Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie rozumiem klotni w kolejkach ;p ale znajoma pisala na fb, ze ostatnio nikt dziecka nie przepuscil, jednej kobiety w ciazy tylko szal i wyzywanie sie...
-
Ja juz sie boje jutra ;p i tamtych kolejek ;p a mam na 8 do pracy.
-
Też mam te książkęMagdaa21 wrote:Hej,
Ja dziś po badaniach krwi, masakra tak na czczo.. Tak mi się strasznie pić chciało!
Alex, proga masz super
ja w 6t5d miałam 20,7 i lekarz powiedział że norma na 10t to 25 więc jest dobrze. Więc ja bym na Twoim miejscu nie robiła :p
Seli, wiem że ciężko ale nie można słuchać innych bo to dodatkowy stres. Chron siebie i Małą
Ja mam napady głodu co 1,5h. Wczoraj miałam jeansy w pracy i musiałam guzik odpinac bo masakra.. I byłam u koleżanki która urodziła 12.12. czyli idealnie moja ciąża wygląda jak jej bo ja mam termin na 11.12.
I bardzo bardzo dużo mi doradzila
mówiła żeby nie nosić spodni jak cisna bo jak brzuch uciska to niedobrze
pozyczyla mi też książkę "W oczekiwaniu na dziecko" - chciałam ja kupić ale teraz nie muszę
cieszę się że mam taką koleżankę bo mogę naprawdę o wszystko wypytac 
W zeszłym roku kupiłam w antykwariacie za całe 15zl
-
Slabo Kryha ;/
Dzwonil do mnie lekarz.... "ale, ze co?... Jest pani w ciazy?" Ahahhahahaha ale zalecil 3x1dupek i odstawic glucophage, zbadac jutro tsh, ft3 i ft4 i wizyta 09.05
i mam pisac
-
Jeju dziewczyny macie racje z kolejkami to jakiś szał jest czasem
każdy musi swoje odczekać i tyle! Ewentualnie ktoś ma pierwszeństwo i nienawidzą go jeszcze bardziej
chociaż ja korzystam jak musze, nie pracuje wiec mam czas powiedzieć wiec mogę jeśli sie dobrze czuje
poki co nic w przychodni nie złapałam wiec jest dobrze 
Jak byłam wczoraj w przychodni to sie nasiedziałam ale byłam na dziko wiec nie spodziewałam sie jakos ze wejdę bez kolejki bo i tak bez terminu szlam. Znaczy termin właśnie na dziko
i przede mną 3 ciężarne wiec po prostu sobie usiadłam i zaczęłam gawędzić z babeczkami obok siebie (ciężarne albo zmęczone życiem i ciąża albo co ale jakies takie mało rozmowne za to babeczki ok 60 zawsze do rozmowy chętne
)
Seli-chrzań ludzi którzy Ci źle mówią. Ja pierdziu co to za gadanie. Przecież Twoja maleńka córeczkę pięknie Ci jeszcze da w kość

My tutaj wszystkie w to wierzymy ze będzie (juz jest) cudowna
Seli lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Seli wrote:Slabo Kryha ;/
Dzwonil do mnie lekarz.... "ale, ze co?... Jest pani w ciazy?" Ahahhahahaha ale zalecil 3x1dupek i odstawic glucophage, zbadac jutro tsh, ft3 i ft4 i wizyta 09.05
i mam pisac 
Hahaha
mina musiała byc bezcenna 
A starczy Ci dupka do 9.05? Tak sobie skojarzyłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 09:54
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
smieszkowo
to przy nim zostane juz chyba, zobacze jak bedzie mowil, ale zreflektowal sie i jest do dyspozycji.
-
terka wrote:Hahaha
mina musiała byc bezcenna 
A starczy Ci dupka do 9.05? Tak sobie skojarzyłam
Slabo ale jutro mu napisze bo zapomnialam z tego wszystkiego
-
Dobrze, ze zadzwonil bo chociaz w razie potrzeby dostane jakas rade. Tu sie pomylil ale z prowadzeniem ciazy chyba nie powinien miec problemu? ;p
-
No cześć
)
Noo właśnie terka pytam bo mi pod koniec 13 tc zaczęło być widać i to tak w sumie w coazu 3 dni z niczego coś
i tak sobie myślałam właśnie czy to nie za szybko 
Seli napewno mina tego lekarza jaknczuyal SMS była bezcenna
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH