Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaassiia wrote:I to o wiele lepiej, ja staram się mierzyć o tej samej porze, lecz dziś się nie dało, więc nie do końca wiedziałam o tej zasadzie a wiem że tu pisaliscie więc lepiej spytać
No niestety nie zawsze sie da równiutko choćby sie chciało ale od tego są korygowania różne
wiadomo nie ma co mierzyć 5h przed i teraz dodać 0.5st bo niekoniecznie tak musi być przy takiej dużej różnicy
ale takie mniejsze często sie sprawdzają 
Szkoda ze nie masz wykresu tutaj do pooglądania... Tak je polubiłam a mój sie nudny zrobił
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Mały szaleje w brzusiu, moja bratowa też mówi że jak czasami maleństwo ułoży się w brzuchu to aż jest przerażona, ale na szczęście zaraz wraca wszystko do normy22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Mały szaleje w brzusiu, moja bratowa też mówi że jak czasami maleństwo ułoży się w brzuchu to aż jest przerażona, ale na szczęście zaraz wraca wszystko do normy
No ja akurat moze nie przerażona (chociaż wiadomo zastanawia sie człowiek o co chodzi) ale rozbawiona baaardzo
Wczoraj pierwszy kopniak zginający mamę... To będą ciężkie tygodnie
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Kaassiia wrote:Z miłą chęcią bym tu prowadziła bo odpowiadał mi ten kalendarz lecz ceny teraz już mniej, więc teraz ściągnąłem apke
Nie no jasne, tez bym nie prowadziła za taka cenę... Ale mowie ze szkoda bo fajne to
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Dziewczyny zaczynam plamic a to 14 dc nie wiem co jest grane
Oby do 16 mam nadzieję że lekarz coś mądrego powie i będzie dobrze
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Jestem w pracy i o ile jakos mam wewnetrzny spokoj i przekonanie, ze nic sie nie stanie a kropeczka sie pieknie rozwija to mnie wkurza jak ktos mowi "to niepewne", " nie ciesz sie jeszcze".... naprawde? Mam myslec, ze ciazy nie ma?... ze zaraz ja strace? Wrrr.
-
Ale to jednak jest straszne... Moze glupia jestem ale wierze w swoj sen, ze jak mi jest dane to dane... i nie odbiora mi tego. I jestem wdzieczna, ciesze sie. I przykro mi jak ktos, szczegolnie kobieta w ciazy starszej ode mnie 2 tygodnie... i ona na tym etapie jakos nie mowila "to nie pewne"...
-
No ja jestem pewna, mam ladny prog, beta jest... Wierze, ze wszystko bedzie dobrze. I milo jak ktos dzieli ze mna radosc ale takie troche... Zlanie mnie zabolalo. Ehh. Dzieki dziewczyny
-
Hej,
Ja dziś po badaniach krwi, masakra tak na czczo.. Tak mi się strasznie pić chciało!
Alex, proga masz super
ja w 6t5d miałam 20,7 i lekarz powiedział że norma na 10t to 25 więc jest dobrze. Więc ja bym na Twoim miejscu nie robiła :p
Seli, wiem że ciężko ale nie można słuchać innych bo to dodatkowy stres. Chron siebie i Małą
Ja mam napady głodu co 1,5h. Wczoraj miałam jeansy w pracy i musiałam guzik odpinac bo masakra.. I byłam u koleżanki która urodziła 12.12. czyli idealnie moja ciąża wygląda jak jej bo ja mam termin na 11.12.
I bardzo bardzo dużo mi doradzila
mówiła żeby nie nosić spodni jak cisna bo jak brzuch uciska to niedobrze
pozyczyla mi też książkę "W oczekiwaniu na dziecko" - chciałam ja kupić ale teraz nie muszę
cieszę się że mam taką koleżankę bo mogę naprawdę o wszystko wypytac
terka lubi tę wiadomość
-
Dokladnie, fajnie miec taka osobe
ja dzis zalozylam i jest ok, ale ide po sukienki
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

i nie będę miała do porównania