SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha ciekawe czy wyniki już ma ;D chociaż jakby miała pewnie zaraz by się chwaliła ;p

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zabawiłam się dzisiaj w detektywa i nie zgadniecie co znalazłam ;p
    Całkiem świeży ślad Alegzi :)

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamka_92 wrote:
    Dziewczyny zabawiłam się dzisiaj w detektywa i nie zgadniecie co znalazłam ;p
    Całkiem świeży ślad Alegzi :)

Dawaj :D

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://vitalia.pl/index.php/mid/49/fid/341/diety/odchudzanie/du_id/3093441/page/0

:)

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

• Seli Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda, że do nas się nie odezwała, ale wygląda,że jest u niej wszystko ok :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Normy powinnaś mieć napisane właśnie wg faz. A który to dzień cyklu z takim wynikiem?
    Narazie mam tylko wynik na stronie i tam jak są hormony zależne od fazy to norm nie ma tylko są podane w pliku do wydruku którego jeszcze mi nie wrzucili :(
    Weźcie siedzę i becze bo mąż na mnie się wydarl że sobie tylko chorób szukam i wgl nie potrzebnie te badania robiłam i teraz mam czekać na interpretacje lekarza a nie sama sprawdzać normy... A taka prawda że lekarz chuja powie i dla niego będzie wszystko ok znając życie :/ już chyba w nikim wsparcia nie mam bo każdy ma mnie za wariatke :(

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może stwierdziła, że musi odpocząć od forum. No ale najważniejsze, że wszystko u niej w porządku :)

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

• Seli Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Narazie mam tylko wynik na stronie i tam jak są hormony zależne od fazy to norm nie ma tylko są podane w pliku do wydruku którego jeszcze mi nie wrzucili :(
    Weźcie siedzę i becze bo mąż na mnie się wydarl że sobie tylko chorób szukam i wgl nie potrzebnie te badania robiłam i teraz mam czekać na interpretacje lekarza a nie sama sprawdzać normy... A taka prawda że lekarz chuja powie i dla niego będzie wszystko ok znając życie :/ już chyba w nikim wsparcia nie mam bo każdy ma mnie za wariatke :(

Oj... Miss... Powiem Ci, że mąż mógłby delikatniej jakoś, albo pocieszyć "na spokojnie, jeszcze nic nie wiadomo..." bo może lekarz ogarnie? Albo wesprzeć i pojechać gdzieś za miasto do kogoś innego.

dZhdp1.png

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:

Masz w nas wsparcie. My Cię nie traktujemy jak wariatkę :)
    A mężczyźni już tacy są, że inaczej podchodzą do takich spraw jak my. Szkoda tylko, że tak nerwowo zareagował. Ale pewnie mu przejdzie.

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Oj... Miss... Powiem Ci, że mąż mógłby delikatniej jakoś, albo pocieszyć "na spokojnie, jeszcze nic nie wiadomo..." bo może lekarz ogarnie? Albo wesprzeć i pojechać gdzieś za miasto do kogoś innego.
    No mógłby ale co poradzę ? Ja wiem że reszta wyników też będzie zła i będzie tylko gorzej... przedtem też mówił że wmowilam sobie guza na tarczycy i po co badać ale zrobiłam po swojemu i miałam rację :/ teraz też mam rację i wiem że nie jest dobrze :( ja już nawet nie wiem do kogo z tymi wynikami isc: endokrynolog mnie wygoni bo powie żeby się starać bo to za wcześnie na leczenie, rodzinna pewnie za bardzo na tym się nie zna, nowy gin nie wiem jak to przyjmie i czy cokolwiek zechce działać :( czuje się beznadziejnie

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż był sceptyczny, ale jak pochodził ze mną po lekarzach i posłuchał... To wcale się nie dziwił niczemu ani badaniom jakie chciałam sama nawet robić :P Może powinnaś też wziąć go na wizytę? Może jak posłucha lekarza będzie inaczej? Może Ty poczujesz lepsze wsparcie?

dZhdp1.png

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamka_92 wrote:
    Masz w nas wsparcie. My Cię nie traktujemy jak wariatkę :)
    A mężczyźni już tacy są, że inaczej podchodzą do takich spraw jak my. Szkoda tylko, że tak nerwowo zareagował. Ale pewnie mu przejdzie.
    Tak już teraz się przymila bo wie że źle zareagowal... No ale kurde ja chce dobrze, to nie moja wina że wyniki nie są takie cudowne :/ sama się czuje jak wariatka bo się za mocno przejmuje może no ale myślałam że jestem super zdrowa a tu guzik

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Mój mąż był sceptyczny, ale jak pochodził ze mną po lekarzach i posłuchał... To wcale się nie dziwił niczemu ani badaniom jakie chciałam sama nawet robić :P Może powinnaś też wziąć go na wizytę? Może jak posłucha lekarza będzie inaczej? Może Ty poczujesz lepsze wsparcie?
    Może jakby posłuchał kogoś mądrzejszego ode mnie (bo przecież ja to głupia jestem) to by zrozumiał ale siłą go ciągnąć nie będą a sam nie zechce pójść :( mi by wystarczyło zwykle "będzie dobrze" i przytulenie ale chyba mogę pomarzyć :/ to nie tak że on jest jakiś zły, tylko czasem brakuje mu trochę empatii i zrozumienia :( bo ciągle twierdzi że wymyślam a jak widać nie wymyślam bo wszystko co podejrzewalam ma odzwierciedlenie w wynikach

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss co tu dużo mówić facet to facet on inaczej podchodzi do takich spraw ... przecież większość facetów coś boli dolega ale do lekarza nie trzeba iść bo im przecież nic nie jest ... wiec spokojnie masz tutaj nas mh aucie wesprzemy ;)
    Co do alegzi fajnie cieszę się ze u niej wszytko dobrze widać kupiła tego psiaka albo wzięła ze schroniska .. szkoda tylko ze dla nas nie ma już czasu ..

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała_Mii wrote:
    Miss co tu dużo mówić facet to facet on inaczej podchodzi do takich spraw ... przecież większość facetów coś boli dolega ale do lekarza nie trzeba iść bo im przecież nic nie jest ... wiec spokojnie masz tutaj nas mh aucie wesprzemy ;)
    Co do alegzi fajnie cieszę się ze u niej wszytko dobrze widać kupiła tego psiaka albo wzięła ze schroniska .. szkoda tylko ze dla nas nie ma już czasu ..
    Dziękuję Mała :) dobrze że choć tu mogę się wyzalic bo jest mi naprawdę trudno teraz :(

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Może jakby posłuchał kogoś mądrzejszego ode mnie (bo przecież ja to głupia jestem) to by zrozumiał ale siłą go ciągnąć nie będą a sam nie zechce pójść :( mi by wystarczyło zwykle "będzie dobrze" i przytulenie ale chyba mogę pomarzyć :/ to nie tak że on jest jakiś zły, tylko czasem brakuje mu trochę empatii i zrozumienia :( bo ciągle twierdzi że wymyślam a jak widać nie wymyślam bo wszystko co podejrzewalam ma odzwierciedlenie w wynikach

Kurczę, nie chce oceniać ale... no jak nie zechce pójść? Mój za każdym razem chciał, a jak wiedział, że lekarz może być mało sensowny to już w ogóle potrafił się zwolnić z pracy na wizytę. A nie powiem, to duże wsparcie bo jak się słyszy coś złego to druga osoba lepiej zapamięta. No i jestem zdania, że starania to nie jest tylko kobieta - ale i mężczyzna! i jeśli coś nie dotyczy jego - mam na myśli wynik, badania, to w rzeczywistości to też jego spraw, porozmawiaj z nim może i powiedz co czujesz i jak jest.

dZhdp1.png

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy będzie dobrze :-) a mężowi pewnie teraz głupio. Nid martw się, zdrowie najważniejsze i trzeba sprawdzić wyniki
    a co do Alegzi to szkoda, że na forum nie zagląda. Wkońcu ona założyła to forum.

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Kurczę, nie chce oceniać ale... no jak nie zechce pójść? Mój za każdym razem chciał, a jak wiedział, że lekarz może być mało sensowny to już w ogóle potrafił się zwolnić z pracy na wizytę. A nie powiem, to duże wsparcie bo jak się słyszy coś złego to druga osoba lepiej zapamięta. No i jestem zdania, że starania to nie jest tylko kobieta - ale i mężczyzna! i jeśli coś nie dotyczy jego - mam na myśli wynik, badania, to w rzeczywistości to też jego spraw, porozmawiaj z nim może i powiedz co czujesz i jak jest.
    Może jakbym pogadala z nim to by zechciał :/ on po prostu często na żarty sobie coś powie że nie chce ale dla mnie w takich sprawach nie ma żartów... szkoda tylko że on tego nie rozumie i nie widzi że czasem mnie boli to że coś sobie na żarty powie a ja to wezmę do siebie :( kurde nie wiem co robić :( chyba zostaje mi czekać do 7 maja na wizytę u gina :/ jak nic zwariuje

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Może jakbym pogadala z nim to by zechciał :/ on po prostu często na żarty sobie coś powie że nie chce ale dla mnie w takich sprawach nie ma żartów... szkoda tylko że on tego nie rozumie i nie widzi że czasem mnie boli to że coś sobie na żarty powie a ja to wezmę do siebie :( kurde nie wiem co robić :( chyba zostaje mi czekać do 7 maja na wizytę u gina :/ jak nic zwariuje

Powiedz mu o tym, bo facetom trzeba prosto z mostu :) mój czasem też sobie coś nie przemyśli i mu mówię to mu głupio i pilnuje się z językiem :p

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Maluch więcej potrzebuje :D

Ciekawe czy Alex zasnęła czy jest na szkoleniu :P

O tak :D ja teraz średnio co 3h cos musze zjeść bo inaczej żyć mi nie da młodzież moja :P :D szedł na wzrost, teraz idzie na mase :P

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
‹‹ 987 988 989 990 991 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ