Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex noo jak sobie przypominam pracw w zlovku to mam w mysli tylko te histeryzujace matki a jeden ojciec nawet nas raz sledzil i ukryl sie w jakims pomieszczeniu w przedszkolu czaicie? A ja przyjme chętnie i brzuszek i cyce.
u mnie dzisiaj 13dc. Juteo ide na wizyte.

-
Ja muszę w weekend się wybrać na zakupy ubraniowe. Staniki przede wszystkim jakiejś większe. Bo jeden mam super idealny na teraz a reszta za mala.
Oby do 15.30 przetrwać z tymi dziećmi. I żeby ich mało było... później polecę zjeść obiad i na szkolenie będę musiała wrócić. Ale już do końca tygodnia spokój z zajętym popołudniami. W poniedziałek jedziemy do domu rodzinnego na majówkę i w piątek znowu będę musiała przyjść do pracy ;/ ale szybko minie do 9 maja mam nadzieje
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nie oddam swoich :p mieliscie dziwne przypadki...
Nie no, ja chudne ostatnio po prostu ;p chyba za wczesnie na chudniecie przez ciaze ;p -
alex0806 wrote:Ja muszę w weekend się wybrać na zakupy ubraniowe. Staniki przede wszystkim jakiejś większe. Bo jeden mam super idealny na teraz a reszta za mala.
Oby do 15.30 przetrwać z tymi dziećmi. I żeby ich mało było... później polecę zjeść obiad i na szkolenie będę musiała wrócić. Ale już do końca tygodnia spokój z zajętym popołudniami. W poniedziałek jedziemy do domu rodzinnego na majówkę i w piątek znowu będę musiała przyjść do pracy ;/ ale szybko minie do 9 maja mam nadzieje
Mam podobnie
dobrze, ze nie kupowalam ostatnio stanikow
i tez czekam do 9
-
Witam się z rana kobietki podpowiedzieć mi jak to jest z tempa wcześniej mierzona niż zawsze o jakieś 2,5h, dziś musiałam wcześniej zmierzyć i jest nisko a wiem że kiedyś coś pisaliscie że się to koryguje22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Witam się z rana kobietki podpowiedzieć mi jak to jest z tempa wcześniej mierzona niż zawsze o jakieś 2,5h, dziś musiałam wcześniej zmierzyć i jest nisko a wiem że kiedyś coś pisaliscie że się to koryguje
2.5h różnicy to 0.25 sobie do temperatury dodaj
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Dziewczyny kciuki za wszelki badania i wizyty-chwalić sie zaraz!

Co do brzuszków -różnie wybijają, seli jak będziesz chciała ukryć go luźna bluzka/sukienka czyni cuda (przez jakiś czas
) 
Alex zleci zleci 9 tak naprawdę niedaleko
tylko uważaj na siebie do tego czasu.
Kilogramy w ciąży- mozna je stracić zaraz na początku nie wiedząc jeszcze o niej
przyklad-ja
juz zadowolona ze zgubiłam 4kg ze sie udało bo taki byl plan a tu...ciąża
bo to ze my jej nie czujemy nie znaczy ze tam sie nic nie dzieje... Tam sie cuda w środku dzieją, organizm zaraz to wyłapuje
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Ja dzis w pracy do 13.20, jutro wycieczka po miescie i omijaja mnie najgorsze dyzury :p odwolam tez ostatnie zajecia. I tylko czwartek a w piatek tez wychodze :p
-
Kaassiia wrote:Dzięki za podpowiedź
no to teraz tempa wygląda dobrze 
Od razu lepiej nie?
zaleca sie 0.1 st na każda godzinę wprzód /tył a jak jakieś 0.5h wskoczy to 0.05 stopnia
niby proste a jak człowiek ma robić to sie zastanawia 
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
I to o wiele lepiej, ja staram się mierzyć o tej samej porze, lecz dziś się nie dało, więc nie do końca wiedziałam o tej zasadzie a wiem że tu pisaliscie więc lepiej spytaćterka wrote:Od razu lepiej nie?

zaleca sie 0.1 st na każda godzinę wprzód /tył a jak jakieś 0.5h wskoczy to 0.05 stopnia
niby proste a jak człowiek ma robić to sie zastanawia 
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Dziewczyny dzisiaj wstałam z takim dziwnym uczuciem żeby zerknąć na ten swój brzuchol... I nie myliłam sie... Leżąc na plecach środek miałam wklęsły a lewy bok tak wypchany przez...no właśnie nie wiem co moze lebek bo twarde to to... I taki kosmita ze mnie brzuszny dzisiaj
potem sie inaczej ułożył juz normalnie ale mowie wam widok bezcenny, mężulo tez sie nabijał jak to zobaczył
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH