SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • terka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Ja też się dzisiaj zagotowałam. I jeszcze sobie krótkich spodni z Opola nie wzięłam, to mama mi pożyczyła jakieś zwiewne spodnie. Opaliłam się już nawet, także chłonę wit D w pełni :)

Chłoń chlon bo ktoś Ci zabierać będzie :D

Seli lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • terka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Nie tylko Ty... Ja ledwo daje rade juz :p

Nie jestem sama... Az mi lepiej ze to nie moje dziwactwo :D
    Ja od kilku lat sukienki tylko i spódnice. W spodniach mi niewygodnie... No i nie musze kupować i myśleć nad spodniami bo z sukienkami jest dużo łatwiej jeśli chodzi o ciążę :D

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki tak jest korzystajcie ze slonca ale ja to za sloncem w ogóle nie przepadam. :P ja wlasnie zaliczylam ❤ i od razu mi lepiej. :D

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie :) ehhh ale musze sie w jakis zapas zaopatrzec ;p bo nie mam ich za wiele.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli teraz to nie ma wyjscia zakupy musisz zrobić porzadne! :P

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my próbowaliśy dziś... Ale nie czułam tego... a jak lekko zabolało to przerwaliśmy.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• terka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Dziewczynki tak jest korzystajcie ze slonca ale ja to za sloncem w ogóle nie przepadam. :P ja wlasnie zaliczylam ❤ i od razu mi lepiej. :D

No ja lubie słońce ale za dużo mnie juz meczy a u mnie za dużo szybko występuje :P wiec szybko sie mecze :P
    No wiadomo ze po ❤ to od razu człowiekowi lepiej ;)

• terka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    A my próbowaliśy dziś... Ale nie czułam tego... a jak lekko zabolało to przerwaliśmy.

Nie no to jasne ze nic na sile to ma byc przyjemność i radość a nie przymus... ;) nadrobicie jeszcze :D

• Seli Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Nie no to jasne ze nic na sile to ma byc przyjemność i radość a nie przymus... ;) nadrobicie jeszcze :D
    Mam nadzieje :) bo chęci są spore :P

dZhdp1.png

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam wolę spodnie :-) sukienki zakładam na wielkie wyjścia ;-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogólnie też wole spodnie ;)

Tak się trochę zastanawiam, czy ból pleców, ból w podbrzuszu, taki ból jajnika i mdłości jest ok? Bo to tak wcześnie...

dZhdp1.png

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bym mogła pożrec konia z kopytami i do tego leje się ze mnie jak z fontanny :( ale zaopatrzylam się we wszystko co potrzebuje plus alko i będziemy z mężem oglądać film :)

Seli lubi tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Seli Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a prog 21,14 :D !! :D och niech rośnie, rośnie !! :D <3

Mała_Mii, terka lubią tę wiadomość

dZhdp1.png

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli, każda z nas ma inne objawy :) takze ciężko się porównywać :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ciezko, ja wiem... ;)

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli każda ma inne objawy ale to co opisujesz jak najbardziej moze byc. Skoro mozna przypuszczać ciążę po odbijaniu sie po wodzie to po mdłościach jak najbardziej też :P

Dziewczyny moje stopy!!! Już dawno mnie tak nie bolały jak dzisiaj. Ale trzeba bylo korzystać z pogody skoro majówka ma byc marna to chociaż spacerek zrobiliśmy porządny sobie :P ale moje stopy krzyczą teraz i błagają o litość.... i urlop od chodzenia :D

• Seli Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Seli każda ma inne objawy ale to co opisujesz jak najbardziej moze byc. Skoro mozna przypuszczać ciążę po odbijaniu sie po wodzie to po mdłościach jak najbardziej też :P

Dziewczyny moje stopy!!! Już dawno mnie tak nie bolały jak dzisiaj. Ale trzeba bylo korzystać z pogody skoro majówka ma byc marna to chociaż spacerek zrobiliśmy porządny sobie :P ale moje stopy krzyczą teraz i błagają o litość.... i urlop od chodzenia :D

Hahaha ;D ja pospalam i tez wyszlismy ale ja sie mecze jakby to juz z 9 msc byl ;p mam nadzieje, ze to minie ;) mam taki wewnetrzny spokoj, szczescie ;D mam nadzieje, ze nie ciesze sie za wczesnie... ale jak progesteron od razu wzrosl?

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Hahaha ;D ja pospalam i tez wyszlismy ale ja sie mecze jakby to juz z 9 msc byl ;p mam nadzieje, ze to minie ;) mam taki wewnetrzny spokoj, szczescie ;D mam nadzieje, ze nie ciesze sie za wczesnie... ale jak progesteron od razu wzrosl?

Bo progesteron w ciąży rośnie a przed @ spada :P
    Początek i koniec ciąży są najbardziej meczące, dlatego na początku dużo kobitek śpi bardzo dużo ;) a na koniec dużo leży i odpoczywa bo już ciężko ;) organizm robi kawal dobrej roboty ;)

• terka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    A ja bym mogła pożrec konia z kopytami i do tego leje się ze mnie jak z fontanny :( ale zaopatrzylam się we wszystko co potrzebuje plus alko i będziemy z mężem oglądać film :)

Widzę wieczór zaplanowany :D
    My jak tak dalej pójdzie to spac pójdziemy i tyle z sobotniego wieczora :D na szczęście jeszcze niedziela jest :P
    Poniedziałek trochę rozwalony ta nagła wizyta ale co tam jakos ogarniemy sprawę :P a już w piątek na ślub jedziemy! :D bo chcemy wcześniej tam byc zeby od razu z podróży do kościoła nie wskakiwać ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Bo progesteron w ciąży rośnie a przed @ spada :P
    Początek i koniec ciąży są najbardziej meczące, dlatego na początku dużo kobitek śpi bardzo dużo ;) a na koniec dużo leży i odpoczywa bo już ciężko ;) organizm robi kawal dobrej roboty ;)

Ciesze sie, ze wzniosl sie i oby nie opadl ;) wspomagam sie dupkiem. Po becie napisze do tamtego co z tym glucophagem... czy go odstawic...

dZhdp1.png

‹‹ 965 966 967 968 969 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ