Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:No bo z tego co się orientuję to zostalysmy jeszcze my dwie I Plamka

Seli jest w zawieszeniu teraz no i nie wiadomo co u Alegzi i wcale się nie zdziwię jak wróci i zaskoczy nas dobrą nowiną
kurczę ale fajnie że tylu z nas już się udało 
Ja to pewnie sama, samiuteńka na koniec zostanę
wszystkie przejdziecie na fioletową stronę a ja tu monolog ze sobą będę prowadzić 
Ale i tak gratki dla Was

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Ja to pewnie sama, samiuteńka na koniec zostanę
wszystkie przejdziecie na fioletową stronę a ja tu monolog ze sobą będę prowadzić 
Ale i tak gratki dla Was
Jaki monolog kobieto
kiedy my tu zostajemy
nie będziesz sama a gdzież tam
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Sorki
ja jestem w szoku
wrocilam do domu
wiecie jak to jest wyjsc z warsztatow o nieplodnosci w ciazy? Ja tak mysle, ze to tak ok 24- 30 h minelo od zagniezdzenia
-
Boziu coś za piękne wieści tutaj są !! Ten rok 2018 jest obfity dla rocznika 92 ❤️❤️
Normalnie Magda gratuluje !! Kolejne dwie pewne mamusie ;p seli jako trzecia dołącza
No nie wierze w to szczęście co czytam
sęki taka beta coś znaczy to jakby od dziś zaczęła beta rosnąć
bo normalnie była by przecież 0
Magdaa21 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
terka wrote:Alex pewnie że korzystaj
pogoda super trzeba korzystać 
Seli-wiem że to będzie meeega trudne ale dopiero w poniedziałek powtórka będzie bety
ale to musi sie cos dziac bo by bylo <0.100 czy co tam jeszcze innego potrafią napisać
baaaardzo wcześnie byłaś wiec dlatego tak malutko ale jest, cokolwiek jest! 
Nie no, do poniedzialku wytrzymam, jestem dobrej mysli. Coreczka kielkuje
terka lubi tę wiadomość
-
Plamka przestań gadać takie głupotyPlamka_92 wrote:Ja to pewnie sama, samiuteńka na koniec zostanę
Ale i tak gratki dla Was
niedługo wszystkie przejdziemy na fioletową stronę albo zmienimy po prostu charakter tego forum ze staraczek na mamuśki 92 
Seli niech kiełkuje dziś i jutro żeby w poniedziałek była piękna beta
-
MissKathy92 wrote:Plamka przestań gadać takie głupoty
niedługo wszystkie przejdziemy na fioletową stronę albo zmienimy po prostu charakter tego forum ze staraczek na mamuśki 92 
Seli niech kiełkuje dziś i jutro żeby w poniedziałek była piękna beta
Albo Mamuśki 92 i Plamka :p
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Ja po obiedzie sie senna zrobiłam. Idę pod prysznic i sie kładę na godzinkę bo po 17 wychodzimy ze znajomymi na ogródki piwne
marzę o pucharku lodowym jakimś kwaśnym
mężowi obiecałam ze że mu postawię za to że pięknie działkę sam skosil. Zawsze to robiliśmy razem a teraz chyba wszedł na etap: nie noś , nie dźwigać, leż :p
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ale to fajne jest Alex
moj dom wysprzatal i mowi "w amoku delicje zjadlem" xD
-
Alex, Seli, Magda21 tak się cieszę. Żeczywiście dzieci z rocznika 2018 będzie sporo.
A tym, które czekają na dzidzie głowy do góry. Na was też przyjdzie pora i tego Wam życzę
MissKathy92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Jej, ja tylko czekam na przyrost bety
ciesze sie jak glupia, moze nie powinnam ale nie potrafie nie
-
To jest takie cudowne uczucie
świąt wydaje się piękniejszy: ) będę z uśmiechem na twarzy chodzić do pracy, może przy odrobinie szczęścia zwymiotuje na szefową na pożegnanie! 
Mari a Ty jak sie czujesz?
gdzie do gina chodzisz ?
Seli, Magdaa21 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH