Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Poczekaj na shgb? Bo on wydaje sie duzy, ale w zaleznosci od tego bialka jest go za duzo albo malo
-
Dziewczyny ja już po wizycie, lekarz fajny zbadał mnie wszystko fajnie wytlumaczyl, macica ok jajniki ok pęcherzyki widział co prawda nie mowil ile mają a( ja myślałam że już po ovu), zaczęłam plamic to uspokoił że tak może być mówił że jeśli mi to przeszkadza to może dać lek żeby przeszło ale odpuściłem sobie, więc mam się nie martwić22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Dziewczyny ja już po wizycie, lekarz fajny zbadał mnie wszystko fajnie wytlumaczyl, macica ok jajniki ok pęcherzyki widział co prawda nie mowil ile mają a( ja myślałam że już po ovu), zaczęłam plamic to uspokoił że tak może być mówił że jeśli mi to przeszkadza to może dać lek żeby przeszło ale odpuściłem sobie, więc mam się nie martwić
No to dobrze
trzymam kciuki wiec
-
Jeszcze kilka wyników miało być dziś, w tym shgb ale jeszcze nie maSeli wrote:Poczekaj na shgb? Bo on wydaje sie duzy, ale w zaleznosci od tego bialka jest go za duzo albo malo

więc pewnie będą jutro
-
Ja na niego 10 dni czekalam ;p ale to szybko.MissKathy92 wrote:Jeszcze kilka wyników miało być dziś, w tym shgb ale jeszcze nie ma
więc pewnie będą jutro 
-
U mnie na androstendion i 17-hydroksyprogesteron czeka się podobno 10 dniSeli wrote:Ja na niego 10 dni czekalam ;p ale to szybko.
A na resztę 2-3 więc zobaczę jutro
-
no to spoko
Z tym testosteronem jest tak, że może być bardzo niski ale patrząc na andostendion i te shgb oni wyliczają czy jest go za dużo czy za mało i dostaje się właśnie metforminę
-
No to dobrze że zrobiłam wszystko narazSeli wrote:no to spoko
Z tym testosteronem jest tak, że może być bardzo niski ale patrząc na andostendion i te shgb oni wyliczają czy jest go za dużo czy za mało i dostaje się właśnie metforminę 
I dobrze że przed wizytą u gina
-
miss bardzo dobrze ze zrobiłaś te badania, bynajmniej będziesz miała jakąś podstawę jak pójdziesz do lekarza, to czegoś konkretnego się dowiesz a nie wróżenie.
ja się trochę uspokoiłam po wizycie i się zastanawiam czy nie odpuścić tego cyklu skoro mam takie zawirowania, muszę to obgadać z mężem. Gin nie powiedział w prost ze mam odpuścić lecz ze takie krwawienie może się zdarzyć po stracie i zabiegu, a nie chciała bym za bardzo ryzykować już sama nie wiem22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Hej Alex a na jaką ulice do laboratorium chodzisz? Na Armii Krajowej czy Ozimską?
Bo ja na Armii Krajowej i zawsze byłam zadowolna. A wyniki na meila przychodzą dopiero koło 22. Więc musisz się w cierpliwość uzbroić
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Kurde, chyba jednak podejrzenia pcos u mnie się sprawdzą: estradiol 28 pg/ml
nie wiem czemu ale nie mam obok norm podanych
może przez to że w zależności od razu cyklu normy są inne... Z tego co wyczytałam to powinno być ponad 80... kuźwa zwariuje jak kolejne wyniki źle dostanę
-
Wiecie conzaczelam ten 2 trymestr i mi się jeść więcej odrazu chce
normalnie frutki muszę sobie zrobić tak mi się ich bardzo chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 19:06
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
MissKathy92 wrote:Kurde, chyba jednak podejrzenia pcos u mnie się sprawdzą: estradiol 28 pg/ml
może przez to że w zależności od razu cyklu normy są inne... Z tego co wyczytałam to powinno być ponad 80... kuźwa zwariuje jak kolejne wyniki źle dostanę 
to nie jest zły wynik na początku cyklu
ja mam różne pory z jedzeniem teraz ;p i póki mogę to jem a potem mam długie momenty braku jedzenia
-
MissKathy92 wrote:Kurde, chyba jednak podejrzenia pcos u mnie się sprawdzą: estradiol 28 pg/ml
Normy powinnaś mieć napisane właśnie wg faz. A który to dzień cyklu z takim wynikiem?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
No No ja cały pierwszy trymestr jakoś normalnie miałam w sensie ze jadłam tyle albo i mniej niż przed ciąża a tetaz w drugim trymestrze to głodna czuje co chwile
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:No No ja cały pierwszy trymestr jakoś normalnie miałam w sensie ze jadłam tyle albo i mniej niż przed ciąża a tetaz w drugim trymestrze to głodna czuje co chwile

Podobnie miałam
chociaż chyba trochę później
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 19:15
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Maluch więcej potrzebuje

Ciekawe czy Alex zasnęła czy jest na szkoleniu
terka lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH