekać na badanie ale czuje że będzie dobrze
powodzenia dziewczyny 
Ja dziś wstałam w słabym humorze ale pomyślałam że dziś piątek i mi trochę przeszło
mam nadzieję że jutro dostanę okres żeby sobie umierać w spokoju w domu a nie w pracy
czekam na swoje badania, w tym cyklu zrobię tylko te podstawowe niezbędne do diagnostyki, bo na te specjalistyczne narazie mnie nie stać
zobaczymy co wyjdzie z tych podstawowych, jeśli coś wyniknie to zrobię i tamte
ale to się zobaczy, za te też dam prawie 200zl to już resztę muszę sobie darować w tym miesiącu 
Ja już się zbieram do pracy
życzę Wam udanego piątku i całego weekendu i czekam na radosne nowiny
-
Ja za tamten "panel" dawałam 350... ale myślę czy iść w niedziele czy sobotę na betę i zrobiłabym sobie od razu morfologię i crp, ob tak dla powtórzenia bo w październiku miałam tam czegoś lekko za mało.
Kurdę... czy któraś z Was miała taki lekki ból, taki pulsujący co jakis czas w macicy? Głownie jak chodzę i coś robię... Muszę założyć sukienkę - już wczoraj wieczorem miałam problem ze spodniami. Nie wiem o co chodzi... Nowość dla mnie. -
Hehe
nie bo o dziwo nawet te ścisłe ze mnie spadały, ale jak siedziałam to czułam ucisk i jakoś nie dobrze się w nich
-
Krew pobrana. Ale musiałam zapłacić to tylko betę zrobiłam. Bo na skierowaniu ucielo ze płatnik medicover; / i w poniedziałek to labo nie czynne to jak cos wyjdzie dopiero we wtorek moge powtorzyc ;/ albo do innego pojdeLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja też się cieszę
do 13.20 muszę wytrzymać
hahaha a potem w domu zrobię sobie spa
zrobiłam sobie smoothie z soku pomarańczowego, ananasa, banana, mrożonych truskawek i mango mmm
pychotka wyszła
-
alex0806 wrote:Krew pobrana. Ale musiałam zapłacić to tylko betę zrobiłam. Bo na skierowaniu ucielo ze płatnik medicover; / i w poniedziałek to labo nie czynne to jak cos wyjdzie dopiero we wtorek moge powtorzyc ;/ albo do innego pojde
Ważne, że zrobione
-
No oby cos wyszlo. Wtedy powtorze byle gdzie najwyżej. Nie mogła mi tego zrobić niby na medicover bo nie było jasno napisane że płatnik medicover. Będę musiała nowe skierowanie ogarnąć.
Teraz chyba do domu wracam bo mam jeszcze ponad godzinę czasu. A mzk to 10 minutLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magdaa21 wrote:Alex, Ty to masz przeboje z tymi labami..
Dokładnie
Dziś musi być dobry dzień
mi bóle przechodzą
ufff
-
A dajcie spokój z tymi labami. Jedno gubi Wyniki, drugie nieczynne w poniedziałek teraz. To co byłam ostatnio z SLA też będzie nieczynne.
Jeśli jakakolwiek beta pozytywna wyjdzie to najwyżej w pon pójdę do innego labo. I w ogóle będę chyba szukać innego, lepszego . W Lomie zawsze wszystko dobrze było a tu cudująLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja mam o tyle fajnie, że diagnostyki mam dwie blisko
a i jeszcze alab
choć wolę DOLMED
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH