SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tylko nadzieję, że te bóle to chociaż raz coś pozytywnego przyniosą :) Bo są zupełnie inne niż zawsze.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyniki pewnie będą wieczorem. Idę na betę teraz. Jestem tak nieprzytomna ze stresu ze śniadania zapomniałam. Kupię sobie bagietki; p

Seli lubi tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Ale się tu dzieje :D ja też czekam na wyniki, Alex na pewno będzie dobrze, wierzę w to :D
    Seli u Ciebie też tak samo tylko jeszcze trzeba trochę poczekać na badanie ale czuje że będzie dobrze :) powodzenia dziewczyny ;)
    Ja dziś wstałam w słabym humorze ale pomyślałam że dziś piątek i mi trochę przeszło :) mam nadzieję że jutro dostanę okres żeby sobie umierać w spokoju w domu a nie w pracy :P czekam na swoje badania, w tym cyklu zrobię tylko te podstawowe niezbędne do diagnostyki, bo na te specjalistyczne narazie mnie nie stać :( zobaczymy co wyjdzie z tych podstawowych, jeśli coś wyniknie to zrobię i tamte :) ale to się zobaczy, za te też dam prawie 200zl to już resztę muszę sobie darować w tym miesiącu :P
    Ja już się zbieram do pracy :) życzę Wam udanego piątku i całego weekendu i czekam na radosne nowiny :D

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hohoho co się tu dzieje :D trzymam kciuki dziewczyny!
    Miłego dnia :) to już piątek!!!! :)

Seli lubi tę wiadomość

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za tamten "panel" dawałam 350... ale myślę czy iść w niedziele czy sobotę na betę i zrobiłabym sobie od razu morfologię i crp, ob tak dla powtórzenia bo w październiku miałam tam czegoś lekko za mało.

Kurdę... czy któraś z Was miała taki lekki ból, taki pulsujący co jakis czas w macicy? Głownie jak chodzę i coś robię... Muszę założyć sukienkę - już wczoraj wieczorem miałam problem ze spodniami. Nie wiem o co chodzi... Nowość dla mnie.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha za dużo kebabow? :p" żart :) :*

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe :D nie bo o dziwo nawet te ścisłe ze mnie spadały, ale jak siedziałam to czułam ucisk i jakoś nie dobrze się w nich :P

dZhdp1.png

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex no to jak jakis tam bladzioch sie pojawił to juz w ogole czad. Kibicuje.☺ Tobie również Seli!!! Magda taak super ze piątek dzisiaj!!!

3i49krhm19wid3ce.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krew pobrana. Ale musiałam zapłacić to tylko betę zrobiłam. Bo na skierowaniu ucielo ze płatnik medicover; / i w poniedziałek to labo nie czynne to jak cos wyjdzie dopiero we wtorek moge powtorzyc ;/ albo do innego pojde

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się cieszę :D do 13.20 muszę wytrzymać :D hahaha a potem w domu zrobię sobie spa ;D zrobiłam sobie smoothie z soku pomarańczowego, ananasa, banana, mrożonych truskawek i mango mmm :D pychotka wyszła :)

dZhdp1.png

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko alex! To teraz czekac tylko na wyniki. Ej to szkoda ze ucielo Ci to skierowanie.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Krew pobrana. Ale musiałam zapłacić to tylko betę zrobiłam. Bo na skierowaniu ucielo ze płatnik medicover; / i w poniedziałek to labo nie czynne to jak cos wyjdzie dopiero we wtorek moge powtorzyc ;/ albo do innego pojde

Ważne, że zrobione :)

dZhdp1.png

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli takie dogadzanie to ja rozumiem!☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No oby cos wyszlo. Wtedy powtorze byle gdzie najwyżej. Nie mogła mi tego zrobić niby na medicover bo nie było jasno napisane że płatnik medicover. Będę musiała nowe skierowanie ogarnąć.
    Teraz chyba do domu wracam bo mam jeszcze ponad godzinę czasu. A mzk to 10 minut

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wczoraj od soku pomarańczowego odrzuciło...

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex, Ty to masz przeboje z tymi labami..

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Alex, Ty to masz przeboje z tymi labami..

Dokładnie :P

Dziś musi być dobry dzień :D mi bóle przechodzą :D ufff :D

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dajcie spokój z tymi labami. Jedno gubi Wyniki, drugie nieczynne w poniedziałek teraz. To co byłam ostatnio z SLA też będzie nieczynne.
    Jeśli jakakolwiek beta pozytywna wyjdzie to najwyżej w pon pójdę do innego labo. I w ogóle będę chyba szukać innego, lepszego . W Lomie zawsze wszystko dobrze było a tu cudują

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam o tyle fajnie, że diagnostyki mam dwie blisko :) a i jeszcze alab :P choć wolę DOLMED :P

dZhdp1.png

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex od soczku Cie juz odrzuco no nieeee ja bym sie zalamala. Mnie w ciąży odrzucilo od kawy. Robie jak co rano kawe a tu zapach mi tak zajechal ze nie bylo opcji.. Alex u Ciebie jestem pełna pozytywnej nadziei.☺

3i49krhm19wid3ce.png
‹‹ 945 946 947 948 949 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ